1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
30.12.13 10:26

@Kyslíková to je rozumné, taky to zvažuji ;)

@Radkkaa tak pokud máte v rodině dvojčata, tak se ti ani nedivim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
2.1.14 19:45

@Malvajs Ahoj také smrti měli klidný silvestr, náš pes se strašně bojí, tak sme byli s ním doma Koukam, že bychom měli začít stimulovat nastejno, bylo by fajn kdyby to vyšlo. Ale asi ne jelikož od 18 DC špiním už 3den, tmavou krev tak jedu v pondělí na gyndu ať mě prohlédne, docela se bojím aby to nebylo něco zlého. Už máš doma léky na stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.1.14 19:47

Ahoj holky, jdu na konzultaci 6.1 - tak jsem zvědavá za jak dlouho se dostanu k IVF. Testy všechny mam, tak uvidím jestli mě budou na vše testovat znovu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.1.14 19:54

@Radkkaa já si v těhotenství musim píchat Fraxiparin na ředění krve a musí mi to píchat přítel. Mám panickou hrůzu z jehel od mala… Braní krve je pro mě noční můra, takže si užívám. Jsem zvědavá jak budu snášet hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
2.1.14 20:47

@Ginuš Hrůza z jehel asi moc překonat nejde, ale dali mi takové pero a tam je jehlička jen malá. Určitě to vše zvladneš máme k tomu přeci tu nejlepší motivaci :-)
A pro mimi vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.1.14 22:58

Ahojky holky! Taky me ted v lednu ceka prvni IVF. V tech vsech zkratkach se vuuubec nevyznam :nevim: je mi 27 o mimco se snazime dva roky. Spermio v poradku. U je je naka vada hormonu a nedelaji se mi vajicka. Za tyden ma dirazit MS a pujdu pto injekce a pry mezi 21-24 odber vajicek. Sem ze vseho zmatena, ale pevne verim v to, ze uz konecne budem tri :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
3.1.14 14:53

@Ginuš ahoj,já jdu také na konzultaci 6.1.uvidí se, jestli půjdu na odsátí cysty, ale podle doktora spíš jo, ale prý je to narkóza jen cca 15 minut :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
3.1.14 14:55

@bebecinka ahoj,já taky budu mít první IVF a taky jsem trochu zmatená ze všech zkratek a jednotek 8o ale snad mi vše vysvětlí v caru a kdyby ne, tak se zeptám tady na emiminu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
3.1.14 14:59

Ahoj holky, všechny svátky proběhly o. k. V pondělí jdu do caru a uvidí se, jestli mi budou odsávat cystu, a pak bychom najeli na IVF :) A ve středu jdu k novému gynekologovi, tak jsem zvědavá jaký bude! Zatím se mějte fajn a užijte si víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.1.14 17:15

@Radkkaa bude píchat přítel :) jemu to nevadí - naštěstí. Jsem zvědavá co IVF obnáší. Vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.1.14 17:24

@Malvajs jsem po třech potratech - takže mě honili po všech možných vyšetřeních. Leidna nemám - vlastně vůbec netuší proč potrácim. Snažíme se 3 roky - vždy otěhotním okamžitě, nejdelší těhotenství bylo 11tt - histologie všech plodů nic neprokázala. Při posledním těhu jsem si píchala okamžitě Fraxiparín - hned při zjištění HCG v krvi - a stejně to nepomohlo. Mám zkusit IVF… - Jinak vše co mam vyšetřené mám napsáno v podpise. Zapni si podpisy a uvidíš to
@artepkaa tak to bude určitě v pohodě. Rychlý zákrok a pak už příprava na miminko. Já jsem zvědavá jak to bude probíhat. Mám všechny testy díky předchozím potratům, tak jsem zvědavá, jestli mě zas budou testovat - doufám, že bude IVF co nejdříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
6.1.14 16:55

Ahoj holky, takže dnes na utz na levém vaječníku 2 malé cysty(15 a 18mm),před měsícem tam byla jedna vel. přes 4 cm! Pojišťovnou jsem schválená, budu mít dlouhý protokol, nevím proč, jsem si myslela, že pokud mám cyklus pravidelný, tak mi dají krátký, ale ví co dělají! Píchla mi injekci Diphereline,21­.1. jdu zas na utz a pokud tam ty cysty budou, tak mi je odsají a už začnem se stimulací konečně se začíná něco dít :dance: dostala jsem plnou igelitku dárků :lol: asi opožděný vánoční dárek :lol: myslela jsem, že si budu píchat jen faksiparin, ale dali mi i jakési pero :nevim: a nějaké jednotky, z toho mám strach :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.1.14 16:57

@Malvajs aha, to mi nedošlo, že můžeš mít vypnuto kvůli mobilu. A vůbec se nezlobím, jen toho v tom podpisu mám hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
6.1.14 17:46

AHOJ HOLKY :mavam:

Tak už jsem konečně mluvila s doktorkou – mám si vyvolat menzes – spolknout 6 tablet utrogestanu naráz 8o Nějaké zkušenosti? Neupadnu do kómatu po takový dávce? 8) A pak už jen čekat na menzes. Puregon mám schválený a čeká na mě v CARu. Tak pokud to dobře dopadne, tak budu stimulovat od příštího týdne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
6.1.14 17:50

Ahoj holky :mavam:
@Malvajs Tak já nechávam ivf na únor bohužel určitě, už 7den lehce krvacim, takže je jasné že je cyklus něčím narušen :nevim: sem zklamaná ale musím vydržet, uvidiš kdy to dostaneš, třeba to opravdu rozhodne za tebe :)
@artepkaa pero jsem také dostala, mě se líbí víc jak injekce :-),prý je to sním pohoda
@Ginuš máš statečného přítele, mě řekl manžel at s ním nepočitam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.