Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@reny14 tu mam taky za sebou.
hodne stesti, treba si nakonec vystacis jen s Mojziskou. ![]()
@reny14 tak to mate sanci pomerne vysokou. dneska ma plno lidi deti az kolem 40, takze to jit musi…
@Elai no me rekli ze jsem stara a vajicka v tomhle veku pry nejsou kvalitni. Snazime se od mych 35. Ale je zajimavy, ze jsem ve 32 otehotnela na prvni pokus, vse bylo bez problemu a ted to dva roky nejde. Tak mi hned cpali Ivf jakoze po 35 je zenska uz za zenitem. Treba maji pravdu, ja nevim, presto chci zkusit to cviceni a ivf jako posledni moznost.
Ahoj holky, já se omlouvám, ale dřív jsem se sem nedostala. Tak dnes 3 den kultivace a dvě vajíčka jsou zatím ok a další dvě pomalejší. Embryoložka mě ale uklidňovala, že i ty dvě se můžou ještě zlepšit. Tak musím věřit. Budu volat v neděli v 8 hod ráno jak to pokračuje a to už bude 5 den. Prý to je nejlepší den pro transfer tak už se taky dočkám. Jinak je to moje prvni IVF. Jednou jsme zkusily IUI neúspěšně. Mám 12ti letou dceru a už 8 let se smažíme o druhé mimi.
@Elai Díky moc
Budu věřit, že vydrží. Byla by to škoda, když jsme tak blízko.
@Malvajs Odpoledne to na mě poprvé nějak padlo, ale už je to snad pryč. Já si je snažím představit a popoháním je k dělení. Přeju klidnou noc a zítra si dáme vědět ![]()
@Malvajs píše:
Holky, koukam na ct2, film Mamas&Papaskoukatebtaky nekdo??
Nedivala jsem se. Videla jsem to 2×, film se mi sice libil, ale podruhe na me pusobil spis depresivne, tak jsem to schvalne dneska vynechala…Nechtela jsem to sem psat predem, abych vam to nezkazila, nebo vas nenakazila pesimistickym vnimanim… ![]()
@Malvajs píše:
klidne nejakou tabulku udelamtak napiste kazda: termin zacatku stimulace Opu, Et a termin testovani a ja to zkompletuju do tabulky:
Malvaj - 1.ivf, zacatek stimulace 13.1., OPU 22.1. Odber 8 vajec, oplodneno 6, ET?, TT?
Diky, to jsem Te zadrela, vid?
Elai - 3.ivf - zacatek stimulace 16.1. - OPU? - ET? - TT?
@Malvajs
Držím ti palečky, aby si dnes počula iba samé super správy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.