Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs tak už víš, že nemáš pít ![]()
Příspěvek upraven 23.07.14 v 21:01
@Malvajs no, máme toho hodně společného
Malý měl v říjnu tři, taky jsem chtěla navázat rodičáky. TAky nás nenapadlo, že se tak dlouho nebude dařit. ![]()
Příspěvek upraven 23.07.14 v 21:01
@Malvajs - tak já mám podobný osud jako ty, když bylo naší malé asi 2 a 1/4 roku tak jsme se začali snažit, já blbec jsem si myslela, že se to podaří hned, ale furt jen samé zdravotní problémy, otěhotněla jsem nakonec po 7 měs, když jsem byla v 9 týdnu, pohádala jsem se se sousedkou a pár dní na to mi řekli, že těhotenství zamlklo, úplně jsem se z toho vyšinula,
moc dlouho jsem to prožívala, práci si nehledala, a po půl roce jsem pochopila, že už to tak dál nepůjde a do práce budu muset, dalších pár měsíců jsem práci hledala. Taky jsem si myslela, že mi mateřská bude pěkně navazovat. Pak jsem otěhotněla ještě jednou, ale zase to nedopadlo dobře a proto jsem se rozhodla pro „jistotu“ IVF, aby ty pokusy tak dlouho netrvaly a bohužel to opět ztroskotalo, tak si začínám myslet, že je to snad osud. Velmi často totiž onemocním zrovna když mám ovulaci…
Taky jsem v Praze naplavenina, jsem ze Zlína ![]()
Držím pěsti ať se ti to těhotenství co nejrychleji zadaří ![]()
@Malvajs Tak to je fór
Jmenujeme se stejně a učím. Dobrou noc, jdu spát, nejsem dneska ve formě.
Jo jo
říká se, že je to jedna z profesí, která chodí nejčastěji na IVF.
@Malvajs Trochu se přifukuju a v krku knedlík, tak snad na mě nic neleze. Hlavně jsem ale už 2. den hrozně utahaná.
Ahoj holky, tak ja se vcera vecer tesila, ze se k vam pripojim… ale kdyz jsem ukladala malou, usnula jsem s ni. Unava je teda slusna. A kam se ztratila @Kyslikova?
@Malvajs Už jsi byla na 1. UZ, jak to roste? Já jdu zítra dopoledne. Mám docela strach, jestli tam něco bude.
@Malvajs mam toho za sebou sice dost, ale jednak bych rekla, ze jsou na tom nektere holky i hur a hlavne - my mame jeden pozitivni vysledek. takze ve finale aspon jeden stastny konec. I kdyz doufam, ze ne posledni…
kazdopadne holky jste dobre s tim pitim. ja kdyz vypiju 2l, tak jedine s obrovskym usilim.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.