Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sofia3 Mne na to doktor upozorňoval až po OPU, při stimulaci ne. Nicméně jsem při stimulaci měla strašnou žízeň, takže jsem pila taky hodně - tak 3,5 l.
Příspěvek upraven 30.01.14 v 16:23
@Joplin Mám od 1. dne cyklu 1 5mg. Mám endometriózu 4. stupně a Crohna, tak možná proto.
@olga 29 jde na nich videt slabounko duch, necham to ted tak a zkusim to v sobotu nebo v nedeli. o vikendu to bude 8-9 den.tak uvidim, z neceho ty zmeny jsou, porad si rikam, ze kdyz mi divne tak je to asi dobre ze neco citim, i muj pozoruje zmeny, ale nebudu to uz nejak hrotit
pristi patek jdu na kontrolu a krev tak snad budou dobre zpravy
@helnes je to hesky že jdeš rovnou na kontrolu. ja tedka vyndala papiry co mne dali po et a tam napsano po pozitivnim testu hcg v krvi objednajte za 3
tydny na ultrazvuk. Nejak dloho… ![]()
@olga 29 ja nevim kdy jde videt fazolka na ultrazvukumale za 3 tydny to se mi zdy byt taky nejak pozde
Malvas ja mela uplne stejne příznaky jako ty..myslela jsem si ze mam chripku. Musim se s vámi holky podelit o dobrou zpravuJdem 16.den po ET 3 denního embrya a dnes byly výsledky krve HCG 2040.Snad to vse dobře dopadne. Nevyznate se v tom nektera jestli to je malo nebo moc?
@Nell09 tak gratulace velika.,v hodnotach se nevyznam. a na utz jdes kdy?
Koukam do tabulky hcg kdo dela IFV tak na 18 den středni hcg 1960 a ty maš 2040. je to moc dobry vysledok. Na 16 den stredni hcg 980
Ja mam tabulku hcg na každy den rozepis 3 dennich embrya a 5 denni embrya. jen ta tabulka v ruštine
Helnes na UTZ jsem byla v cera a byla tam malinka cerna tecka.Na další jdu v pondělí.
Kata77 dekuji za tabulku tak ted jen doufam ze vse dopadne jak ma..
Olga29 děkuji tak to je super snad to vse bude ok
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď