1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
427
18.1.14 12:56

@Pavlix kazdy reaguje jinak, ale presto si myslim, ze po OPU to zvladnes. Navic o tolik nepujde, spis budes pak chtit mit vetsi klid po ET. Uz nam tu pomalu vznika fronta. :) Zacne @olga 29, pak Ty, pak asi @Malvajs? Ja si pockam asi nejdele, to mam teda radost, to mi to vubec nebude ubihat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
18.1.14 13:08

@olga 29 Ahoj tez drzim palecky. Helet a jak se jmenovala ta Dr. pred tim. Dekuju.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
18.1.14 14:33

@Malvajs jsem taky mela ultrazvuk v subbotu a v pondeli. V pondeli mne našli už 3 folikuly a ve stredu na odbery ich bylo až 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
18.1.14 15:11

@olga 29 :palec: suprrrr.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
18.1.14 15:14

@Malvajs tyjo tak mam cele predlokti od toho vcerejsiho odberu fialovy. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
18.1.14 16:09

@Pavlix hele a když učíš, jak to děláš ve škole? Myslím ty ultrazvuky, opu.. apod. A jinak fajn počet, tak akorát. Jen jsem nepostřehla, jakto že je jen jeden vaječník?
@Malvajs tys psala, žes ale ve školství nepracovala, ne? Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
18.1.14 16:09

@Malvajs Jo blbka tyjo vubec to neumela, vypadala, ze si zapomela nasadit brejle nebo co. Proste uskrtila mi ruku skrtitkem a misto toho aby mi to nabrala s te silne zily libila se ji ta vzdouvajici se mensi zila mnoo.Tak vzala jehlu a udelala pich a ma zila udelala strik.Mela jsem to na kalhotech, mikyne, zidli poď sebou. A ona no vy jste ale ntlakovana a ja no jen jsem pila rano. A ona no to je dobre a ja no vetsinou mam opacny problem.No a cely den mi ta ruka bolela a dnes ji mam fijalovou. Vedle te male zily mam spoustu malinkych, takze asi mi jich propichla vic nebo nevim. :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
18.1.14 16:28

@Malvajs Horalove jsou zajimavy sociologicky vzorek. Vetsina lidi z tech co znam a narodili se na horach, nelyzuje vubec. :) Se synkem mate pekny problemy, je mi ho lito, co uz si musel zazit. A vy s nim samozrejme. Tak hlavne, aby se to jeste vratilo do normalu, zvlast ty ouska. Dcera zase hodne trpi na rymy, nevim, jestli jsem ji to nezavinila kojeneckym plavanim a specialne potapenim.
Pisu obcas z mobilu a nektere ukony mi to neuveritelne rozhazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
18.1.14 16:30

@Elai :mrgreen: to máš pravdu. žijeme na horách a teda nesjezdujeme, ale běžkaříme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
18.1.14 16:44

@Malvajs strudlicek se vam zachtelo. :) taky bych si dala. skoda, ze nam tady nemuzes dat ochutnat.
Jen se ptej na vsechno, ja taky spoustu drobnosti resim, a to neni moje 1.IVF. Spis prave proto, ze posledni. ;) Vanu bych si ted klidne dala, podle me Ti to neublizi kvuli IVF, spis by se Ti mohlo udelat spatne v kombinaci s tema injekcema - neco jako ta nezvykla reakce minule po vine, ale kdyz moc neprepalis teplotu a budes se hlidat, jestli se Ti treba nemota hlava, myslim, ze vanu muzes dat v pohode. Doufam, ze neradim spatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
18.1.14 16:47

@Ha-ni :palec: skvele, vylepsujes mi skore, horalko. :-) a ve kterych zijete, jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
18.1.14 17:20

@Elai

Příspěvek upraven 23.07.14 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
18.1.14 17:46
@Ha-ni Zatím to ve škole zvládám dobře, UZ si dávám na odpoledne, OPU snad zvládnu jen s uvolněním na jeden den. Pak to bude horší. Přemýšlím o tom, že bych byla na neschopence jen týden po ET.
@olga 29 píše:
@Malvajs jsem taky mela ultrazvuk v subbotu a v pondeli. V pondeli mne našli už 3 folikuly a ve stredu na odbery ich bylo až 10.

To jsme na tom s tím rozpisem zatím úplně stejně. A taky chodím do Gennetu.
@Malvajs Teda já teď byla jako trotl, vůbec jsem nemohla natáhnout ten rozředěný Cetrotide. Má se dávat 15 min. po první injekci, takže jsem to měla jen tak tak. Jak vládáš píchání víc injekcí?
@Ha-ni Mám jen jeden vaječník i bez obou vejcovodů. V květnu mimoděložní a v listopadu operace nádoru na vaječníku (endometriotického původu), tak mi vzali i 2. vejcovod a slepák. Teď je to boj s časem, kdy se endometrióza rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
18.1.14 17:52

@Pavlix aha, tak to není fakt na co čekat. Máš dobré, že můžeš na utz odpoledne.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
18.1.14 17:58

@Ha-ni Určitě vám to vyjde, když se takhle obětuješ :) 100 km je fakt hodně. Jestli ale žijete na horách v klidu, je to fajn. Hned bych se z Prahy stěhovala a to jsem rodilá Pražačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.