1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1574
22.1.14 17:21
@Elai píše:
Ale mne se stalo neco horsiho. Byla jsem na JIP po mimodeloznim a z obou stran lezely maminky po cisari. Obema donesli na ukazku jejich miminka. Vic me v tu chvili uz asi nic zdeptat nemohlo…

Mně se to v listopadu stalo s tím miminkem po císaři taky, když už jsem věděla, že normální cestou to nepůjde a že jsem ze 3/4 vybrakovaná. Těsně po mimoděložním se mi to naštestí nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
22.1.14 17:22

@Malvajs Mám z Tebe moc velkou radost :) Už jsem byla napnutá jak kšandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
22.1.14 17:23

Já nemám čas ani moc na zítřek myslet. Od sedmi jsem už učila a do 17 h. jsem měla pedagogickou radu. Mám břicho jako míč, ale naštestí se mě nikdo ve škole nikdo na nic neptal. V pátek už se zase chystám do procesu, tak doufám, že mě to zítra moc nerozhodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
22.1.14 17:47

@Malvajs Taky moc děkuju, že na mě budeš myslet :)
Věřím tomu, že s 8 vajíčky se dají dělat zázraky :D To ISCI tomu určitě pomůže, neboj. Zítra budeš volat jen pro ty nejlepší zprávy :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
22.1.14 17:52

@Malvajs Myslím, že 3 litry stačí. Škoda, že není léto, to by měl člověk hned větší žízeň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
22.1.14 17:57

@Malvajs To máš dobrý, že se do kabátu vejdeš, já už to mám těsně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.1.14 18:48

@Malvajs drzim na za palce, doufam, ze z toho peknyho poctu neco vyjde…a jak jste pokrocili s rozhodovanim, jestli 1 nebo 2 embrya? Nebo jeste pockate a uvidite podle toho, jak se budou vyvijet? To jsem zvedava, jak to rozlousknete… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.1.14 18:54

@Pavlix tak stejne asi clovek citi zklamani, i kdyz uz jsi mela miminko. Vybrakovana - to je presne slovo, co to vystihuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.1.14 18:56
@artepkaa píše:
Ahoj holky, tak já jsem dnes poprvé píchala Gonal! Asi za tři hodiny po aplikaci mi začalo bolestivě píchat na pravé straně v podbřišku, ale pak to přešlo, tak rychlou reakci jsem nečekala

tak uspesnou cestu za miminkem! Gonal je taky v peru, nebo ho musis natahovat do strikacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
22.1.14 19:01

@Elai Gonal je v peru. Z tech injekci to byla nejvetsi pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
22.1.14 19:25

@Elai mám předplněné pero, ampulky jsem taky vyfasovala, ale o těch zatím nepadlo ani slovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.1.14 19:49

@Malvajs tybrdo me ta ruka furt boli kdyz ji natahnu ve vzdzchu v noci me pri kazdym ohbu bolela.Ted ji natiram voltarenem.Uz byla vsebarevna, ted tam mam jen mle zlute flicky ale v miste napichu mam fialovy puntik v barve repy.Co mi s ni udelala necha. Piste budu davat k nabou jen lvou.Jsem totiz ocela mimo. A o mi o nbirala v tek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
22.1.14 20:35

@Malvajs držím palce :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.1.14 20:39

Ja uz nevim o čem přemyslet. skoro zblaznim. To čekani takovy dlouhy. přemyslim od gdy mužu žačat delat test. Vim že v krvi HCG ukazuje rychlej. Možna udelat jako samoplatce ten krevni test za tyden. Vybec nevim co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.1.14 20:57

@Malvajs Tak prece dve… :D vzhledem k tomu, ze nemusis taktizovat kvuli 4. pokusu, bych rekla, ze je to lepsi varianta. Aspon si zvysis sance a rozhodnuti, jestli to dopadne na 1 nebo 2, holt nechas osudu… To bude jeste legrace. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.