1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
30.1.14 07:27

@Kata77
Ahoj, ja som mala crinone pri porvom IVF, vidíš vobec som to neriesila, teraz mám tiež ustrogestan, zatial iba stimulujem
Holky zajtra idem na UTZ, pichám si týžden tak dúfam, že nejaké schopné folikulky tam budú, je to super, že to tu žije :) nestíham vás akosi čítat, sym mi dáva zabrat, ked sadnem k PC tak šialene je nahnevaný, fakt super :)
Dnes ma príšerne pichá v ľavom podbrušku, tak dúfam, že to nič neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
30.1.14 07:33

@olga 29 ja mam protilatky proti embryjim a mam prednison a picham fraxiparin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
30.1.14 07:39

@Stazina1 Držím palce, ať je pěkná úroda :D
Mám taky utrogestan a prednison.
Od 5 nespím, tak zkusím teď. Nějak mě zlobí močové cesty. Říkám si, jestli v břiše ještě někdo sídlí :lol:
Přeju hezký den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.1.14 08:15

@Stazina1 myslím že budou když tě tam píchá :) @Pavlix to víš že sídlí…musí sídlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
30.1.14 08:35

Ahoj holky, tady se to od včerejška pěkně rozjelo, zdravím nové holčiny :mavam: Já jsem zvedla jednotky na 150 a poblívá mě v podbřišku, ale to je asi normální, když se klubou vajíčka :) Si připadám jak slípka :D Sem, tam mě napadne myšlenka, co když to nevyjde, je to hodně nápor na psychiku :zed: Jinak jsem ráda, že v tom nejdem sama a můžu sdělit pocity, protože kdo to neprožívá, nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
30.1.14 08:36

Holky me je druhy den zle, podbrisek poboliva i prsa. zacinam mit obavy ze je neco spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
30.1.14 08:37

@artepkaa me u stimulace boleli vajecniky, pri druhem utz me to i bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
30.1.14 08:40

@helnes vydrž,to bude o. k. MUSÍ!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
30.1.14 08:45

@helnes ahoj!! Dukaz toho, ze stimulace zabira ;) hodne pij3-4l denne at nemas hyperstimulak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
30.1.14 08:48

@bebecinka ja uz jsem po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
30.1.14 08:49

Ja som teda zvedavá na zajtrajší UTZ, uz som vycerpala dávky, hrazené VZP, takže dalsie dávky si budem doplácat, to bude zrejme poriadna pálka, neviem, či mám ostat pri gonale alebo zmenit na niečo iné, už minule ma nato upozornovali, že si dalsie dávky budem platit, pozerala som že jedno balenie gonalu 900 stojí cez 9 tisíc,…fakt super :(
už aby som to mala za sebou a čakala na dve čiarky ako vy dievčence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
30.1.14 08:50

@helnes aha. No ja taky a bricho furt boli, dva dny jsem mela oocit, ze to i dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
30.1.14 08:53

@Stazina1ja brala pregnyl a mam pocit, ze setra rikala, ze stoji 6000,– se pozeptej. Jednu davku sem pak mela gonalu, abych se vesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
30.1.14 09:00

@Stazina1
Ahoj, ja bych taky neresila, kdyby mi po nem pred tim nebylo tak zle :) to pichani bude dobry znameni, je to urcite tim, jak krasne rostou, tak hodne stesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
30.1.14 09:08

@bebecinka kolikaty dne jsi po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.