Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, můžu se k vám přidat? já jdu poprvé do Car 3.2., tak pročítám vaši diskusi ![]()
@Helča30 A kolikátý den Ti začala ta 3 odcházet? Mně ta 2 hned 2. den, tak doufám, že už ta zbylá 2 musí vydržet, když je to už 4. den od oplození.
Ahojky holky, založila jsem soukromou skupinu. pokud by jste měly zájem, zde http://www. emimino. cz/…f-unor-2014/ aby nám nikdo nečetl, co si píšeme.
@Pavlix Mě odešly až dnes když jsem si volala jestli zbyde něco na mražení. I když včera při transferu mě říkaly at už moc nepočítám, že z těch třech něco bude.
Ahoj holky stále vás sleduji a je mi moc líto, že mi to nevyšlo stimulovat, mohla jsem teď čekat s vámi, každopádně ve středu jedu do caru aby mě zkontrolovali, že to v únoru můžu rozjet, moc se teším i když zároveň bojím, moc vám držím palce ať mate // až budete testovat
@Radkkaa ahoj,neboj, za chvilku to rozjedeš
já mám taky takové zvláštní pocity ![]()
@Malvajs To jsi teda měla den. Zrovna když máš odpočívat.
My budeme zavádět jenom jedno.2. když bude na zmražení, tak si připlácíme za vitrifikaci.
@Malvajs vertifikace je způsob mražení ukazovaly nám tam obrázek ledviny a tou vertifikací je to jako živý oproti normálnímu když je to obalený ledem.
Taky zůstávám v této skupině
Jak jsi napsala byla jsem ráda když jsem si mohla přečíst zkušenosti jiných moc to pomáhá
Jinak doktoři to je mazec je to všude asi stejný ![]()
@Malvajs
Neboj, bude to ok, ja ked som bola na prvé IVF v roku 2010 tak mi to vyšlo tak, že hned o dva dni sme cestovali autom na Slovensko na dovolenku do Vysokých Tatier a k rodičom a pozri, zadarilo sa, máme doma čertíka a ver mi, nebola to sranda sediet okolo 800 km v aute
Čo narobíš ked nás doma zlostia tie naše detúrence ![]()
@Malvajs Gdyž tvoje 2 embryka budou rust v pořadku tak hcg bude rust o 2 krat rychlejši než gdyž jsem ja zavadela jenom jedno.
zitra test asi nebudu delat udelam ve stredu
Ahoj holky, tak jsem dneska byla na OPU a mám 18 vajíček, z toho 17 zralých, takže jsem zvědavá jak si budou vést
, jinak jsem OK, trochu jsem se prospala a je mi dobře ![]()
Dnes se mi do toho píchání Fraxíku moc nechtělo
ale když to píchnu rychle, tak je to lepší, skoro to necítím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď