Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Omlouvam se, že Vam sem lezu
vidim, že řešite jak počitat ms, moje zkušenost je.jela jsem do Car a byla jsem 3 den ms, oni mi řekli, že pokud jsem 1 den nebo 2 tak mužeme udělat utz a mužeme začit, tak jsem řekla, že jsem 1 den a divejte nic se nestalo
vyšel hned 1 pokus.
takže tak zasadni to asi neni
tak Vam přeji at Vam to co nejdřiv vyjde a mate brzo svoje miminka u sebe ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Včera jsem byla v Caru a odesílali jsme žádanku na pojišťovnu, pokud to vyřídí do 14ti dnů, dostanu první injekci 20-22 DC ( prý je to tak lepší )akorát si nepamatuju na co je ![]()
Zatím mám za sebou 2 neúspěšné IUI, tak doufám, že teď už to vyjde ![]()
Všem tady přeju hodně štěstí ![]()
@Malvajs ano hnedka na poprve, měli jsme ICSI ikdyž chlap ma dobry spermio, prodluženou kultivaci a chtěli jsme i ten hatching, ale nebyl potřeba, protože 5 den byla hatchtujici blastocysta(to je nejlepši co 5 den muže byt)klidně se ptej, ja vim jak jsem byla rada když jsem šla na ivf a emiminačky mi poradili ![]()
@denoš takže vám AH neudělali? A hlavně nevyúčtovali? Taky chci PK, tak snad se bude mít embryjko k světu ![]()
@Ha-ni nedělali a neučtovali. po OPU jsem jim řekla, že ji chceme a oni řikali, že se rozhodnou jestli bude potřeba a nebyla.
@Malvajs AH je, že ten obal jak kdyby nařiznou. ja taky řikala at mi daji vše co mi zajisti uspěch
Chodili jsme do FN Olomouc mame to uplně nejbliž a chodili jsme tam minuli rok v řijnu v prosinci jsem byla těhu a tedka v srpnu se nam narodila naše vytoužena Vaneska ![]()
@Malvajs vajiček,hooodně 38
ze všeho zbyli jen 2 k zavedeni a jen 1 se chytlo a to si tedka hraje na dece
vždycky když jich je hodně jsou horši kvality než když jich je min.bylo to 1 ivf takže se nevědělo jak budu reagovat na hormony a reagovala jsem dobře
u nas prakticky problem nezjišten, manža uplně ok jen ja anoovulace, ale prostě 2 roky to nešlo tak jsme tomu pomohli ![]()
@Malvajs nemaš zač a dej vědt jak jste dopadli, i s Vaneskou budeme držet pěstičky at co nejdřive najdeš// ![]()
Ahoj
Dneska jsem dostala snad poslední menzes
a od příštího týdne začínám stimulovat, mám docela strach, abych měla dost pěknejch vajíček, manžel dobrý spermie.. ![]()
@denoš Když si měla 2 k zavedení, nechávala sis jedno zmrazit, nebo sis nechala zavést obě?
@Kyslíková ahoj
nechala jsem si zavest obě, obě byli hatchuji blastocysty a chytla se jen 1 ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam jeste pridat? Je mi cerstve 39 a ted v lednu nas ceka IVF. Jsou to nervy
, tak budu rada, kdyz se s vami budu moct podelit o zkusenosti a hlavne snad o uspesne vysledky nas vsech! ![]()
@Elai ahoj,vítám tě tu! Mě je 31 a 21.1. jdu na utz a podle nálezu mi odsají cysty nebo začnu hned stimulovat! Tak buď to stihnu v lednu nebo přelom měsíce. Můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte o mimčo?
@Malvajs Ahoj, já jsem na tom zřejmě úplně stejně jako ty
Myslela jsem si, že MS přišla už včera, ale nakonec to bylo jen špinění a rozjelo se mi to až dneska ráno. Tak zítra také volám do CARu začínám píchat příští týden (ráda bych tam jela hned zítra, ale v pondělí dopoledne má doktorka většinou hodně OPU a odpo zas nemůžu já kvůli práci
)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď