Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@artepkaa aha,tak ja ho picham az vecer, ale taky po nem nic nemam, sem tam jde videt tecka.ale twn fraxiparin se spatne picha.
@Pavlix Dobré ráno
Ti nezávidim že musíš furt čekat já jsem dostala rozpis kdy a v kolik volat a bylo. Dnes to určitě dopadne neboj!
Jinak dnešní ráno taky super! Vstávám s manželem před pátou jdu se psem a furt dokola do toho ta rýma až se mi z toho zpustila krev z nosu, tak letím do koupelny a říkám si proč ten pes pode mnou tak líže podlahu? Jo praskl sifon pod umyvadĺem. Tak já s kapesníkem u nosu se psem pod nohama a v druhé ruce s mopem vytírala celou koupelnu. No můžu já být v klidu?
@Helča30 Teda to máš den. Držím ti palce, ať je ti líp a už žádné pohromy ![]()
@Helča30 taky to nemas jednodiche.taky mam peknou rymu a pord kycham. jakeho mas pejska? my mame yorksira 8 mesicu ma
Ahoj, tak se nam ze 17 oplodnilo jen 5 vajicek, tak doufam ze se budou drzet a to jeste z nich budou vybirat zdrava, to je fakt psycho ![]()
@Malvajs me porad poboliva podbrisek dnes je to 4 den od ET, ja mam porad chut na cigaretu.ja pri stimulaci byla olezla, ale ted nemam ani tecku.
@helnes americkou akitu takže pěkný tele
ale je to 13ti kilový štěňátko teď mu budou 3 měsíce
@Helča30 no me staci ten nas
a nekdy zabere vic mista nez by jsme cekali. hlavne kdyz si s mojim lehnem k sobe, hned nas rozdeli a nebomkdyz si cjci jit lehnout tak se rozvali pres cely polstar a ani se nehne, ty takove telatko asi nemas v posteli ![]()
@Malvajs Taky jsem přestala kouřit na začátku stimulace a držím se už ani chuť není. U mě to byl asi spíš zvyk (reklama atd.) a i manža přestal ![]()
@helnes No do postele né! I když bych si ho někdy vyměnila za muže (ten aspoň nechrápe).
máme nový domeček tak čekáme na jaro až se postaví plot a šup s telátkem na zahradu. ![]()
Ahojte můžete poradit nějaké zkušené rady čím napomoct aby se transfer vydařil a embrio uchytilo? Nějaké osvědčené babské rady?
@Malvajs boli me jakoby vajecniky nebo trisla, proste cely pobrisek jako pri menses.no ja si sem tam zapalim, ale tak jednu max.dve,ale snazim se, me to nekde jen tak prestat.to ja vubec nevim kdy se tak zavrtavaji, ale zkousela jsem hledat ale nic moc uzitecneho jsem nenasla. jeste me zacali bolet prsa a svedit bradavky.
@Deniiisa me kamaradka doporucila pit vodu s citronem, tak od ET to piju, tak uvidime, jinse to podarilo, zezko rict jestli je to tim.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.