1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
427
20.1.14 16:54

@Pavlix tak to jsme na tom stejne. akorat ja, kdyz potom z CARu odchazim, tak jeste do toho brecim. Nevim proc, ale nejde mi se ovladnout. Proste magorim. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
20.1.14 16:56

@Pavlix Mno… to pak muzeme plynule zalozit dalsi diskusi podle terminu porodu, vid. :mrgreen: a musime pribrat nekoho, kdo bude neuspesny, at tu statistiku trochu oblbneme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
20.1.14 16:58

@Malvajs Jé to je náhoda :) Já taky cítím v kostech, že by nám to po těch trablech minulého roku MĚLO vyjít a obrátit se k lepšímu.
@Elai Neboj, to se srovná a všechno bude v pohodě. Já si 100× za den opakuju, že to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
20.1.14 16:59

@Malvajs copak Jagr. ale ze mu to jde v jeho veku. to by bylo, aby to neslo nam. :-) Na rychlobrusleni koukam, ale az diky Sablikovy. A pak miluju klasicky lyzovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
20.1.14 17:01

@Pavlix kdyz to rikas… :-) ale s tema narozeninama by to bylo super. To bych Ti prala. Ja byla na svoje o kousicek dal a dozvedela jsem se, ze moji budouci dcerce tluce srdicko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
20.1.14 17:04
@Elai píše:
@Pavlix Mno… to pak muzeme plynule zalozit dalsi diskusi podle terminu porodu, vid. :mrgreen: a musime pribrat nekoho, kdo bude neuspesny, at tu statistiku trochu oblbneme. :-)

To jo :) Já už jsem se včera koukala, že by to byly asi Váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
20.1.14 17:06

Tak já jdu píchat a pak hurá na angličtinu. Večer se tu ještě zastavím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
20.1.14 17:07

Holky, ja se ted musim rozloucit, ale jeste vecer sem juknu. a nezapomente slupnout par motylku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
20.1.14 17:09

@Malvajs já taky nikdy nechtěla štíra :mrgreen: ale teď už je mi to jedno. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
20.1.14 18:31

@Malvajs můj první přítel byl štír a děs, ale mám kamarádku štíra a ta je v pohodě. Já zatím nevím. :(, ještě nevím, jestli teda nebudu nastupovat do práce, komunikace s vedením je ale příšerná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
20.1.14 19:29

Aho. Tak že ten transfer dopadl dobře a rychle. Před tym mluvila s embryologom. Sbyli mne jen 2 embrya 1 moc dobre a 2 už začalo o de dneška vypadat špatne. Tak řekli že to je sbytečny penize mrazit. Bylo mne z toho smutno((( te3ila jsem se aspon 1 zamrazit.
Spolu s transfer mne delali ultrazvuk na bryške. Před tym na monitore ukazali embria. Pak skontrolovali že v te strikačke nic ne zbylo. potom odvezli do pokoje a nechali tam cca 45min. Prynesli soravu a obrazek toho embrya. Pryjel manžel a taksikem dojeli domu. Ležim ted v postilke. A už nemužu ležet. Doktoři vubec nic ne řekli co musim delat. A ešte beru od 2 dne OPU ultrogesatn 2-0-2 to je progesteron at lib udrři embrya. V papire ješte byl obrazek jako schema. tam byli namolovany tych 7 vaječku od 1 dni gdy ich odebrali, pak tabulka na 5 dni jak rostli embria a gdy zastavili. A kazdy den každe embrya melo svou znamku. Myslim že ta prodlouřena kultivacie toho stoji. Protoře na 3 den po scheme š byli v pořadku a 4 už zgoršovalo a do 5 dni sbyl jenom 1 dobrej.
Ja bych mozna ešte zaplatila i ICSI. Manžel vzdycki mel dobrou spermu. My mysleli ze 7 vajiček je to moc dobry. že doplacet za to ze oni tam odeberou lepši spermika neni potreba že to oplodni sami. Nakonec v tom papire bylo napsani že oplodnilo ich ne 4 a 5. A ten 5 přestal rust v prvni den. Tak ja nevim bylo to lepši doplatit to ICSI nebo ne.

Preju vam Holky at vam naroste ješte vic kvalitnych folikul!!! Do stredy a četvertka mate ešte hodne času!!!

Ja musim čekat 2 tydni a pak udelat test. A pak pryjit na odver krvi gdayž test bude + Myslim že už za tyden začnu delat testy. Mam doma 3 krabičky a jednu ešte dali v Gennetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
20.1.14 20:36

@Malvajs diky moc. Mam kamaradku doktorku a ona řika at ty 2 tydni ležim a nic ne delam. Protože před 2 lety gdyž jsem mnela zamkly potrat cejtila sobe moc špatne a bolelo dost břyško. a spoustu vecy bylo tam špatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
20.1.14 20:43

@olga 29 Taky moc držím palce :) Doufám, že záda už tě nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
20.1.14 20:48

@Malvajs manžel ode dneška na 3 dni vzal prace domu. Bylo dneska hesky koukat jak vaři večeři. Vubec nic neumi))) Zvyk že ja všychno vařim)))) a snidanne do postele/ tak ja ted budu všychno uživat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
20.1.14 20:50

@Pavlix Zada bolej pořad ale ne tak hrozne jako před 2 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.