1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
649
24.1.14 16:12
@Malvajs píše:
takze dneska startujes obdobi cekani:-)) detim moc palce, uzila sis docela dost, tak at jsou to ted jen same skvele zpravy!! A kolik jsi mela vajuch? Navrat jednoho, nebo jdete do dvojcatek?:-)

mela jsem 18 vajíček,16 se oplodnilo ale zůstalo 6 velikých, zavedli mi dvě a 4 do mrazacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
24.1.14 16:29
@Malvajs píše:
ty jo tak jsi sikulka!! Tak hezky odpocivat! Lezis?:-)

lezim lezim, to bude hrůza to čekání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
24.1.14 16:47

@helnes ja už čekam 5 den a blaznim ))))))
Tak budeš mit dvojčata!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
24.1.14 16:59
@olga 29 píše:
@helnes ja už čekam 5 den a blaznim ))))))
Tak budeš mit dvojčata!

a jak se cítíš? me by ty dvě ani nevadili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
24.1.14 16:59

V pondeli uz budu testit/ a beham porad na zahod ))) skoro vubec nepiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
24.1.14 17:04

Já od odebrání vajíček, taky porad beham na záchod, tak v pondělí písní jak to dopadlo, budu držet pěsti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
24.1.14 17:04

@helnes prvni 2-3 dni pobalivalo briško jen trošku. skoro vubec nic jsem necejtila. Ležala jsem 3 dni. Včera pul na pul. dnes už skoro ne ležim, byla jsem ve mneste. cejtim vpořadku. Jen beham na zachod)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
24.1.14 17:07

@helnes ok! i foto přyložim :) Ja mam zavedeny jenom 1 z 4 vajiček do 5 dni sbyl jen jeden. Ja tak chtela zamrazit aspon 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
24.1.14 17:17
@olga 29 píše:
@helnes ok! i foto přyložim :) Ja mam zavedeny jenom 1 z 4 vajiček do 5 dni sbyl jen jeden. Ja tak chtela zamrazit aspon píše: Více

my si nechali 10 vajíček oplodnit PISCI(nevím jak to přesně je tak zkratka :-) )oplodnili se všechny, ale jen dvě se dali použít. a 8 vajíček jsme nechali na přírodě a oplodnilo se jich 6 a z to jsou 4 použitelné a říkala emryolozka ze jsou peknejsi jak ty dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
24.1.14 17:56
@Malvajs píše:
jne by me zajimalo, jak to doktori nasazuji. Me rekla, ze mam vajecniky ok, hormon. profil taky, otehotnela jsem jednou sama, podruhe po clostilbegytu pri iui, a nasadila mi puregon na dva dny 250 jednotek a pak dalsi den 225 j. Vazne by me zajimalo dle ceho to nasazuji

Možná v tom hraje roli hodnota AMH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
24.1.14 21:11
@Ha-ni píše:
Možná v tom hraje roli hodnota AMH.
@Malvajs píše:
jne by me zajimalo, jak to doktori nasazuji. Me rekla, ze mam vajecniky ok, hormon. profil taky, otehotnela jsem jednou sama, podruhe po clostilbegytu pri iui, a nasadila mi puregon na dva dny 250 jednotek a pak dalsi den 225 j. Vazne by me zajimalo dle ceho to nasazuji

Vubec netusim. Ale u me se urcite divali i na minulou (uspesnou) stimulaci. Schvalne jsem to pred chvili dohledala a zjistila jsem, ze OPU od nasazeni stimulace bylo casove stejne jako to vychazi ted po tom posunu. Tak ja jsem proste nejak cela zpomalena… :mrgreen: ale uklidnilo me to, to zase jo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
24.1.14 21:13
@Malvajs píše:
Dobry vecer holky, tak jsem doma, byla jsem udelat velky nakup at to nemusim resit pristi tyden. K veceri jsem si dala nakladany hermelin, pak uz nebudu moc :-)) co delate vy?? Ja cucim na bednu a snazim se nemyslet na zitrejsi ranni telefon. Telepaticky jsem s tema nasema drobeckama, doufam, ze do zitrka zabojuji..

Preju dobre zpravy zitra rano!! Hermelin, nivu a podobne dobroty ted taky jim ve zvysenem mnozstvi… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
24.1.14 21:24

@olga 29 vydrz, uz se Ti to krati… :-)

Taky jsem si rikala, jestli si tu neudelame nejaky maly prehled. Zaciname se tu uspesne rozrustat a uz pomalu prestavam stihat, kdo je v jake fazi. zvlast, kdyz se to postupne meni.. :-) co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
24.1.14 21:24

Holky ja to IVF vzdavam, nejdriv si dam dohromady tu kostrc, budu cvicit Mojzisovou a kdyz to nepomuze, pujdu jako posledni moznost IVF. Doufam ze nebude problem, aby mi zazadali o IVF podruhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
24.1.14 21:26

@Pavlix gratulace k embryjkum, at se drzi a zitra Te cekaji dalsi dobre zpravy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.