Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs píše:
takze dneska startujes obdobi cekani:-)) detim moc palce, uzila sis docela dost, tak at jsou to ted jen same skvele zpravy!! A kolik jsi mela vajuch? Navrat jednoho, nebo jdete do dvojcatek?:-)
mela jsem 18 vajíček,16 se oplodnilo ale zůstalo 6 velikých, zavedli mi dvě a 4 do mrazacku
@Malvajs píše:
ty jo tak jsi sikulka!! Tak hezky odpocivat! Lezis?:-)
lezim lezim, to bude hrůza to čekání ![]()
@helnes ja už čekam 5 den a blaznim ))))))
Tak budeš mit dvojčata!
@olga 29 píše:
@helnes ja už čekam 5 den a blaznim ))))))
Tak budeš mit dvojčata!
a jak se cítíš? me by ty dvě ani nevadili ![]()
V pondeli uz budu testit/ a beham porad na zahod ))) skoro vubec nepiju
Já od odebrání vajíček, taky porad beham na záchod, tak v pondělí písní jak to dopadlo, budu držet pěsti. ![]()
@helnes prvni 2-3 dni pobalivalo briško jen trošku. skoro vubec nic jsem necejtila. Ležala jsem 3 dni. Včera pul na pul. dnes už skoro ne ležim, byla jsem ve mneste. cejtim vpořadku. Jen beham na zachod)))
@helnes ok! i foto přyložim
Ja mam zavedeny jenom 1 z 4 vajiček do 5 dni sbyl jen jeden. Ja tak chtela zamrazit aspon 1
@olga 29 píše:
@helnes ok! i foto přyložimJa mam zavedeny jenom 1 z 4 vajiček do 5 dni sbyl jen jeden. Ja tak chtela zamrazit aspon píše: Více
my si nechali 10 vajíček oplodnit PISCI(nevím jak to přesně je tak zkratka
)oplodnili se všechny, ale jen dvě se dali použít. a 8 vajíček jsme nechali na přírodě a oplodnilo se jich 6 a z to jsou 4 použitelné a říkala emryolozka ze jsou peknejsi jak ty dvě.
@Malvajs píše:
jne by me zajimalo, jak to doktori nasazuji. Me rekla, ze mam vajecniky ok, hormon. profil taky, otehotnela jsem jednou sama, podruhe po clostilbegytu pri iui, a nasadila mi puregon na dva dny 250 jednotek a pak dalsi den 225 j. Vazne by me zajimalo dle ceho to nasazuji
Možná v tom hraje roli hodnota AMH.
@Ha-ni píše:
Možná v tom hraje roli hodnota AMH.
@Malvajs píše:
jne by me zajimalo, jak to doktori nasazuji. Me rekla, ze mam vajecniky ok, hormon. profil taky, otehotnela jsem jednou sama, podruhe po clostilbegytu pri iui, a nasadila mi puregon na dva dny 250 jednotek a pak dalsi den 225 j. Vazne by me zajimalo dle ceho to nasazuji
Vubec netusim. Ale u me se urcite divali i na minulou (uspesnou) stimulaci. Schvalne jsem to pred chvili dohledala a zjistila jsem, ze OPU od nasazeni stimulace bylo casove stejne jako to vychazi ted po tom posunu. Tak ja jsem proste nejak cela zpomalena…
ale uklidnilo me to, to zase jo… ![]()
@Malvajs píše:
Dobry vecer holky, tak jsem doma, byla jsem udelat velky nakup at to nemusim resit pristi tyden. K veceri jsem si dala nakladany hermelin, pak uz nebudu mocco delate vy?? Ja cucim na bednu a snazim se nemyslet na zitrejsi ranni telefon. Telepaticky jsem s tema nasema drobeckama, doufam, ze do zitrka zabojuji..
Preju dobre zpravy zitra rano!! Hermelin, nivu a podobne dobroty ted taky jim ve zvysenem mnozstvi… ![]()
@olga 29 vydrz, uz se Ti to krati… ![]()
Taky jsem si rikala, jestli si tu neudelame nejaky maly prehled. Zaciname se tu uspesne rozrustat a uz pomalu prestavam stihat, kdo je v jake fazi. zvlast, kdyz se to postupne meni..
co vy na to?
Holky ja to IVF vzdavam, nejdriv si dam dohromady tu kostrc, budu cvicit Mojzisovou a kdyz to nepomuze, pujdu jako posledni moznost IVF. Doufam ze nebude problem, aby mi zazadali o IVF podruhe.
@Pavlix gratulace k embryjkum, at se drzi a zitra Te cekaji dalsi dobre zpravy!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.