Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha. ja zatim v pořadku jen par krat za den stava že na par vteřin hrozne poboliva bryško. Včera večer to stala gdyž jsem byla v postele a byla v klidu. Tak to nevim. Minule takovy bolesti cejtila a to byli ješte hroznejši a stavali tak 5-7 krat za den. jsem ještene vedela ze tehotna a chodola do posylovnia tahala težke vecy. dr v čechah řikala že to je v pořadku. A moje dr v Belorusky řikala že to je špatne protože křeče v děloze. co s tym delat vybec nevim
@helnes potichounku gratuluju, určitě bude čárka sílit, mě dnes volali, že mám ve 13:45 přijet na transfer, tak doufejme, že to bude bojovník, jinak o ostatních se dozvím až na místě jak dopadly, tak doufejme aspoň v jeden mrazáček
,
@Malvajs až budeš mít chvilku a příležitost, tak mi můžeš napsat ET 1.2. ![]()
@Pavlix @Lory8 @Malvajs holky diky, v pondeli nebo v utery zkusim znova jestli sili.dnes asi cely den prospim, mam rymu, hlava se mi snad rozleti.tak vam holky preji hezky vikend. a projemne tehulkovani, zakusovani a stimulaci ![]()
@olga 29 me muj gynekolog rikal, ze je normalni kdyz boli podbrisek v tehu, ze to je tim jak se roztahuje deloha, a pokud to je tvoje druhe tehotenstvi muzes to vic citt, taky muze driv rust brisko.ale kazdy to mame jinak, u prvniho tehu, jsem to ani nevedela, sem tam mi bylo zle a zvracela jsem, kdyz jsem mela mimodelozni, bolel me podbrisek a ja porad cekala kdy to dostanu a ono nic, a jen me bolel podbrisek, prsa a chodila js vic na zachod. a ted pokud ta druha carka ukazuje spravne co ma, mi prijde ze je mi snad vse.:-)
Dnes po utz mi píchli zbytek Gonalu, zítra si mám píchnout 3 odměrky Monopuru a v pondělí zas utz a ve středu snad na opu, trochu se bojím ![]()
@artepkaa Neboj se, opu je v pohodě, trochu si pospíš
Určitě budeš mít krásná vajíčka.
@artepkaa neboj já jsem se tam klepala jako ratlík. Bývá mi po narkóze strašně zle (to nikomu nepřeju) a teď nic. Bylo mi dobře. Je to taková chvilka a budeš to mít hned za sebou.
Jinak dnes 6 den po ET a chvilkama se mi pěkně navaluje a břicho cítím jako na ms. Snad to bude ok.
Holky vsem drzim palecky.Moc.My se k tomu distanem neldy v unpru nebo breznu.
Jinak vy co jste meli Pregnil nebo Ovitrelle tak ten vydrzi v tele od 8-14dni po vpichnuti.
A pry na tvrde nebo tvrdnuti briska je Horcik??
@jahoda 2 jo jo magnésium (hořčík) když jsem byla poprvé těhotná, tak mi ho dávaly i v kapačkách aby mi netvrdlo břicho. Porodit v 7 měsíci jsem určo nechtěla. A pomohlo to ![]()
@olga 29 hrozne, snazim se pospavat, dala jsem si sprchu, vyvetrala a snazim se hodne pit, ale je to lepsinnez rano. a co ty?
Dneska jsem vstala v 9. Manžel ješte spal pak od 11 do 12 vala jsem v postele- Pak šli spolu na prochazku do lesa a pak na obed. ted už doma. Nic mne zatim ne boli. A hlava takova divna. neboli skoro nic.
@Malvajs tak to já taky pořád čtu a myslím, že i když tě nic nebolí tak je to ok. Vždyť každý tělo je jiný
To taky přece všude píšou. Mě zase sem tam bolí jako na ms a taky si vždy řeknu chjo z toho asi nic nebude
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.