Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
U nás stím snažením je to trosku komplikovanejsi.Mam 4 letou dcerku a v roce 2012 jsem mela dvakrát po sobe mimodelozní tehotestvi tak mi odebrali oba vejcovody. takze jsme neměli jiné vychodisko nez IVF
@Nell09 ja utrogestan mam 1-1-1 polykam a vecer 2 zavadim, ja uz se nemuzu toho testu dockat, protoze ty stavy jsou silene, boli me podbrisek, prsa a dnes je mi zle na vrhnuti a mam porad pocit hladu
Zdravím vás všechny, vás tu je… já jsem byla v sobotu na OPU 6 vajíček a 4 se oplodnili a 1 je pomalejší zítra a v pátek mám volat jestli se provede PGD nebo bude ET.Snad nějaké přežije. ![]()
@Pavlix píše:
@Kata77 Já si po průšvizích z loňska řekla, že to teď prostě vyjde
tak to uz mas jiste smulu vybranou, drzim pesti ![]()
@Nell09 taky nemam vejcovody, jeden mi odebrali po mimodeloznim a druhy po zanetu
Helnes a kdy ti delali ET? taky jsem mela takove příznaky ale pak to z ničeho nic preslo a neboli me vůbec nic krom toho bricha. Pripadalo mi ze jak jsem mela ty nevolnosti tak to bylo po stimulaci, ale mozna se pletu. preji ti hodne uspechu a hlavne //.
A ještě ke vsemu jsem cekala dvakrát dvojčátka:-(
ale uz je to za mnou tak doufam ze tady tohle tehotenstvi se povede ![]()
Helnes to je ještě brzy na test ja bych ho udelala nejdříve 9-10 den.Ale chápu cekani je dlouhe..bylo to neskutecne jak to pomalu utikalo. A ted to cekani je takky strasne jestli bude vsse ok a hcg poroste a nez uvidim srdicko to je ještě beh na dlouhou trat.
Dcerka je prirozene také. a ty dvojčátka také byly prirozene:-)
@Nell09 ja vim, ale nekdo ika, ze kdy mam 2 ze hcg je silnejsi, tak nevim. nevim uz co si o tech stavech myslet. dvakrat dvojcatka, tak to je mazec jsi musela taky prozit svoje.me stacilo tomjedno mimodelozni, ja zjistila ze jsem tehotna sla k dr. a on mi rekl ze tam jeste nic nevidi a jeli jsme akorat na dovolenou do chorvatska po tydnu jsem utikala k dr. natesena na utz a nic a hned do nemocnice.ted budes mit se v poradku uvidis
@Malvajs prosim o prominuti, ja zacala stimulovat 20.01. 2014 uz z tech datumu blbnu ![]()
Taky doufam ze jsme si všichni co jsme tady vybrali to zle a ted už bude jen a jen lepe ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď