Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To bude určitě dobrý, i když vás nic nebolí.
U nás žádná změna, stále spí. Máma mi nabídla, že tam se mnou zajede.
@Helča30 počkám do půl dvanácté, ale pro včerejšku spíš předpokládám, že stejně nepůjde. Bohužel má takovou povahu, že s ním nehnu.
Ahoj dievčatá.
Tak som bola dnes na UTZ po 4 dnovom pichaní gonalu. Žiadna sláva, folikulky sa mi vytvorili ale sú velmi mrňavé, tak dúfam, že budem mat vobec nejaké folikulky k oplodneniu ![]()
@Malvajs Můžeš mě taky přidat do tabulky? Začátek stimulace 8. 1., místo protokolu dej „nativ“, OPU 17. 1., 20. 1. ET 2×8 buněčné
@Malvajs
Dávku mi nechali, tak uvidíme v piatok, snad porastú
Stazina1 Všychno bude ok. jsem mela 1 ultrazvuk na 6 den pichani leku. Taky nic nejvetši 12mm a spoustu malych. zvyšyli mne davku lek. Na drugim ultrazvuku taky nic nejvetši 14mm. myslela jsem že taky nic ne vyroste. Ale doktorka řekla že začali rust rychlej. tak jsem šla na 3 ultrazvuk. Vyrostlo jen 3 velkych. řikala doktorka že to stači na OPU. Za den po ultrazvuku jsem mela OPU. Tak že punktirovali 10 folikul z toho 7 vajiček. Byla moc štasna. OPU delali mne na 11 den. Negdo na prvnim ultrazvuku maji spoustu krasnych folikul. A ja ne na prnim ni na drugim nic. moc jsem nervovola
@olga 29
Tak to su povzbudivé slová, ďakujem ![]()
Dievčatá čo ste po ET tak len pekne oddychujte, aby sa mimískum v brušku u vás páčilo
aj ked vobec nepochybujem, že to tak je ![]()
Tak dnes po kontrole konecne priznive zpravy. Mam vice nez 15 folikulu a pozitri OPU. Takze @Stazina1 vydrz, taky jsem mela pomalejsi rozjezd, ale nastesti se to rozbehlo. A @Malvajs, az budes aktualizovat, prosim u me muzes doplnit OPU 30.1.
@Malvajs Zrovna jsem se chtela zeptat, co synator, jak marodi. Pekne se Ti to seslo… Ale zase to divadlo to vykompenzuje. A to, ze nic necitis, nemusi jeste nic znamenat. Plno holek touhle dobou vubec netusi, ze uz jsou tehotne, tak proc by to u Tebe melo byt jinak. Rozhodne az test nebo UZ.
Tak jsem doma
Mám jednoho šampiona zavedeného a 2 na mrazáček- teda vitrifikaci. Vzala jsem si neschopenku zatím do středy. Jeli jsme taxíkem přes kostky, tak doufám, že jsem ho po cestě nevyklepala.
Ptala jsem se, kdy se zavrtává a prý asi za den.
Jinak manžel je blíženec- takže trochu rozdvojený ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.