1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5829
12.1.14 23:16

@sofee Ahoj, tohle se stát mě, tak už bych asi k CARu neměla důvěru a zkusila to jinde. I kdyby byl postup správný, tak pro klid duše bych asi šla jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
12.1.14 23:20

@Malvajs Mně doktorka řekla, že se píchat začne 2.-5. DC, tak uvidíme. Zítra jsem 2.DC, tak mě tam nějak snad ráno šoupnou. Odpo nevim jak bych to práci stíhala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
12.1.14 23:22

@Elai Ahoj, jé konečně někdo, kdo chodí taky do Gestu :dance: Já chodím k MUDr. Polákové :kytka: Se tam třeba někdy potkáme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
12.1.14 23:28

@Kyslíková :-) To je mozne, dokonce vice nez pravdepodobne. Zvlast, kdyz nam i cyklus jede soubezne. :mrgreen: MUDr. Poláková je výborná. Kvůli práci jsem k ní často chodila u toho úspěšného cyklu, tak snad budeš mít stejnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
12.1.14 23:32

@Elai Je skvělá, uvidíme jak bude chápavá pro to, že chci co nejdřív neschopenku :mrgreen: Od kdy jí píšou? :idea: Byla jsem ještě u Koreckého, toho znám z Gynemu, byl stejně příjemný jako vždy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
12.1.14 23:51

@Kyslíková se schopenkou nemam zkusenosti, chodila jsem celou dobu do prace, protoze jsem tajila, ze neco podobneho resim… ale mam dojem, ze mi ji nabizeli po ET, kdybych chtela vyuzit klidovy rezim. Zeptej se na nejblizsi kontrole, aspon budes vedet, s cim muzes pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
12.1.14 23:58

@Elai A po OPU si byla v pohode a sla do prace? Kdybych nedostala neschopenku, tak mi reditelka nabidla jeste par dni dovoleny (ale to znamena opravdu par-dva) :D jsem zvedava, jak to budu zvladat. Cely den si nesednu. Musi se ty injekce pichat kazdy den ve stejnou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
13.1.14 07:46
@Kyslíková píše:
@sofee Ahoj, tohle se stát mě, tak už bych asi k CARu neměla důvěru a zkusila to jinde. I kdyby byl postup správný, tak pro klid duše bych asi šla jinam.

Taky chodím do stejného CARU. Podle referencí je výborný, mimin je odtamtud taky dost. Asi to byla jen shoda okolností, špatná reakce na hormony. Doufám, že u mě to bude OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
13.1.14 10:26

Ahoj, tak jsem si píchla první dávku. Nakonec z toho bude jen minimálka, dávkuju jen 50 jednotek. Myslim, že to bude zas zbytečnej cyklus pro mě.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
13.1.14 10:36

@Kyslíková a i tak to budeš mít přes pojišťovnu? Jinak já mám v plánu píchat 100j, takže taky nic moc velkého. Když budou 3 krásná vajíčka, kvalitní, tak to bude lepší, než když jich bude 30 málo kvalitních ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
13.1.14 12:06

Odpoledne jedu pro pero, tak dám vědět, jaké mám dávkování:) Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
13.1.14 16:57

@Malvajs tak držím pěstičky, než začnu já, tak ty už to budeš mít za sebou :-) mám z toho trochu strach, ale když něco nebudu vědět, tak vím za kým zkušeným se obrátit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
13.1.14 17:30

@Malvajs
Ahoj, já se taky dnes vrátila s igelitkou :) Gonal 2 balení - každý den 300 jednotek, 7. den cyklu pak injekce Cetrotide. Ode dneška dlabu Prednison. Začínám píchat zítra, taky si to budu dávat v 17 h., to je náhoda :)
UZ jsem dnes neměla, byl 3.1., tak doufám, že se mi tam nic nevyklubalo. Břicho mě bolí teda pekelně a to jsem ještě ani nezačala, asi to budou srůsty.
V sobotu půjdu na kontrolní UZ.
Držím moc palce :) S těmi motýlky to zkusím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
13.1.14 17:33

@Malvajs Ty už jsi platila předem za něco jiného než léky? Já zaplatila zatím za léky necelé 4000,– a dalších 1700,– za Gonal budu platit asi v sobotu. Další akce, které budou s vajíčky dělat, se dohadují až v den odběru a platí asi až potom. Možná v den ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
13.1.14 17:45

@Pavlix tyjo, to pícháš fakt 300j? Hned od začátku? 8o A jak víš, že to bude stačit a že nebudeš doplácet více?

Příspěvek upraven 23.07.14 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.