Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Helnes ja taky zjistila ze jsem tehotna radovali jsme se a do toho hcg nerostlo a bolelo me bricho chytla jsem k tomu zanet slepeho streva a mimodelozni teh.mi prasklo a ja musela hned na sal.na sale zjistili ze jeden plod je ve vejcovodu a druhy v děloze tak v te děloze ho nechali ale potratila jsem, ale to se vůbec nedivim to ta narkóza a ty silne tabletky od bolesti.no a to druhé prasklo taky ale teklo to poamlicku..
Sari06 muzu se zeptat a to vam v tom CARU doporocili udelat nebo jste to chteli? a u kolika buněčného embrya to delaji?
@Nell09 to je des, ale uz bylo dost toho spatneho ted nas vsechny tady ceka jen to dobre
Tak doufam ze se nam vsem zadari a bude vse jak ma byt a narodi se nam zdravouncí prcci!!
@Nell09 holka ty jsi si teda uzila, divim se, ze nejsi v blazinci, ted uz to bude vse v pohode, uvidis, jsi neuveritelne silna zenska a vsechno se musi jednou zlomit ![]()
Děkuji moc.Ani mi nemluv to bylo pro me nejhorsi období držela me hodne dcera a manzel, ale i tak musím ríct ze jsem byla nadne nepreji to nikomu.
@Nell09 Taky nemám vejcovody a vaječník jen jeden a ten co zbyl bolí neustále. Doufám, že nám mimoděl. nehrozí.
No pokud nemas ani jeden vejcovod tak uz mimodelozni nehrozi..no to mi povídej vaječníky boli hrozne. chteli mi vzit pravy ale nakonec ho tam nechali. pokud se povede ivf tak při porodu mi chcou oba vzit.mam zasebou během roku 4 laparoskopie porad něco na vejecnicich.Taky sis uzila sve..drzim palce at vse dobře dopadne
Nepamatuju to ale negdo psal že bere nejake leky na to at krev neni husta.
Přečetla jsem že v průběhu těhotenství prochází tělo mnoha změnami a jednou z nich je i změna krevní srážlivosti. Ta může v určitých případech vést až k opakovaným potratům, proto je nutné krev vyšetřit…
Mužu zeptat odkud to vite. Protože v tehotenstvi ten odber na srážlivostí krve muže neco ukaza. V obycejnem stavu muže byt všychno ok.
Tak jsem mela zamkly potrat a nevim z jakeho duvodu to bylo. Myslim že budu chtit udelat ten odber.
@Malvajs Dobrou noc a hezké sny.Snad na tebe nic nevleze a manžel se umoudří ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.