Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kata77 Jak si tu navzájem fandíme je bezva, alespoň víš, že v tom nejsi sama ![]()
Jj, je tezky to rozebirat s okolim a s nekym, kdo to neproziva, takze super, ze zijeme v tehle dobe a muzeme se podporovat
chodite nektera do Iscaru?
@Malvajs Tabulka se zvětšuje
prosím tě jak je možný že Joplin měla ET (podle tabulky ho má mít zítra) o 4 dny později jak já a TT jí vychází o 2 dny dřív? Tam je nějakej rozdíl v těch stádiích enbryek? Já to nechápu :$
@Malvajs píše:
AktualizaceHOLKY DRZIM VSECH PET PRSTU CO MAM!!
![]()
Fajn tabulka, dobrá práce.
Doplňuju a upřesňuju svoje údaje: věk 32, snažení 0 let (brala jsem léky, na kterých jsem měla zakázáno otěhotnět, IVF čistě kvůli genetice) Stimulace od 14.1., protokol krátký, OPU 24.1., transfer dnes 29.1., popis transferovaného (hodně) mladého pána ok, tak nějak vypadal:)
@Malvajs Dneska se povaluju, ale ne celý den, trochu popocházím pro bytě. Docela me bolí břicho, ale to mě bolí od 1. květnové operace, takže ani nepoznám, od čeho to je.Jen aby se už nerozjížděla endometrioza.
To víš, že mám přání k narozeninám, zdravého minimaxe ![]()
Dekuju holky za mile prijeti a doplnuji info pro tabulku, doufam, ze ke konci se budeme vsechny radovat ![]()
Vek: 36, doba snazeni cca 5 let, zacatek stimulace 21.01., kratky protokol, embryo 1 x5 dnu, 1 mrazacek, et 28.01., doufam, ze je to vse ![]()
@Kata77 To jsme na tom s et úplně stejně
A 36 je mi příští neděli.
@Pavlix jee, tak to je super
tak doufam, ze se budeme radovat ve stejnem case
i kdyz se snazim se moc neupinat na vysledek…
Ahoj holky můžu se k Vám přidat? 11.1 jsem podstoupila OPU měla jsem jen 3 vajíčka, ale jen jedno se mi oplodnilo, ale pry bylo na jedničku.14.1 jsem mela ET. tehotensky test jsem si udelala uz 9 den po ET a byl pozitivní. Jelkož mám problémy s vajecníkama tak mi 22.1brali krev a hcg bylo 54.dnes jsem byla na kontrole a v děloze mám už malou tecku:-),ale neustale me boli bricho, zjistili mi ze se mi udelala cysta 4 cm.tak doufam ze vse bude v poradku.vsem drzim palecky at mate // ![]()
@Malvajs píše:
abo prosimja
ja tam jsem od zari lonskeho roku nekolikrat tydne, tak jsme treba uz i potkaly ![]()
@Nell09 píše:
Ahoj holky můžu se k Vám přidat? 11.1 jsem podstoupila OPU měla jsem jen 3 vajíčka, ale jen jedno se mi oplodnilo, ale pry bylo na jedničku.14.1 jsem mela ET. tehotensky test jsem si udelala uz 9 den po ET a byl pozitivní. Jelkož mám problémy s vajecníkama tak mi 22.1brali krev a hcg bylo 54.dnes jsem byla na kontrole a v děloze mám už malou tecku:-),ale neustale me boli bricho, zjistili mi ze se mi udelala cysta 4 cm.tak doufam ze vse bude v poradku.vsem drzim palecky at mate //
ahoj, tak jsme tu dve novicky, moc gratuluju ke krasnemu vysledku, taky jsem mela jen 3 vajicka, urcite to bude v pohode, drzim pesti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.