Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs tak už víš, že nemáš pít ![]()
Příspěvek upraven 23.07.14 v 21:01
@Malvajs no, máme toho hodně společného
Malý měl v říjnu tři, taky jsem chtěla navázat rodičáky. TAky nás nenapadlo, že se tak dlouho nebude dařit. ![]()
Příspěvek upraven 23.07.14 v 21:01
@Malvajs - tak já mám podobný osud jako ty, když bylo naší malé asi 2 a 1/4 roku tak jsme se začali snažit, já blbec jsem si myslela, že se to podaří hned, ale furt jen samé zdravotní problémy, otěhotněla jsem nakonec po 7 měs, když jsem byla v 9 týdnu, pohádala jsem se se sousedkou a pár dní na to mi řekli, že těhotenství zamlklo, úplně jsem se z toho vyšinula,
moc dlouho jsem to prožívala, práci si nehledala, a po půl roce jsem pochopila, že už to tak dál nepůjde a do práce budu muset, dalších pár měsíců jsem práci hledala. Taky jsem si myslela, že mi mateřská bude pěkně navazovat. Pak jsem otěhotněla ještě jednou, ale zase to nedopadlo dobře a proto jsem se rozhodla pro „jistotu“ IVF, aby ty pokusy tak dlouho netrvaly a bohužel to opět ztroskotalo, tak si začínám myslet, že je to snad osud. Velmi často totiž onemocním zrovna když mám ovulaci…
Taky jsem v Praze naplavenina, jsem ze Zlína ![]()
Držím pěsti ať se ti to těhotenství co nejrychleji zadaří ![]()
@Malvajs Tak to je fór
Jmenujeme se stejně a učím. Dobrou noc, jdu spát, nejsem dneska ve formě.
Jo jo
říká se, že je to jedna z profesí, která chodí nejčastěji na IVF.
@Malvajs Trochu se přifukuju a v krku knedlík, tak snad na mě nic neleze. Hlavně jsem ale už 2. den hrozně utahaná.
Ahoj holky, tak ja se vcera vecer tesila, ze se k vam pripojim… ale kdyz jsem ukladala malou, usnula jsem s ni. Unava je teda slusna. A kam se ztratila @Kyslikova?
@Malvajs Už jsi byla na 1. UZ, jak to roste? Já jdu zítra dopoledne. Mám docela strach, jestli tam něco bude.
@Malvajs mam toho za sebou sice dost, ale jednak bych rekla, ze jsou na tom nektere holky i hur a hlavne - my mame jeden pozitivni vysledek. takze ve finale aspon jeden stastny konec. I kdyz doufam, ze ne posledni…
kazdopadne holky jste dobre s tim pitim. ja kdyz vypiju 2l, tak jedine s obrovskym usilim.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď