Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kata77 Já si po průšvizích z loňska řekla, že to teď prostě vyjde ![]()
@Nell09 píše:
Dekuji, ale pořad me boli bricho a ty jsi mela ET kdy?
Teprve vcera 28.01 ![]()
@Malvajs Naopak,mozek máš v pořádku, když dokážeš dát dohromady tak krásnou tabulku a několikrát za den ji aktualizovat ![]()
Holky nebojte dobře dopadne..V CARU mi řekli že pokud 8-9 den od ET mezačnu krvácet že je to na dobré cestě..A opravdu je..
Děkuji všem za gratulace snad to není předčasné a v říjnu budeme mít přírustek do rodiny:-)
Mam jeste neco, co mi vrta hlavou a to je, ze se v Cz standardne predepisuje Utrogestan, po kterem je vetsine z nas zle, ja jsem ho po spatnych zkusenostech odmitla a mam Crinone, je sice drazzsi, ale bez vedlejsich ucinku, hledala jsem nejake statistiky a je pravda, ze na nekolika zahranicnich strankach jsem nasla, ze pri podavani Crinone je o nekolik procent vyssi uspesnost nez s Utrogestanem, nechtela jsem se na to ptat v caru, abych je nenastvala, ale tak si rikam, jestli je to obecny zvyk, nebo nejake farmaceuticke lobby. Nabidli nekomu z vas rovnou neco jineho nez Utrogestan?
@Nell09 kolikaty den jsi testovala? mam v planu to zkusit v patek, ale kdyz vecer zavadim utrogetan nemuze to test ovlivnit kdyz otestuju z prvni rani? ![]()
Helnes ja dělala první test 8 dne po ET a byl negativní. a 9 den už tam byl ducha a pak už to šlo krasne videt.Taky si zavadím ultrogestan 4-0-4 a pry to nemůže test ovlivnit 3 den po ET mi brali krev jelikož jsem mela problémy HCG bylo neg. pote mi brali 22.1.a HCG bylo 54 a dnes mi brali také a výsledek bude zítra.
@Malvajs píše:
Kdyz se zavadi, tak ty vedlejsi ucinky vetsinou nema. Ja ho ani polikat nezkousela, takze nemohu posoudit, ale pri zavadeni jsme myslim okAz na to, ze se mi chce spat - porad
no je pravda, ze po prve s Utrogestanem jsem byla schopna usnout v pulce vety a emoce jak na houpacce, po druhe mi bylo strasne zle a uplne se mi rozhodil cyklus, ale v obou pripadech jsem ho polykala, pak uz jsem o nem nechtela ani slyset a moc jsem neverila, ze by zavadeni bylo jine, ale mozna to tak je, uz jsem to u nekoho taky slysela, ale u nekoho to nepomohlo a ja to nechtela riskovat, navic se nam malem, a asi i diky mym naladam, rozpadl 8 lety vztah, ted uz je to ok ![]()
Malvajs tak ja začínala stimulovat 2.1.měla jsem krátky protokol a je to me první IVF. věk 27
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.