Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ET mám 5den blastocysta. Jinak o tom lenošení: mě doktor říkal jen ty tři dny se šetřit a pak normální režim jen né typu aerobic
tak myslím že vaření nevadí ![]()
@Helča30 taky mam 5 den blastocysta (dve) a jak se citis? ja oncas mirna bolest v podbrisku. a porad premyslim co se tam deje ![]()
@helnes
Já zatím nic necítím, tak uvidíme jak to půjde dál. Pepina je ve mě teprvepět a půl hodiny ![]()
@Malvajs No vidíš já jsem ale trubka na OPUjsem byla v úterý to bylo21.1 moc se omlouvám
prosím o úpravu v tabulce :$ Pak to samozřejmě odpovídá pátému dnu B-)
@Malvajs No nevím, podle toho, co mi řeknou ráno
Těším se a zároveň mám strach, jak ten stres pak budu zvládat.
@artepkaa me to neboli, ale spatne se mi to picha, musim zatlacit aby to zajelo.
Ahoj holky, můžu se zeptat? Stimuluji při dlouhém protokolu puregonem první 3 dny 300j, další dny 225j. Na kontrolu mám přijít až 9.den. Je to běžné? Že je kontrola takto pozdě? Díky za odpověď.
@Beata.C Ahoj, u dlouheho protokolu je to trochu jinak nez u kratkeho, ja byla na UZ 8. den, ono se stimuluje delsi dobu, ja dostala 30.12. injekci zoladexu a az od 13.1. zacala stimulovat gonalem a 27.1. mam odber vajicek, oni si twn cyklus upravi jak potrebuji, takze ho mam cca o tyden posunuty
Díky za odpověď, jen jsem se trochu lekla při čtení nějaké diskuse
. Lépe to neřešit.
@Lory8 Díky za odpověď, jen jsem se trochu lekla při čtení nějaké diskuse. Lépe to neřešit.
@Malvajs me je 31, snazime se 4 roky, je to prvni IVF, minulou nedeli bylo OPU a v patek ET, protokol nevim co je ![]()
@helnes píše:
@Malvajs me je 31, snazime se 4 roky, je to prvni IVF, minulou nedeli bylo OPU a v patek ET, protokol nevim co je
zacatek si stimulace si uz nepamatuju a mame 4 eskymacky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.