Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@helnes @vbera kdy budete testovat vy a jak se cejtite?
@vbera ty taky v pondele jdeš na odber krvi?
@olga 29 testovala jsem 29. 1. a negativní. Teď to zkusím v neděli a v pondělí jdu na krev. Jsem na to teda zvědavá. Dnes mě trochu pobolívá břicho, bolí a tlačí mě prsa. Nějak se mi zvětšují
.
@vbera divala jsem do tabylky že maš asi 3 denni ambrya ja jsem mela 5 denni. 27.1 u mne skoro nic ne bylo videt na testu. a ten nvuj test cetlivost 10? A prsa mne přestali bolet tak na 5-6 den po ET. Myslim že každu cejto to jinak. Ted jen unavena a beham na zachudek a to je všychno.
Ahoj dievčatká ![]()
@Malvajs
Taj hlavne štastnú cestu a klud a pohodičku
@olga 29 velmi krásna čiaročka, miminku sa v bríšku páči ![]()
Holky, dnes som bola na UTZ, mám 4 väčšie folikulky, nie je to síce žiadna sláva, ale aj tak dufam, že budú v pondelok velké a schopné k odberu, mám strach, aby som vobec došla do štádia ET.
Držte sa budúce maminky ![]()
Stazina1 ja jsem mela na 3 ultrazvuku ( skoro všychni maji jen 2 ultrazvuka) jen 3 folikuly 16 18 21mm všychni ostatni byli malečky. Za 2 dni jsem mela OPU. Punktirovali 10 folikul a z toho 7 vajiček. Tak že určite do pondeli ješte dorostou a budeš mit vic než 4 vajička!
@Nell09 @olga 29 ja to mozna zkusim zitra nebo v nedeli, do vcera mi bylo zle, ale dnes je to lepsi, prsa me prestalo bolet ani ten podnrisek tolik neboli, tak snad to bude dobre a najdu //
@olga 29 zitra to bude 8 den tak bych to mohla zkusit, co ty na to? mam jeste dva testiky, tak to nejak naplanuju
a co rika manzel je stastny ze //?
@helnes Myslim že zitra už by moglo ukazat. udelaj ten test rano. dneska jsem delala test negdy v 7rano a v 5 byla taky na zachode. Takže rozdil 2 hodiny a čarka posilila. Nic moc. A ty taky v nocy chodiš na zachod ja tak 2-3 za noc. Večer rychle usynam protože jsem unavena a spim tak do 9
.Delam ty cejtlivy testy 10. Mam jeden 25 od gennetu tak udelam ho v pondeli. nakoupila jsem testy ješte před OPU.
Manžel nic moc. takovy obycejny. jsem psala že bude sčastny jen gdyž narodi dite. Tedka boji že muže neco stat.
@olga 29 ted uz spim celou noc, po ET tak prvni dva dny jsem chodila i v noci, ale behem dne mi prijde ze chodim casteji.ja jsem hodne unavena kolem poledne, ale vcera jsem sedela chvili v kuchyni na zidli a bricho me bolelo a dnes me zacala bolet hlava, ale zadna hruza.:-) tak zkusim hned rano a uvidim.:-)
Ahoj holky, tak hlásím že ke dnešku máme 3 morulky a dvě pomalejší embryjka, tak uvidíme, zítra by měl být transfer, tak mi ráno budou volat, jestli budou nějaké zdravé k zavedení, budeme zavádět 1 pokud bude co ![]()
@Malvajs jen si musím počat, jestli budou zdravé a vybírat se bude z těch morulek - zítra už to asi bude blastocysta ![]()
@Malvajs Tak to je dobře, že jsi dojela v pořádku
Užívej klidu. My byli na krátké procházce a nákupu. Pekelně mě bolí břicho, bojím se, že tam roste endometrioza. Jinak vždycky odpoledne tak na hodinu zachrápnu, jsem unavená. Snad nám ten týden uteče ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď