Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ХЧГ- HCG 3×- 3denni embria 5×- 5 denni embrya a pak dolu začina dni po ET
Malvajs povídej mi to bricho me boli porad..a do dneska nejsem ve sve kuzi. Dekuji moc neboj tobe to taky dobře dopadne uvidíš:-)
Malvajs embryjko mělo 3 den rano v 7 hod.melo 9 bunek a při zavedeni v poleden to uz neslo spočítat.
Budu prosit aspon at objednaji mne na ultrazvuk za tyden a ne za 3. tak uvidim co řeknou mne v pondeli
Tak rekni ze te boli brisko třeba si trosku pribarvy a oni te urcite objednaji
Ja byla protože me bolelo bricho a mam tam cystu.ale opravdu jsem tam mela malou tecku nic vic neuvidíš. to hcg si nechej urcite nabrat.
Ja jsem mela zamkly potrat v 5-6 tt tak že rychle jsem gdyž zjistila že jsem tehotna a šla na ultrazvuk tady v čechah. A už bylo neco videt. na ultrazvuku žekly že 2-3 tydni. Za par dni jsem jela domu a šla k dr. moc mi bolelo břiško a začala jsem špinit tak tam na ultrazvuku nic ne uvideli. Pak jsem šla udelat krevni tes a byl kolem 1700 a šla jsem k placenomu dr protože maji lepši aparat ultrazvuku. Tak ta dr řekla že vypada moje tehotenstvy špatne at pryjdu za 10 dni. za 10 dni žadnych zmen skoro ne bylo. Tu dobu chodila jsem každych 3-4 dni delat krevni testy a HCG rostlo moc po malu. Co znamena nic dobriho
Malvajs ja to vin. jen že manžel nema žadne emocii. řikal ze gdyž se narodi dite tak bude ščastny a ted prosto nic ![]()
@olga 29
malvajs má pravdu, ked ti bude rást bruško a ked zacne miminko v brušku kopa´t, tak to bude krásny zážitok nielen pre teba ale aj pre manžela, uvidíš
hlavne musíš byt v klude a v pohode aby aj miminko bolo kludné ![]()
@Malvajs U mě v pohodě
Jak ti je? Doufám, že líp ![]()
Mně je od odpoledne šoufl od žaludku a začínám mít trochu pochybnosti, jestli to vyšlo. Tím si asi ale projdeme každá.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.