Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, můžu se k vám přidat? já jdu poprvé do Car 3.2., tak pročítám vaši diskusi ![]()
@Helča30 A kolikátý den Ti začala ta 3 odcházet? Mně ta 2 hned 2. den, tak doufám, že už ta zbylá 2 musí vydržet, když je to už 4. den od oplození.
Ahojky holky, založila jsem soukromou skupinu. pokud by jste měly zájem, zde http://www. emimino. cz/…f-unor-2014/ aby nám nikdo nečetl, co si píšeme.
@Pavlix Mě odešly až dnes když jsem si volala jestli zbyde něco na mražení. I když včera při transferu mě říkaly at už moc nepočítám, že z těch třech něco bude.
Ahoj holky stále vás sleduji a je mi moc líto, že mi to nevyšlo stimulovat, mohla jsem teď čekat s vámi, každopádně ve středu jedu do caru aby mě zkontrolovali, že to v únoru můžu rozjet, moc se teším i když zároveň bojím, moc vám držím palce ať mate // až budete testovat
@Radkkaa ahoj,neboj, za chvilku to rozjedeš
já mám taky takové zvláštní pocity ![]()
@Malvajs To jsi teda měla den. Zrovna když máš odpočívat.
My budeme zavádět jenom jedno.2. když bude na zmražení, tak si připlácíme za vitrifikaci.
@Malvajs vertifikace je způsob mražení ukazovaly nám tam obrázek ledviny a tou vertifikací je to jako živý oproti normálnímu když je to obalený ledem.
Taky zůstávám v této skupině
Jak jsi napsala byla jsem ráda když jsem si mohla přečíst zkušenosti jiných moc to pomáhá
Jinak doktoři to je mazec je to všude asi stejný ![]()
@Malvajs
Neboj, bude to ok, ja ked som bola na prvé IVF v roku 2010 tak mi to vyšlo tak, že hned o dva dni sme cestovali autom na Slovensko na dovolenku do Vysokých Tatier a k rodičom a pozri, zadarilo sa, máme doma čertíka a ver mi, nebola to sranda sediet okolo 800 km v aute
Čo narobíš ked nás doma zlostia tie naše detúrence ![]()
@Malvajs Gdyž tvoje 2 embryka budou rust v pořadku tak hcg bude rust o 2 krat rychlejši než gdyž jsem ja zavadela jenom jedno.
zitra test asi nebudu delat udelam ve stredu
Ahoj holky, tak jsem dneska byla na OPU a mám 18 vajíček, z toho 17 zralých, takže jsem zvědavá jak si budou vést
, jinak jsem OK, trochu jsem se prospala a je mi dobře ![]()
Dnes se mi do toho píchání Fraxíku moc nechtělo
ale když to píchnu rychle, tak je to lepší, skoro to necítím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.