Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavlix ja si pripadnu, ze kazdou chvili prasknu, prsa kdyz zmacnu, tak z nich tece, taky se nemuzu porad dopapat.
@Radkkaa ahoj,to je dobře
já mám taky dlouhý protokol, píchám Gonal první 4 dny 37.5 jednotek, pak 4 dny 75 jednotek a od zítřka 150 jed. a v sobotu jdu na uzt, takže co bude dál, to ti nepovím, to nevím,
a mám Prednison 1/2-0-1 a denně píchám Fraxiparin
@Malvajs píše:no vybrala jsem tam asi 20'kousku, na zbytek pecu a tohle mi nemuze ublizit.
Uz prestanu resit kraviny!! Pokud to ma vyjit, tak to proste vyjde a basta
Taky si myslím, že půl hodina žehlení není taková námaha:)
Jinak pár dní jsem tady nebyla, trochu depka, tak jsem hodně pracovala, abych od tohoto vypla,
V pátek jsem byla na OPU - 12 vajíček, ale po prvním telefonátu jsem se smiřovala s tím, že si to za 3 měsíce zopakuju. Bylo jich z 12 10 nezralých, děs. (Asi nebyla stimulace ideální, zkrátili mi ji, reagovala jsem rychle). Oplodnili obě dvě. Měli jsme ICSI, prodlouženou kultivaci. Kupodivu obě emryjka přežívala, za tři dny obě hodnocení 1-2. Ještě včera jedno 8 buněk, druhé 9 - 16 a odběr na genetiku s pravděpodobností 50 % nemocného.
Dnes volali, že to slabší bylo nemocné a to silnější je zdravé a dál roste, tak jsem běžela na ET. Vypadal dobře fešák, už i hatchoval. Každopádně sami přiznali, že něco takového po sobotě nečekali.
Tak držte pěsti, mám fakt drsného bojovníka, překonal všechny pravděpodobnosti, tak jen tak dál:)
@Radkkaa dik
at u tobe taky všychno dobže dopadne. jsem mela kratky protokol
@Joplin tak držím pěstičky
Vypadá to na velkého bojovníka ![]()
Příspěvek upraven 29.01.14 v 17:58
@olga 29 Konečně zase jednou dobrá zpráva:). Gratuluju a držím pěsti.
@artepkaa píše:
@Joplin tak držím pěstičkyVypadá to na velkého bojovníka
Příspěvek upraven 29.01.14 v 17:58
Díky. Bylo to fakt hrozné na nervy. Člověk trochu pořád doufá, ale vypadalo to zle. Stále nevěřím tomu, že jsem na tom ET skutečně byla:)
@Joplin Vypada že jsem tady na fronte prvni s testem. Tak at vašy vysledky budou stejne dobri!
@Joplin tak vidíš, tím že jich bylo míň tak o to víc bojovali, a určitě to dobře dopadne, já měla OPU v pondělí a taky každý den trnu kolik jich zbyde, vzali mi 18 vajíček, z toho 17 zralých a oplodnilo se ICSI jenom 5 a ke dnešku mám 4 lépe se vyvíjející a 1 méně, s tím, že zítra budou odebírat buňky a bude se čekat na výsledek PGD také s 50% možností, že bude zdravé či nemocné, tak mi držte pěsti, abychom měli také co zavést ![]()
@Lory8 Je to děs, hlavně čekat každý den na ten telefonát, co? Z těch 5 by snad něco sakra! zbýt mělo. Jak ti je hodnotí číslem? Pozítří plánují transfer? Doufám, že ti to taky klapne.
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Jsem druhy den po et, 5 dni embryo a prvni Ivf, jinak za sebou mam 2 neuspesne iui a jeden nepovedeny nativ. To cekani me zabiji a stejne neustale procitam net, vcetne vasi rozjete diskuze, i kdyz si to porad zakazuju, ale neda mi to. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.