1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
31.1.14 13:12

@helnes @vbera kdy budete testovat vy a jak se cejtite?
@vbera ty taky v pondele jdeš na odber krvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
31.1.14 13:29

Olga 29

Moc gratuluji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
31.1.14 13:32

@olga 29 testovala jsem 29. 1. a negativní. Teď to zkusím v neděli a v pondělí jdu na krev. Jsem na to teda zvědavá. Dnes mě trochu pobolívá břicho, bolí a tlačí mě prsa. Nějak se mi zvětšují :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
31.1.14 13:54

@vbera divala jsem do tabylky že maš asi 3 denni ambrya ja jsem mela 5 denni. 27.1 u mne skoro nic ne bylo videt na testu. a ten nvuj test cetlivost 10? A prsa mne přestali bolet tak na 5-6 den po ET. Myslim že každu cejto to jinak. Ted jen unavena a beham na zachudek a to je všychno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
31.1.14 13:55

Ahoj dievčatká :)
@Malvajs
Taj hlavne štastnú cestu a klud a pohodičku :) @olga 29 velmi krásna čiaročka, miminku sa v bríšku páči :)

Holky, dnes som bola na UTZ, mám 4 väčšie folikulky, nie je to síce žiadna sláva, ale aj tak dufam, že budú v pondelok velké a schopné k odberu, mám strach, aby som vobec došla do štádia ET.
Držte sa budúce maminky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
31.1.14 14:02

Stazina1 ja jsem mela na 3 ultrazvuku ( skoro všychni maji jen 2 ultrazvuka) jen 3 folikuly 16 18 21mm všychni ostatni byli malečky. Za 2 dni jsem mela OPU. Punktirovali 10 folikul a z toho 7 vajiček. Tak že určite do pondeli ješte dorostou a budeš mit vic než 4 vajička!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
31.1.14 14:11

@Nell09 @olga 29 ja to mozna zkusim zitra nebo v nedeli, do vcera mi bylo zle, ale dnes je to lepsi, prsa me prestalo bolet ani ten podnrisek tolik neboli, tak snad to bude dobre a najdu //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
31.1.14 14:33

@helnes určite najdeš!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
31.1.14 14:46

@olga 29 zitra to bude 8 den tak bych to mohla zkusit, co ty na to? mam jeste dva testiky, tak to nejak naplanuju :-) a co rika manzel je stastny ze //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
31.1.14 15:17

@helnes Myslim že zitra už by moglo ukazat. udelaj ten test rano. dneska jsem delala test negdy v 7rano a v 5 byla taky na zachode. Takže rozdil 2 hodiny a čarka posilila. Nic moc. A ty taky v nocy chodiš na zachod ja tak 2-3 za noc. Večer rychle usynam protože jsem unavena a spim tak do 9 :).Delam ty cejtlivy testy 10. Mam jeden 25 od gennetu tak udelam ho v pondeli. nakoupila jsem testy ješte před OPU.
Manžel nic moc. takovy obycejny. jsem psala že bude sčastny jen gdyž narodi dite. Tedka boji že muže neco stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
31.1.14 16:20

@olga 29 ted uz spim celou noc, po ET tak prvni dva dny jsem chodila i v noci, ale behem dne mi prijde ze chodim casteji.ja jsem hodne unavena kolem poledne, ale vcera jsem sedela chvili v kuchyni na zidli a bricho me bolelo a dnes me zacala bolet hlava, ale zadna hruza.:-) tak zkusim hned rano a uvidim.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
31.1.14 18:32

Ahoj holky, tak hlásím že ke dnešku máme 3 morulky a dvě pomalejší embryjka, tak uvidíme, zítra by měl být transfer, tak mi ráno budou volat, jestli budou nějaké zdravé k zavedení, budeme zavádět 1 pokud bude co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
31.1.14 18:40

@Malvajs jen si musím počat, jestli budou zdravé a vybírat se bude z těch morulek - zítra už to asi bude blastocysta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
31.1.14 19:03

@Malvajs Tak to je dobře, že jsi dojela v pořádku :D Užívej klidu. My byli na krátké procházce a nákupu. Pekelně mě bolí břicho, bojím se, že tam roste endometrioza. Jinak vždycky odpoledne tak na hodinu zachrápnu, jsem unavená. Snad nám ten týden uteče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
31.1.14 19:04

@Lory8 Tak zítra to nejlepší šup do bříška :lol: Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.