Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky muzu se k vam pridat? Az dostanu ted ms, mam zacit stimulovat na prvni ivf, nevim jakymi leky ale mam desny strach, jak tontu ctu, ze mate nafoukly bricho a bolesti…me pri ovu dost boli bricho a neumim si predstavit mit tam treba 10 vajicek. A jeste do toho chodit do prace…
@Malvajs Ty prsa jsou asi po stimulaci, taky mě bolí. Mají ale dobrý tvar, manžel se smál, jestli jsem nebyla na plastice
Na neschop. se zeptám v CARU, v práci to vědí asi 3 lidi.
@Malvajs ja uz porod zazila, ale s epiduralem, takze bolesti jsem moc nemela ![]()
Takze myslite, ze se to da zvladnout? A ty leky, nevim co vybrat nebo mi poradi doktor? Komunikace s nim je takova divna…
@Malvajs Ještě se mi na sále stala zajímavost. Jedna sestra se ptala na rodné číslo a druhá mi pak říkala, že její maminka má narozeniny ve stejný den jako já
To už jsme tři, tak je to dobré znamení ![]()
@reny14 Bolesti se dají zvládnout, já byla za posledního 3/4 roku na dvou gynek. operacích a stimulace je proti tomu brnkačka. Doktor Ti s léky řekne.
@Pavlix a co je dlouhy a kratky protokol? No..asi to necham na dr…ale mam strach abych nemela ten hyperstimulacni syndrom.
@Malvajs gratuluju ke krasnemu vysledku, mas uzasnou uspesnost! Tak at to tak suprove pokracuje!
Jeste jsem tady na emiminu narazila na jine diskusi na radu, ze se ma ode dne ET nasledujicich 14 dni pit voda s citronem. Nevim zatim, proc to pomoct, ale proc to nezkusit, ze…? ![]()
@reny14 Při krátkém si začínáš píchat 2. den cyklu injekce na růst vajíček, pak k tomu přidáš asi 6. den injekce na zastavení ovulace, den a něco před odběrem si píchneš injekci na uvolnění vajíčka. Odběr je většinou kolem 11.dne. S dlouhým zkušenost nemám.
@Pavlix jj, mam prijit druhy den cyklu…tak jsem zvedava co na me dr. vymyslel ![]()
@Malvajs tak to ja taky
ale vlezes do Car a jsem pro ne proste stara
teda na dite
Ahoj holky, tak jsem po dalsi kontrole. Bohuzel se narust folikolu trochu zpomalil, takze OPU zitra ani v pondeli nehrozi, ale dalo se to cekat… Jestli u me dojde k ET, vy uz budete pomalu testovat, ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.