Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs To byli nervy poslednich 2 dni. Všude pišou že testy ukazujou jen na 10 den nejdriv po transferu. a mne ukazalo driv. Jake jsi kupueš testy?
@Malvajs žadny pregnyl jsem ne pichala. Pichala ho gdyž jsem delala IUI ale jsem to kontrolovala vyfouka za 5 dni. Pichalo ho at mam ovulacii na IUI
@olga 29 Tak to je super fotečka, miminko je určite tam
,odstartuješ éru tehulkovania nás všetkých,…dievčatá, v tej tabulke budeme všetké tehotné, nič sa nebojte ![]()
Holky, která jste brala Prednison? Nevyvolává nějaké častější močení?
@artepkaa ja beru prednison, ale uz jsem psala ze cjodim castej uz od OPU, tak nevom cim to je
@Malvajs můžeš si poznamenat do tabulky že žádný mrazáčky nemám ![]()
Ahoj všem, musela jsem dnes volat já, nějak na mě zapomněli. Jsou pořád 2 vyvíjející se jak mají a 2 loudavce. Zítra mi ráno upřesní, kdy bude transfer, ale snad zítra. Další den by to už pak bylo 6. den, tak to se mi nezdá.
Olgo, tiše gratuluju ![]()
@Pavlix uvidíš že zítra pojedeš. Já jsem to tak taky měla ![]()
@Malvajs jo věřím že Pepina to vydrží
a já taky nemám zrovna ukázkový klidový režim: s pejskem musím ten mě táhne jak ocas a topit musím jsem tu sama všichni jsou pryč a ty se hlídej at taky něco nechytneš at na tom nejsi jako já
@Helča30 Díky. Už se docela nervuju, každý den si říkám, aby tu PK vůbec vydržela.
Nenervuj se uvidíš že vydrží. Já jsem měla taky 4 a nakonec jen jedno ale i to jedno (Pepina) to zvládlo
ted je čekat na testování a to musím taky věřit.
Holky ted jsem byla na wc a mam takovy nazloutly vytok, je to utrogestanu nebo co by to mohlo byt?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.