1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
7.1.14 00:48

@Mikr no já otěhotním okamžitě, ale pak potratím. Dnes jsem byla na konzultaci a neví co se mnou - podle všeho jsme oba v pořádku a proč potrácím se neví… Pokaždé jsem otěhotněla ihned. Mám vyšetřenou hematologii, imunologii, karyotyp, genetiku a nenašlo se nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.1.14 00:56

Tak to mi je líto, sice otěhotníš, ale výsledek také žádný. nemám s tím zkušenost, nikdy jsem neotěhotněla, moje segra hned a 2× dvojčata. Co tě tedy teď čeká? Už víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.14 01:00

@Mikr nevím.. Dnes proběhla konzultace v IVF centru a tam řekli, že mám zkusit přirozeně a když to nevyjde, tak IVF. Moje gynekoložka s tím nesouhlasí a bude tam volat. Jsem po 3 potratech, je mi 33 takže se mi nechce riskovat a čekat - snad se dohodnou co nejrychleji… Musim jít spát, ráno tu budou holky co Ti určitě poradí. Dobrou noc a držím palce ať to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
7.1.14 13:02

@Mikr :mavam: ahoj, bohužel ti také neporadim, tyto léky neznám :nevim: Přeji ať jde vše v pohodě a rychle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
7.1.14 17:02

@Mikr zdravím :mavam: bohužel ani já ti neporadím, já jsem na začátku dlouhého protokolu a vše budu prožívat poprvé! držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
8.1.14 09:33

@Malvajs
Tak se koukám, kdo se chystá jako já na 1. IVF v lednu a koho tu nevidím :D Moje spolubojovnice z mimoděložního. Ráda se přidám i tady :)
Pro ty, které mě neznají: v březnu loňského roku 1. pokus otěhotnět - napoprvé, květen zjištěno mimoděložní - vejcovod pryč, v říjnu nález na vaječníku - listopad operace - pryč zbylý vejcovod, slepák a jeden vaječník, zjištěna endometrioza 4. stupně. Doporučili mi ihned pokus s IVF, než se to zase rozjede. Je to teda v docela rychlém sledu, ani se nestačím oklepat z jednoho, už je tu další katastrofa.
Vyšetření v CARU kromě genetiky máme hotové. Genetika by to všechno zdržela. Pokud dostanu MS v termínu, začnu se stimulací příští úterý (budu mít pero, ale co v něm, nevím), 1. den MS mám začít brát Prednison. Budu mít krátký protokol, prý budu špatně reagovat a kdoví, jestli nějaké vajíčko bude.
Držím všem palce a přeju hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
8.1.14 09:34

A 36 příští měsíc na krku a dítě žádné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
8.1.14 10:23

@Pavlix koukám, že si taky „užíváš“. Moc držím palce ať to vyjde. Jinak endometriózu zjistí při běžné prohlídce nebo jak? Mě zkoušela při konzultaci IVF i průchodnost vejcovodů - vůbec jsem nevěděla, že se to dělá jen tak. A jak ví že budeš IVF špatně snášet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
8.1.14 10:52

@Ginuš
Díky moc za podporu. Ložiska endometriozy mi zjistili při té první laparoskopii, za 4 měsíce mi to ale zlikvidovalo další orgány, takže to při 2. laparoskopii odebrali. Myslím, že to jde zjistit jen laparoskopií.
To, že budu špatně reagovat na stimulaci mi řekl už doktor po operaci a v CARu mi špatně vyšly hormonální testy, tam se to taky pozná, že je úbytek vajíček. Držím Ti palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
8.1.14 10:57

@Pavlix aha. Tak budu doufat, že jsem v pořádku. Tak to jsem netušila, že to takhle vyčtou z krve. Budu Ti moc držet palce aby jsi to přežila co nejvíc v klidu a hlavně ať to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
8.1.14 11:24

@Malvajs ahoj, ráda bych se přidala. ;) Zaujal mne tvůj úvodní příspěvek. Mám taky 3letého syna počatého přirozeně, o druhé mimčo se snažíme od července 2012. Za těch 18 měsíců se mi bohužel nepodařilo otěhotnět ani jednou a tak už taky máme v plánu IVF, i když se s tím nesnadno vyrovnává :? Máme za sebou 3 neúspěšná IUI, já laparku a další standardní vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
8.1.14 11:52

@Ginuš
Snad se to u vás taky urychlí a půjdeš na IVF. Miminko určitě tentokrát vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
8.1.14 13:07

Ahojky zdravím nové příchozí :mavam:

holky tak mě se tedy definitivně přesouvá ivf na únor, ach jo pořad jsem nepřestala slabě krvácet, prý mám počkat na MS a pak na prohlídku do caru :(

Alespoň vás budu sledovat ať vim do čeho půjdu, budu vám moc držet palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
8.1.14 13:24

@Radkkaa já jdu taky v únoru, teď v lednu už to nestíháme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
8.1.14 14:26

@Ha-ni tak do toho půjdeme spolu :-) to jsem ráda :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.