Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavlix taky jsem premyslela ze pojedu k rodicum odpocivst, doma to nejde
@helnes je šílený, že my ženský všechno oddřeme, pereme do sebe kdeco a kolem chlapů, aby se chodilo pro špičkách. Nárok na to být teď hájené nemáme.
@Pavlix presne tak, me muj rika at nic nedelam at lezim, ale jde varit a porad chodi a na neco se pta, to se pak radeji zvednu a udelam to sama, dnes jsem si hodila teplakovku do pracky a on jde kolem a roka mas tam nejake pradlo
to je na facku, tak jsem to vytahla a on na me cumi
Ahoj. gdyž jsem šla poprve do gennetu udelali mne jen paru odberu na hormony a na genetiku. Všychno bylo ok. A hned začali stimulaciju na IUI. Po roce mne podařilo zmenit doktorku a ta mne poslala na imunologie. na začatku ledna odebrali mne krev jen 4 unora pujdu na konzultacii
Nevim co budou za vysledky)))) Na toj imunologii na mne se divali divne gdyž jsem řekla ze mam astmu a alergie. začali ptat o nejake papiry o potverzeni diahnozy a ješte jake beru leky na to. žekla jsem že nic ne mam a oni na mne koukali že jsem nejaka divna a všychno to jsem vymyslela. Tak uvidim co mne řeknou 4 unora
Ahoj holky, byli jsme o vikendu pryc, tak jsem driv nestihala… Koukam, co je tu novinek.
@olga 29 krasna fotka
, ale radsi jeste negratuluju, at Ti to nezakriknu. Hlavne, at jeste poradne zesili!!
@Malvajs tabulka je uzasna
, pro me idealni. Vidim tam nas vsechny a presne vim, co se u koho deje… jeste jednou diky a pokud budes mit cas a chut neustale aktualizovat, bude to skvele!
U me chybi doba snazeni, ale ja nevim, jak to tam uvest.
jako pred tim uspesnym IVF? protoze ted se snazime kratce a vicemene vubec, rovnou jsme pocitali, ze jedina sance je zase IVF.
@helnes škoda mluvit
Asi jsme naivní, když si myslíme, že nás budou oprašovat.
Jsem teď z něj tak vynervovaná, že si říkám, jestli jsem to všechno nedělala zbytečně. Aby si embéčko neřeklo, že do téhle rodiny teda nikdy…
@Pavlix to mi je lito, ze mas stres. bohuzel jsem zazila asi tu samou situaci. ale ja si rekla, super, mozna jsem tehotna a kdyz nejhur, nebudu sama…
treba se to srovna jako u nas. a je to jen ted narazove, nebo casteji?
@Malvajs Ona krize byla už na začátku ledna, rozmýšlela jsem se, jestli jít vůbec na Ivf.
Vadí mu, jak se tvářím a nejradši by byl, abych byla němá. Chápu, že ten minulý rok se mnou byl obtížný, ale krotit by se teď chlapec mohl. Připadám si jak malé dítě a přitom je mladší on.
Díky moc za podporu ![]()
@Elai Zkusím si to tak s tím mimčem říct, díky za radu
Půjdu asi spát, i když nevím, jak se zadaří.
Dobrou noc.
Donre rano holky, vyspinkane? ja asi nemam narok spat dyl, tan muj vstaba do prace a zacne si povidat se psem. a jak se dnes citite?
@helnes Dobré ráno
Nespím od 5, nevím, co se bude dít a jak to udělat s tou neschopenkou. Zatím z CARU nevolali, tak ani nevím, jestli se et bude konat.
@helnes ahoj
já jsem vstávala po 7!Píchla jsem jednotky, no, to moje břicho začíná být pěkně hnusný
Krvavé vpichy a začínají i modřinky
Zítra jedu na utz, tak uvidím, co tam řeknou, mám strach, že mi řeknou, že jsem to dělala blbě, že se nic netvoří, já vím blbá ![]()
@artepkaa ja nemela ani jednu modrinu, ale neboj latka se do tela dostane
@helnes já ty modřiny a vpichy mám po tom Fraxíku, po peru nic
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď