Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs 31 let,3 roky snažení z toho rok v Caru
květen 2013 laparoskopie, hysteroskopie, odstraněna cysta a endoška červen 2013 endoška i cysta nazpět ![]()
sprpen-prosinec umělý přechod
22.1.2014 začínám stimulovat
@Malvajs Ode me take pikladam.:-)
1. je mi 33let za 2m2dny 34let.:-)
2. sazeni 4,7roku.
3.3×RP
4.2010LPKS, HSK, chrom, drilink (endometrioza, zbytek ok)
5.1,5 roku snazeni z hormony
6.3-8 2011 CAR Motol, cileny stik stejne jako na gynde a jelikoz muz zatim nechel tak ukonceno.
7.1,5 roku cviceni L. Mojzisove
8. 2013HSK polyp v deloze
9.Doporuceni do CAR
10. Nejspis Pronatal ![]()
@artepkaa to se ta endoska tak ryche vraci? Jak poznam ze ji mam zpet, jel Lpk vid. ![]()
@jahoda 2 u mě se bohužel tak rychle vrátila, já mám endomet. cysty na vaječnících, takže je to vidět na utz, jinak se dá zjistit laparem
Když mi to na kontrole doktor řekl, tak jsem myslela, že si dělá srandu
mě ani moc nepomohl umělý přechod ![]()
a jinak stimuluju 4 den, a už píchám jak profík ![]()
Věk : 30
První IVF
Začátek stimulace 28.12 2013(diphereline, merional)
22.1 OPU (14 vajíček, 7zralých, 4 oplodněné)
ET? (snad zítra)
MALVAJS: jaké máš pocity z ET? Bude to nepříjemné? Omlouvám se že se tak vyptávám ![]()
@artepkaa aha tak tyto cysty mam tez.Vzdy pi ms vim kde a kdy ji fakt mm a kdy mi praskne, pk za par cyklu ji citim znovu.Ale vzdy pri UZ Dr. hlsi zadna cysta.Mnoo to tenkrat hlasily 8et tky a z kdyz mi Dr. pred LYkS dell kontrolni UZ tak mi rikal, ze je tam mam. Tak jsem se ptaa gyndre a ze on nic nevidel a jini pred nim tez ne…tybdro.
Mnooo tk uvidim v CAR asi maji jeste lepsi UZ a povi mi jestli jo nebo ne.Asi me kdyz tam budou poslou znovu na LPKS vit.
Mno divaa jsem se na www.endometrioza.cz a tam se pise, ze pri cystach na vajecnikach je umely prechod blbost, ze byva casto neucinny. ![]()
Jsou bolesti v podbrisku po ET normalni? ty jsi dostala onrazek, me to jen ukazali.
@jahoda 2 říkali mi, že endoška a cysty se dělají díky hormonálnímu cyklu, tak že by se to umělým přechodem mělo zastavit ![]()
To jsem ráda
Mě to pravděpodobně čeká zítra bude to pátý den. Ráno v 8 mam volat, tak jsem napnutá. Dám vědět kolik embryjek nám ještě zůstalo.
@Malvajs Moc gratuluju, že už jsou v bříšku
Tak a teď ať se pořádně zakousnou
Držím palce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.