Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs me asi treti den po ET zacalo bolet v krku a taky mi bylo jak na chripku, ale druhy den nic jen ryma.rano mi bylo opet zle, sla jsem na prochazku a pomohlo to, ted zase jen lezim.
@helnes píše:
Tak me to nedalo, vidite tam neco, ja tam neco slabunkeho vidim, ale mozna mam halucinace a vidim carky vsude
ja tam naznak ducha vidim, ale chtelo by to ostrejsi fotku ![]()
@Malvajs to bude dobre uvidis, treba prave hnizdeni ti to zpusobuje, kazdy je jiny, taky mi bylo jak kdyby na me neco leuko, ale preslo to
@helnes na tom ktery dolu vypada že neco je. Gdyž ten test uschne tak koukni čarka bude vic viditelna. A cejtlivost testu 10 nebo 25
@Malvajs a ty horecku mas? Co vim tak treba et neodkladaji pokud mas treba zvysenou teplotu, nemelo by to mit vliv, na et se mnou byla holcina, ktera chrchlala a prskala a vadilo to akorat mne, protoze jsem nechtela nic chytnout, ale dr ji rekli, ze ok
Ahoj holky. Můžu se k Vám přidat. Zítra píchám první injekci Puregonu, je to naše 1.IVF. Ráda s někým pokecám.
@olga 29 ted uz vydrzim pockat
aspon dva dny. a kdy mas kontrolu u dr.?
@sofia3 píše:
Ahoj holky. Můžu se k Vám přidat. Zítra píchám první injekci Puregonu, je to naše 1.IVF. Ráda s někým pokecám.
ahoj, vitej, kolik jednotek mas?
@sofia3
Ja zacinala s puregonem 300 ui, to druhe ne, ale nektere holciny tady to maji take
tak hodne stesti a niceho se neboj, prvni injekce jsme se baly asi vsechny, ale nakonec zjistis, ze to nic neni ![]()
@olga 29 píše:
@helnes na tom ktery dolu vypada že neco je. Gdyž ten test uschne tak koukni čarka bude vic viditelna. A cejtlivost testu 10 nebo píše: Více
Test se má dle návodu odečíst do 1 min. a ne čekat až uschne.
@Kata77 Tak to máš jednou tolik, a kolik jsi měla vajíček?
Já se nebojím injekcí, to je to nejmeněí, spíše se bojím neúspěchu.
@olga 29 tak v pondeli uz to budes vedet ma 100% ja jdu za tyden
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď