Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@helnes píše:
Holky me je druhy den zle, podbrisek poboliva i prsa. zacinam mit obavy ze je neco spatne.
to by muselo byt neco spatne i u mne, jsem na tom stejne, to bude urco dobry, uvidis. To cekani je fakt silenej napor, clovek navic nevi, jestli vsechny ty priznaky jsou od hormonu ci psychiky a clovek ma tendenci vsechno videt jako spatny znameni, musime verit a vydrzet
hlavu vzhuru holky ![]()
@helnes ja byla teprve 28.01. Ale co jsem ruzne cetla, spousta holek mela priznaky na ms i 10-12 den po et a vyslo jim to ![]()
Akorat se chystam do lekarny nakoupit testy mozna ho zkusim uz dnes, ale jeste je brzy
dnes 6 den.
@Helča30 Díky,snad jo
Dnes jsem jak praštěná, jako když na me něco leze. Pamatuju si, že na začátku s mimoděl. bych prochrápala celý den. Pro utrogestanu to nemám. Jak se citíš ty?
@helnes píše:
Akorat se chystam do lekarny nakoupit testy mozna ho zkusim uz dnes, ale jeste je brzydnes 6 den.
To je brzy, já dělala 9. a nic.
Ja delala 7-8 den a byl viden dušik. myslim že u všychnych to jinak
@helnes ja jsem 8den. Ja bych driv urco netestovala. Muzes byt tehu a test ti to neukaze. 6 den je fakt brzo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď