Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ET mám 5den blastocysta. Jinak o tom lenošení: mě doktor říkal jen ty tři dny se šetřit a pak normální režim jen né typu aerobic
tak myslím že vaření nevadí ![]()
@Helča30 taky mam 5 den blastocysta (dve) a jak se citis? ja oncas mirna bolest v podbrisku. a porad premyslim co se tam deje ![]()
@helnes
Já zatím nic necítím, tak uvidíme jak to půjde dál. Pepina je ve mě teprvepět a půl hodiny ![]()
@Malvajs No vidíš já jsem ale trubka na OPUjsem byla v úterý to bylo21.1 moc se omlouvám
prosím o úpravu v tabulce :$ Pak to samozřejmě odpovídá pátému dnu B-)
@Malvajs No nevím, podle toho, co mi řeknou ráno
Těším se a zároveň mám strach, jak ten stres pak budu zvládat.
@artepkaa me to neboli, ale spatne se mi to picha, musim zatlacit aby to zajelo.
Ahoj holky, můžu se zeptat? Stimuluji při dlouhém protokolu puregonem první 3 dny 300j, další dny 225j. Na kontrolu mám přijít až 9.den. Je to běžné? Že je kontrola takto pozdě? Díky za odpověď.
@Beata.C Ahoj, u dlouheho protokolu je to trochu jinak nez u kratkeho, ja byla na UZ 8. den, ono se stimuluje delsi dobu, ja dostala 30.12. injekci zoladexu a az od 13.1. zacala stimulovat gonalem a 27.1. mam odber vajicek, oni si twn cyklus upravi jak potrebuji, takze ho mam cca o tyden posunuty
Díky za odpověď, jen jsem se trochu lekla při čtení nějaké diskuse
. Lépe to neřešit.
@Lory8 Díky za odpověď, jen jsem se trochu lekla při čtení nějaké diskuse. Lépe to neřešit.
@Malvajs me je 31, snazime se 4 roky, je to prvni IVF, minulou nedeli bylo OPU a v patek ET, protokol nevim co je ![]()
@helnes píše:
@Malvajs me je 31, snazime se 4 roky, je to prvni IVF, minulou nedeli bylo OPU a v patek ET, protokol nevim co je
zacatek si stimulace si uz nepamatuju a mame 4 eskymacky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď