Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky vy si něco po ET pícháte? Já beru jen utrogestan 2-0-2
@Malvajs aha,tak ja zacala druhy den cyklu a 2 jsem byla na utz. a ty vydrzis se netestovat?
@Malvajs Ja už druhy den cejtim špatne. Takova divna nalada. Nevim co už čekat a co delat. Ani čist o tehotensvi nic ne chcy, ptotože nekdy pišou smutne a jak pak to vezmu do hlavy. Tak rači nic nečist. Pořad hodim nejaka smutna. čekam na zitra budu testovat.
@Malvajs transfer jsem mela v pondeli tak vychazi 7-8 den (5 deni) možna už nejaky duch ukaže
Divala jsem se na tabulku hcg v krvi kdo dela IFV tak na 7 den po transferu 5 denniho embrya hcg středni 45(7 den ) 8 den - 73
Možna tem nejcetlivejši test neco ukaže
Ahoj holky, jak se dnes mate? ja se probudila s peknou rymou, a boli me podbrisek jak kdybych to mela dostat.snad to nic neni. preji hezky den
@helnes přesně tak to mám taky, připadá mi, jako by ta jehla byla tupá, a pak je to taková štípavá bolest
když srovnám Gonal, tak ten je v pohodě ![]()
@artepkaa ja uz pichla 4 x fraxiparin a ani jednou to neslo lehce, vzdy musim zatlacit aby to zajelo
@Malvajs
Ahoj, len pekne oddychuj aby sa ti v bríšku usadilo miminko, ináč ja 39 let, dlhý protokol, začiatok stimulace 24.1. a dalej uvidíme,… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď