Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavlix manžel se asi rád sbližuje co?
Taky jsem si to říkala my jely domů taky přes kostky a ten můj pošuk musí furt závodit jak vidí auto před sebou
@Malvajs jediný co cítím jsou prsa, když sundávám podprdu tak si myslím že je mam v ní jak to bolí ![]()
@Helča30 Můžou to pak dát dohromady
Ono to bohužel asi jinak než přes kostky nejde. Ale když si vzpomenu, jak dřív ženský dřely na poli a taky porodily.
Mohla bych i tramvají, ale nechtěla jsem riskovat uklouznutí.
@helnes Cejtim vpořadku nic ne boli ani prsa už ne boli. dneska jsem ne testovala. Myslela jsem že 1 den ne bude viditelny rozdil. Tak zitra rano. Vyvesim fotku. A ten včerejši test gdyž uschnul tak ta čarka stala vic viditelna. Ten test vysoká citlivost 10 mlU/m
@Malvajs Manžel tam byl i na pokoji- mají je tam samostatné. Na sál taky nepouští. Je občas protivný, ale aspoň došel na nákup. Teď mě bolí břicho, ale to je asi normální.
@olga 29 premyslim, ze tak za 2-3 dny zkusim testnout, musim to promyslet ![]()
@Malvajs Snad jo
On má prostě u zadku vrtuli. S tím počítáním vůbec nevím.
Jak si zkusím test na narozeniny, takže jako Ty ![]()
@helnes Ty maš zavedeny 2 embryka tak ten HCG musi rust 2 krat rychlejši. Budiš mit na testu // vic viditelny
Holky a co vam řekly po transferu gdy musite tam zastavit. Mne dr řekla za 2 tydni udelat test a gdyž bude // tak zastavit na odber krvi na HCG a objednat k dr.
@olga 29 Mně v Gennetu řekli, že za 14 dní mám přijít na krev, i kdyby byl test negativní. Že to z moči není tak průkazné.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď