Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavlix tak to jsme na tom stejne. akorat ja, kdyz potom z CARu odchazim, tak jeste do toho brecim. Nevim proc, ale nejde mi se ovladnout. Proste magorim. ![]()
@Pavlix Mno… to pak muzeme plynule zalozit dalsi diskusi podle terminu porodu, vid.
a musime pribrat nekoho, kdo bude neuspesny, at tu statistiku trochu oblbneme. ![]()
@Malvajs Jé to je náhoda
Já taky cítím v kostech, že by nám to po těch trablech minulého roku MĚLO vyjít a obrátit se k lepšímu.
@Elai Neboj, to se srovná a všechno bude v pohodě. Já si 100× za den opakuju, že to bude dobré.
@Malvajs copak Jagr. ale ze mu to jde v jeho veku. to by bylo, aby to neslo nam.
Na rychlobrusleni koukam, ale az diky Sablikovy. A pak miluju klasicky lyzovani.
@Pavlix kdyz to rikas…
ale s tema narozeninama by to bylo super. To bych Ti prala. Ja byla na svoje o kousicek dal a dozvedela jsem se, ze moji budouci dcerce tluce srdicko. ![]()
@Elai píše:
@Pavlix Mno… to pak muzeme plynule zalozit dalsi diskusi podle terminu porodu, vid.a musime pribrat nekoho, kdo bude neuspesny, at tu statistiku trochu oblbneme.
To jo
Já už jsem se včera koukala, že by to byly asi Váhy.
Tak já jdu píchat a pak hurá na angličtinu. Večer se tu ještě zastavím ![]()
Holky, ja se ted musim rozloucit, ale jeste vecer sem juknu. a nezapomente slupnout par motylku. ![]()
@Malvajs já taky nikdy nechtěla štíra
ale teď už je mi to jedno. ![]()
@Malvajs můj první přítel byl štír a děs, ale mám kamarádku štíra a ta je v pohodě. Já zatím nevím.
, ještě nevím, jestli teda nebudu nastupovat do práce, komunikace s vedením je ale příšerná. ![]()
Aho. Tak že ten transfer dopadl dobře a rychle. Před tym mluvila s embryologom. Sbyli mne jen 2 embrya 1 moc dobre a 2 už začalo o de dneška vypadat špatne. Tak řekli že to je sbytečny penize mrazit. Bylo mne z toho smutno((( te3ila jsem se aspon 1 zamrazit.
Spolu s transfer mne delali ultrazvuk na bryške. Před tym na monitore ukazali embria. Pak skontrolovali že v te strikačke nic ne zbylo. potom odvezli do pokoje a nechali tam cca 45min. Prynesli soravu a obrazek toho embrya. Pryjel manžel a taksikem dojeli domu. Ležim ted v postilke. A už nemužu ležet. Doktoři vubec nic ne řekli co musim delat. A ešte beru od 2 dne OPU ultrogesatn 2-0-2 to je progesteron at lib udrři embrya. V papire ješte byl obrazek jako schema. tam byli namolovany tych 7 vaječku od 1 dni gdy ich odebrali, pak tabulka na 5 dni jak rostli embria a gdy zastavili. A kazdy den každe embrya melo svou znamku. Myslim že ta prodlouřena kultivacie toho stoji. Protoře na 3 den po scheme š byli v pořadku a 4 už zgoršovalo a do 5 dni sbyl jenom 1 dobrej.
Ja bych mozna ešte zaplatila i ICSI. Manžel vzdycki mel dobrou spermu. My mysleli ze 7 vajiček je to moc dobry. že doplacet za to ze oni tam odeberou lepši spermika neni potreba že to oplodni sami. Nakonec v tom papire bylo napsani že oplodnilo ich ne 4 a 5. A ten 5 přestal rust v prvni den. Tak ja nevim bylo to lepši doplatit to ICSI nebo ne.
Preju vam Holky at vam naroste ješte vic kvalitnych folikul!!! Do stredy a četvertka mate ešte hodne času!!!
Ja musim čekat 2 tydni a pak udelat test. A pak pryjit na odver krvi gdayž test bude + Myslim že už za tyden začnu delat testy. Mam doma 3 krabičky a jednu ešte dali v Gennetu
@Malvajs diky moc. Mam kamaradku doktorku a ona řika at ty 2 tydni ležim a nic ne delam. Protože před 2 lety gdyž jsem mnela zamkly potrat cejtila sobe moc špatne a bolelo dost břyško. a spoustu vecy bylo tam špatne.
@Malvajs manžel ode dneška na 3 dni vzal prace domu. Bylo dneska hesky koukat jak vaři večeři. Vubec nic neumi))) Zvyk že ja všychno vařim)))) a snidanne do postele/ tak ja ted budu všychno uživat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.