1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
1.2.14 18:55

@Kata77 já si opravdu nemůžu stěžovat. Jezdím do Brma do Heliosu, byla jsem i v Jihlavě v Sanusu na IUI a ten šílenej přistup mě donutil jít na IVF jinam a doufám že toho nebudu litovat. Ale asi nebudu si pořád říkám buď to vyjde nebo né. Asi to tak má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
1.2.14 18:56

Hlava prestava trochu bolet, byla jsem se s mojim projit do obchodu a koupila jsem si coca colu, dala jsem 3 decky a je to lepsi.hura.ale zacal zase bolet podbrisek, ale nenoli me vajecniky, ale jde to spise do trisel a obcas me pichne v pipce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.2.14 19:04

@helnes tak holky, beru si z vas priklad a pokusim to omezit uplne do minima, muj gyn mi rikal, ze prvnich 21 dnu od oplodneni nema zivotni styl vliv na plod, ze to priroda tak zaridila, protoze to zenska pozna az pote, na druhou stranu to urcite snizuje sanci na uspesne ivf.
@Helča30 no ja nemam srovnani, ale na Iscare si jinak nemuzu stezovat, i kdyz tu zpravu bych teda taky uvitala… A co se tyka tvych obav, myslim, ze jsou zbytecne, a ze si to rikas spravne, on asi velky rozdil mezi centrama nebude, spis je to o tom jejich pristupu a jak to vnimame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.2.14 19:07

@Kata77 Asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.2.14 19:09

@Malvajs jasně zeptej se oni tam jsou pro tebe né ty pro ně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.2.14 19:29

@Helča30 @Malvajs oni to urcite vydaji, ale holky ruku na srdce, kdyby se to podarilo, myslim, ze uz by me to az tak nezajimalo :) na druhou stranu pokud ne, urcite bych, i kdyz marne, patrala po pricine co se da…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
1.2.14 19:31

Ahoj holky jak se mate? Já dneska stimuluji druhy den a pěkné mě pícha levý vajecnik. Aplikuje si tu někdo i fraxiparin? Já mam po něm modřiny. @helnes dej si na migrénu kafe s citronem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
1.2.14 19:44

@sofia3 ja mam taky fraxiperin, mela jsem jednu modrinu, ale spatne se picja, nechce mi to tam zajet.diky za radu. zatim je to dobre, dala jsem si trochu te coly, kdyby to bylo horsi vyzkousim.snad to zaspim.pri stimulaci me boleli vajecniky hodne pravy, mela jsem i dost vajicek, tak at mas taky peknou urodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
1.2.14 19:47

@Pavlix @Helča30 já jsem měla narkozu při gyn. laparce v květnu a zvládla jsem to dobře, špatně mi nebylo, jen jsem měla strach, že neusnu, ještě jsem se anestezioložky ptala jestli usnuli všichni :P Mám 6 vajíček, tak snad budou k světu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
1.2.14 19:54

@sofia3 ahoj,jo, jo taky vedu boj s Fraxikem :) dneska mě sestřička na utz pochválila, jaké mám pěkné modřiny :lol: Nevím, tomu se asi zabránit nedá, a špatně se tou jehlou propichuje kůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.2.14 20:03

@artepkaa tak ať ti vajíčka pěkně zrajou. Já měla 14 a nakonec mi zbylo jen jedno ani mrazáčka nemám. Je to boj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
1.2.14 20:07

Dneska je to u mě peklo, strašně mě bolí pravá strana břicha, kde mám vaječník. Tlačí a pálí to.Jsem po et 4 dny.Ze stimulace to už být nemůže. Ani prášek na bolest si člověk vzít nemůže. Tak snad zaspat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.2.14 20:16

@Pavlix tak to je mi lito, preju at to brzo prejde. proc myslis, ze to nemuze souviset se stimulaci, vajecnik dostal dost zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
1.2.14 20:22

@Kata77 Díky moc za podporu :D Tyhle bolesti jsem měla taky už před stimulací, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
1.2.14 20:38

@Pavlix ja mela na pravem vajecniku vetsi reakci, a bolel me 4-5 dni po ET to bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.