Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@artepkaa od zítřka mám faxiparin píchat taky, ještě jsem ho nepíchala, je to stejné jako píchání hormonů do břicha?
No uvidím, museli ho dneska v lékárně objednat, neměli ho, takže to uvidím zítra, jak to půjde, taky si říkám, že po takovém počtu injekcí už mě nemá moc co překvapit
už si připadám jako feťák co si píchá ![]()
Já jsem ho píchala tátovi, když byl nemocný, ale píchnout sobě, bylo horší
Mě osobně se hormony píchají lépe, u píchání Frax. mi přejde jehla širší a jde to tíž! Ale dnes jsem dala na radu a píchla rychle a bylo to fakt lepší! Před tím jsem měla po píchnutí štiplavou bolest
@Malvajs me dnes taky boli v podbrisku jak kdybych mela dostat menses a jeste jsem mela takovy mirne nazloutly vytok, tak doufam ze to nic neni @olga 29 ja fraxiparin picham, protoze mam protilatky proti embryim
@Malvajs Neboj,Tví šikulové se udrží
U nás doma dusno a to mam být v pohodě.
@Malvajs píše:
To je na redeni krve, zjistili mi Leidenskou mutaci a kdyz ji mas musis si pichat prave na redeni, aby nebyla tromboza. Byva to take pricinou castych potratu. V unoru jdu teprve do trombocentra, tam se dozvim asi vic. No a picham si od zacatku stimulace a pokud se miminko povede tak do konce sestinedeli.
Mě nic takového nezjistli a přesto si píchám, tak nevím ![]()
@Malvajs asi na tom něco bude, mě Dr. říkala, že faxiparin je i na lepší uchycení embrya a na protilátky beru prednison
@Lory8 mam i prednison i fraxiparin.dnes je opravdu divny den
@Malvajs Já asi pro jistotu půjdu na neschopenku k mámě. Nevím, jestli je na nervy, ale řve na mě cholericky na celý byt. To jsem nečekala takovou reakci.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.