Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Omlouvam se, že Vam sem lezu
vidim, že řešite jak počitat ms, moje zkušenost je.jela jsem do Car a byla jsem 3 den ms, oni mi řekli, že pokud jsem 1 den nebo 2 tak mužeme udělat utz a mužeme začit, tak jsem řekla, že jsem 1 den a divejte nic se nestalo
vyšel hned 1 pokus.
takže tak zasadni to asi neni
tak Vam přeji at Vam to co nejdřiv vyjde a mate brzo svoje miminka u sebe ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Včera jsem byla v Caru a odesílali jsme žádanku na pojišťovnu, pokud to vyřídí do 14ti dnů, dostanu první injekci 20-22 DC ( prý je to tak lepší )akorát si nepamatuju na co je ![]()
Zatím mám za sebou 2 neúspěšné IUI, tak doufám, že teď už to vyjde ![]()
Všem tady přeju hodně štěstí ![]()
@Malvajs ano hnedka na poprve, měli jsme ICSI ikdyž chlap ma dobry spermio, prodluženou kultivaci a chtěli jsme i ten hatching, ale nebyl potřeba, protože 5 den byla hatchtujici blastocysta(to je nejlepši co 5 den muže byt)klidně se ptej, ja vim jak jsem byla rada když jsem šla na ivf a emiminačky mi poradili ![]()
@denoš takže vám AH neudělali? A hlavně nevyúčtovali? Taky chci PK, tak snad se bude mít embryjko k světu ![]()
@Ha-ni nedělali a neučtovali. po OPU jsem jim řekla, že ji chceme a oni řikali, že se rozhodnou jestli bude potřeba a nebyla.
@Malvajs AH je, že ten obal jak kdyby nařiznou. ja taky řikala at mi daji vše co mi zajisti uspěch
Chodili jsme do FN Olomouc mame to uplně nejbliž a chodili jsme tam minuli rok v řijnu v prosinci jsem byla těhu a tedka v srpnu se nam narodila naše vytoužena Vaneska ![]()
@Malvajs vajiček,hooodně 38
ze všeho zbyli jen 2 k zavedeni a jen 1 se chytlo a to si tedka hraje na dece
vždycky když jich je hodně jsou horši kvality než když jich je min.bylo to 1 ivf takže se nevědělo jak budu reagovat na hormony a reagovala jsem dobře
u nas prakticky problem nezjišten, manža uplně ok jen ja anoovulace, ale prostě 2 roky to nešlo tak jsme tomu pomohli ![]()
@Malvajs nemaš zač a dej vědt jak jste dopadli, i s Vaneskou budeme držet pěstičky at co nejdřive najdeš// ![]()
Ahoj
Dneska jsem dostala snad poslední menzes
a od příštího týdne začínám stimulovat, mám docela strach, abych měla dost pěknejch vajíček, manžel dobrý spermie.. ![]()
@denoš Když si měla 2 k zavedení, nechávala sis jedno zmrazit, nebo sis nechala zavést obě?
@Kyslíková ahoj
nechala jsem si zavest obě, obě byli hatchuji blastocysty a chytla se jen 1 ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam jeste pridat? Je mi cerstve 39 a ted v lednu nas ceka IVF. Jsou to nervy
, tak budu rada, kdyz se s vami budu moct podelit o zkusenosti a hlavne snad o uspesne vysledky nas vsech! ![]()
@Elai ahoj,vítám tě tu! Mě je 31 a 21.1. jdu na utz a podle nálezu mi odsají cysty nebo začnu hned stimulovat! Tak buď to stihnu v lednu nebo přelom měsíce. Můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte o mimčo?
@Malvajs Ahoj, já jsem na tom zřejmě úplně stejně jako ty
Myslela jsem si, že MS přišla už včera, ale nakonec to bylo jen špinění a rozjelo se mi to až dneska ráno. Tak zítra také volám do CARu začínám píchat příští týden (ráda bych tam jela hned zítra, ale v pondělí dopoledne má doktorka většinou hodně OPU a odpo zas nemůžu já kvůli práci
)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.