Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavlix manžel se asi rád sbližuje co?
Taky jsem si to říkala my jely domů taky přes kostky a ten můj pošuk musí furt závodit jak vidí auto před sebou
@Malvajs jediný co cítím jsou prsa, když sundávám podprdu tak si myslím že je mam v ní jak to bolí ![]()
@Helča30 Můžou to pak dát dohromady
Ono to bohužel asi jinak než přes kostky nejde. Ale když si vzpomenu, jak dřív ženský dřely na poli a taky porodily.
Mohla bych i tramvají, ale nechtěla jsem riskovat uklouznutí.
@helnes Cejtim vpořadku nic ne boli ani prsa už ne boli. dneska jsem ne testovala. Myslela jsem že 1 den ne bude viditelny rozdil. Tak zitra rano. Vyvesim fotku. A ten včerejši test gdyž uschnul tak ta čarka stala vic viditelna. Ten test vysoká citlivost 10 mlU/m
@Malvajs Manžel tam byl i na pokoji- mají je tam samostatné. Na sál taky nepouští. Je občas protivný, ale aspoň došel na nákup. Teď mě bolí břicho, ale to je asi normální.
@olga 29 premyslim, ze tak za 2-3 dny zkusim testnout, musim to promyslet ![]()
@Malvajs Snad jo
On má prostě u zadku vrtuli. S tím počítáním vůbec nevím.
Jak si zkusím test na narozeniny, takže jako Ty ![]()
@helnes Ty maš zavedeny 2 embryka tak ten HCG musi rust 2 krat rychlejši. Budiš mit na testu // vic viditelny
Holky a co vam řekly po transferu gdy musite tam zastavit. Mne dr řekla za 2 tydni udelat test a gdyž bude // tak zastavit na odber krvi na HCG a objednat k dr.
@olga 29 Mně v Gennetu řekli, že za 14 dní mám přijít na krev, i kdyby byl test negativní. Že to z moči není tak průkazné.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.