Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavlix taky jsem premyslela ze pojedu k rodicum odpocivst, doma to nejde
@helnes je šílený, že my ženský všechno oddřeme, pereme do sebe kdeco a kolem chlapů, aby se chodilo pro špičkách. Nárok na to být teď hájené nemáme.
@Pavlix presne tak, me muj rika at nic nedelam at lezim, ale jde varit a porad chodi a na neco se pta, to se pak radeji zvednu a udelam to sama, dnes jsem si hodila teplakovku do pracky a on jde kolem a roka mas tam nejake pradlo
to je na facku, tak jsem to vytahla a on na me cumi
Ahoj. gdyž jsem šla poprve do gennetu udelali mne jen paru odberu na hormony a na genetiku. Všychno bylo ok. A hned začali stimulaciju na IUI. Po roce mne podařilo zmenit doktorku a ta mne poslala na imunologie. na začatku ledna odebrali mne krev jen 4 unora pujdu na konzultacii
Nevim co budou za vysledky)))) Na toj imunologii na mne se divali divne gdyž jsem řekla ze mam astmu a alergie. začali ptat o nejake papiry o potverzeni diahnozy a ješte jake beru leky na to. žekla jsem že nic ne mam a oni na mne koukali že jsem nejaka divna a všychno to jsem vymyslela. Tak uvidim co mne řeknou 4 unora
Ahoj holky, byli jsme o vikendu pryc, tak jsem driv nestihala… Koukam, co je tu novinek.
@olga 29 krasna fotka
, ale radsi jeste negratuluju, at Ti to nezakriknu. Hlavne, at jeste poradne zesili!!
@Malvajs tabulka je uzasna
, pro me idealni. Vidim tam nas vsechny a presne vim, co se u koho deje… jeste jednou diky a pokud budes mit cas a chut neustale aktualizovat, bude to skvele!
U me chybi doba snazeni, ale ja nevim, jak to tam uvest.
jako pred tim uspesnym IVF? protoze ted se snazime kratce a vicemene vubec, rovnou jsme pocitali, ze jedina sance je zase IVF.
@helnes škoda mluvit
Asi jsme naivní, když si myslíme, že nás budou oprašovat.
Jsem teď z něj tak vynervovaná, že si říkám, jestli jsem to všechno nedělala zbytečně. Aby si embéčko neřeklo, že do téhle rodiny teda nikdy…
@Pavlix to mi je lito, ze mas stres. bohuzel jsem zazila asi tu samou situaci. ale ja si rekla, super, mozna jsem tehotna a kdyz nejhur, nebudu sama…
treba se to srovna jako u nas. a je to jen ted narazove, nebo casteji?
@Malvajs Ona krize byla už na začátku ledna, rozmýšlela jsem se, jestli jít vůbec na Ivf.
Vadí mu, jak se tvářím a nejradši by byl, abych byla němá. Chápu, že ten minulý rok se mnou byl obtížný, ale krotit by se teď chlapec mohl. Připadám si jak malé dítě a přitom je mladší on.
Díky moc za podporu ![]()
@Elai Zkusím si to tak s tím mimčem říct, díky za radu
Půjdu asi spát, i když nevím, jak se zadaří.
Dobrou noc.
Donre rano holky, vyspinkane? ja asi nemam narok spat dyl, tan muj vstaba do prace a zacne si povidat se psem. a jak se dnes citite?
@helnes Dobré ráno
Nespím od 5, nevím, co se bude dít a jak to udělat s tou neschopenkou. Zatím z CARU nevolali, tak ani nevím, jestli se et bude konat.
@helnes ahoj
já jsem vstávala po 7!Píchla jsem jednotky, no, to moje břicho začíná být pěkně hnusný
Krvavé vpichy a začínají i modřinky
Zítra jedu na utz, tak uvidím, co tam řeknou, mám strach, že mi řeknou, že jsem to dělala blbě, že se nic netvoří, já vím blbá ![]()
@artepkaa ja nemela ani jednu modrinu, ale neboj latka se do tela dostane
@helnes já ty modřiny a vpichy mám po tom Fraxíku, po peru nic
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.