1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1009
29.1.14 13:20

Ja mam ted po fraxiku peknou modrinu, jestli to bude takhle pokracovat tak budu jak omalovanka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
29.1.14 13:28

@Malvajs ja mam pocit, ze kazdou chvilu vrhnu a jeste me zacala palit zaha. volala jsem mojemunat jde koupit testiky a rekl mi ze pockame do kontroly, je on normalni?:-) asi budu muset zitra na vylet do lekarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
29.1.14 15:00

@Malvajs ja se snazim zabavit tvorenim, ale dnes mi neni opravdu hej, tak uz lezim.muj dosel z prace a rekl mi, ze co mam s prsama, ze jsou nejak moc velke :-) prej i bricho mam nafoukle rikal, to vim i bez nej, ale asi to vidi jinak nez ja :-) snad takove priznaky budou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
29.1.14 15:18

@Malvajs pokud mi ho muj zitra koupi, tak v patek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
29.1.14 15:19

@Malvajs jen se bojim jestli to nejsou stavy po utrogestanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
29.1.14 15:29

@Malvajs ja na puse vubec nic, jak miminko :-) tak se necham prekvapit, musim na to nemyslet nebo mi hrabne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
29.1.14 15:30

@Malvajs no to snad NE! o pupínkách nechci ani slyšet, v pubertě pohoda a jen co jsem začala brát hormony, tak měla celou bradu, v umělém přechodě to byla hrůza, ale jen ta brada, teď už se to naštěstí zlepšilo, tak jsem šťastná a ty napíšeš toto :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
29.1.14 15:30

Ja už docela začala normalne fungovat. skoro vubec neležim v postele. dneska byla spolu s manželem na obede. pak jsem šla do obchodu a v jednu chvile začalo na par vteřin docela hodne bolet dolu. tak jsem rychle jela spatky domu a šup do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
29.1.14 15:41

@Malvajs ja bych nezehlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
29.1.14 16:30

Si myslím, ze vyžehlit můžeš, ale jak chceš ty ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
29.1.14 16:43

@Malvajs myslím si, že to tak jednoduše nepůjde :mrgreen: aspoň já bych vyšilovala a pořád se prohlížela a zkoumala :lol: jedna holka z emimina byla dnes na krvi a nevyšlo jí to :zed: tak jsem z toho taková rozhozená, jestli mě to vyjde :( Myslím na tebe, jsou to nervi, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
29.1.14 16:44

@Lory8 asi tak, já pořád nic, a pak se kuknu pořádně na břicho a modřiny jak po zápase :)Za chvíli budu vypadat, jak Rocky se vrací :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
29.1.14 16:52

Holky tak jsem se ptala jedne zname sestřičky a pry se modriny delaji hlavne, kdyz se clovek trefi do nejake zilky, je fakt, ze me vcera z toho vpichu trochu krev tekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
29.1.14 16:55

@Malvajs Nežehlit! :)
Podle velikosti břicha a prsou už bych musela být v tom tak týden :lol: Asi nás fakt rozhodily ty injekce. A taky pořád něco žeru. Tudíž až budu fakt těhotná, nepoznám to :D Při mimodělož. jsem myslela, že mám kýlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
29.1.14 17:28

Ahoj holky tak jsem byla v caru a 6.2.jdu na injekci začinam dlouhý protokol jupi konečně :dance: Chtěla jsem se zeptat přízně jak dlouho sté stimulovali, pichali si injekce při dlouhém protokolu? kolik přibližně dni?
Jinak @olga 29 vypadá to opravdu krásné ty dvě čárky at krásně sílí dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.