Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs me asi treti den po ET zacalo bolet v krku a taky mi bylo jak na chripku, ale druhy den nic jen ryma.rano mi bylo opet zle, sla jsem na prochazku a pomohlo to, ted zase jen lezim.
@helnes píše:
Tak me to nedalo, vidite tam neco, ja tam neco slabunkeho vidim, ale mozna mam halucinace a vidim carky vsude
ja tam naznak ducha vidim, ale chtelo by to ostrejsi fotku ![]()
@Malvajs to bude dobre uvidis, treba prave hnizdeni ti to zpusobuje, kazdy je jiny, taky mi bylo jak kdyby na me neco leuko, ale preslo to
@helnes na tom ktery dolu vypada že neco je. Gdyž ten test uschne tak koukni čarka bude vic viditelna. A cejtlivost testu 10 nebo 25
@Malvajs a ty horecku mas? Co vim tak treba et neodkladaji pokud mas treba zvysenou teplotu, nemelo by to mit vliv, na et se mnou byla holcina, ktera chrchlala a prskala a vadilo to akorat mne, protoze jsem nechtela nic chytnout, ale dr ji rekli, ze ok
Ahoj holky. Můžu se k Vám přidat. Zítra píchám první injekci Puregonu, je to naše 1.IVF. Ráda s někým pokecám.
@olga 29 ted uz vydrzim pockat
aspon dva dny. a kdy mas kontrolu u dr.?
@sofia3 píše:
Ahoj holky. Můžu se k Vám přidat. Zítra píchám první injekci Puregonu, je to naše 1.IVF. Ráda s někým pokecám.
ahoj, vitej, kolik jednotek mas?
@sofia3
Ja zacinala s puregonem 300 ui, to druhe ne, ale nektere holciny tady to maji take
tak hodne stesti a niceho se neboj, prvni injekce jsme se baly asi vsechny, ale nakonec zjistis, ze to nic neni ![]()
@olga 29 píše:
@helnes na tom ktery dolu vypada že neco je. Gdyž ten test uschne tak koukni čarka bude vic viditelna. A cejtlivost testu 10 nebo píše: Více
Test se má dle návodu odečíst do 1 min. a ne čekat až uschne.
@Kata77 Tak to máš jednou tolik, a kolik jsi měla vajíček?
Já se nebojím injekcí, to je to nejmeněí, spíše se bojím neúspěchu.
@olga 29 tak v pondeli uz to budes vedet ma 100% ja jdu za tyden
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.