1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
427
24.1.14 11:56

@reny14 ahoj, taky chodim do gestu a nedavno mi bylo 39. kdyz mi bylo jako Tobe, s jejich pomoci jsem poprve otehotnela. tak treba „dopadnes“ stejne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
24.1.14 11:58

@Malvajs 8.den. priste se rozhodne, jestli to jenom postupuje pomaleji nebo jestli mi navysi davky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:08

@Elai
Neboj, bude to Ok, ja mám 39,už mi bude o pár mesiacov 40 a dnes som si začala pichať gonal, takže tiež mám strach, či vobec budú nejaké folikulky(no uvidíme v utorok),mám syna po 1 IVF(na prvú šupu :)),ktorého som porodila v 37 rokoch,…takže hlavne myslieť pozitívne a vyjde nám to všetkým :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:09

@Elai Akú máš dávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:10

@Malvajs
To poznám, tiež som sama doma zo synom, vobec nemám šas oddychovať, hrozím sa toho, čo bude po ET a pod. :) Manžel je do večera stále v práci,…rodina na Slovensku, takže tiež super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
24.1.14 12:14

@Malvajs proc ma citron fungovat netusim. :nevim: pry ta holcina, co to pila, otehotnela. jedine, co jsem zatim na internetu nasla a mohlo by mit souvislost, je to, ze zvysuje pH organismu, pricemz prekyseleni muze byt dokonce pricinou neplodnosti. Taky si vzpominam, ze jednou Vaclav Vydra vypravel, ze mu Dana Medricka rikala jako malemu citronku. Pry dlouho nemohla otehotnet, zacala drzet dietu, ktera byla zalozena na citronech a za nejakou dobu ji zacalo byt spatne. Myslela, ze to s tou dietou nejak prepiskla a ejhle, ona byla tehotna. :-) Takze treba na tom opravdu neco bude. I kdyby ne, ja to proste vyzkousim, at vycerpam vsechno, ja uz nemam, co ztratit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
24.1.14 12:15
@Stazina1 píše:
@Elai Akú máš dávku?

150, puregon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:20

@Elai
tak ja mám oproti tebe koňskú dávku :),ja mám dnes 350,a od zajtra 300,pri prvom som mala 250,…moj hormonálny profil je zrejme šílený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:22

@Malvajs
Dítko bude mat koncom dubna 3 roky, chodil do školky dvakrát týždenne ale teraz je doma, je strašne aktívny, už ani neviem, čo s ním vymýšľať :) ale aspoň akosi nemyslím na to IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:24

Veď práve, mne automaticky dala dlký protokol ako pri prvom a dávku mi dala v podstate tak aku ju napadlo, takže som fakt zvedavá v utorok na UTZ, profil vraj mám hraničný, manžel spermio ukážkový,…no tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:26

Pri prvom som vobec nemala ten utrogestan(alebo tak nejako :) ),pregnyl, čumela som na nu čo mi to dáva, a to som mala 36 rokov, ked som išla na IVF,…no ved lekári vedia čo robia, no nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:27

@Malvajs A tvojemu dítku je kolik let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:29

@Malvajs
presne taký dojem som mala pri prvej návšteve, no…hlavný je výsledok,.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:37

@Malvajs
Tak ja o štátnej skolke možem snívat, je tu tlačenka, v sukromnej su neskutočné ceny, tak je teraz malý doma, ale ak nastupim do prace tak do skolky bude musiet aj za tú cenu pomerne vysokého školkovného,…čo narobíme…len aby nám to všetkým vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 12:52

Ja chodím do Motola a som spokojná až na to čakanie v čakárni, tam je to vždy na dlho, ale na druhú stranu, poznám ich tam ako lekárov, tak aj sestričky,…
Viem, že niektoré na Motol nadávajú ale ja mám odtial doma čertíka a tak im doverujem, ono kolko ludí, tolko názorov :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.