Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@olga 29 me dnes boli podbrisek, jak kdybych to mela dostat, tak doufam ze to nic nebude. zavidim ze to cekani mas uz za sebou
Mne pobolivalo jen prvnich 2-3 dni. jen trošku. nejvic gdyž jsem chtela otočit na stranu v postilke. žadna velka bolest. Nekterym boli vic nekterym min. Boleli mne ešte prsa ted už skoro vubec ne bolej. jen Poslednich 3-4 dni beham často na zachod. To spiš pro mne mne byl nejvetši pocit že jsem tehotna
@olga 29 a ty jsi dnes 7 den? na zachod beham taky, ale to bude asi tim utrosem
tak se opatruj a starej se o mimiska.ja chci aby byl aspon patek, to uz bych taky mohla zkusit, ale bojim se.
@olga 29 já zkušená nejsem, ale řekla bych, že tam dušík je! ![]()
@Malvajs jasne,ale uz jsem ti to psala
ale je mi 31,snazime se 4 roky, mame 2 eskymacky a je to prvni pokus.24.1. byl ET
@olga 29 utrogestan beru 2-0-2
Nevim že od utrogestanu by jsem začala chodit častej na zachod. Protože ten utrogestan začala jsem brat ješte pred transferem. A na zachod začala jsem begat jen před 3 dni. Gdyž jsem mnela zamkly potrat v 5tt tak pryblizne od žačatku ja taky jsem behala na zachod. Moje kamaradka taky byla tehotna a ne vedela že je tehotna myslela že nemocna že beha často na zachod. Ja tu vodu skoro vubec ne piju max 1 litr tekutiny za den a v nocy vstavam 2 krat + 1 ješte rano
Tak ja 2 zavadim rano a 2 zavadim večer. doktarka řikala že lepši učinky gdyž to zavadiš
Chcy ted koupit vitaminy a nevim jake. Včera jsem byla na prochazke v lese docelo dloho a pak na obede. Nic mne ne bolelo tak jsem mela radost. Protože minule bylo to hrozne skoro nic jsem ne mogla delat protože pořad byli hrozne bolesti
Ja chodim porad na zachod, v noci me to nebudi, ale rano je to tak tak
ale ja twk chodim od OPU. za jak dlouho se uhnizdi embryo?
@helnes četla jsem že 5 denni uhnizdi za 2-3 dni po transferu. 3 denni tak 4 dni.
Po OPU jsem taky hodila… byl divny pocit protože divne bolelo břyško a byl spiš pocit že chcy na zachod. za 3 dni to pak zmizelo
@olga 29 ja jsem dnes treti den, pokud se nepocita prvni, a dnes me ten podbrisek boki o neco vic, pred tim to byl spis takovy tlak, jak kdyz je plny mocovy mechyr, ale dnes je to jak pri menses.
Helnes ja jsem spočitavala 1 den po transferu. Nransfer jsem mela 20. Ne spočitavaji 1 den po odberu vajiček. 2 den po odberu to je 1 den toho vajička.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.