Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs Uvidíš, že to dopadne dobře.
Mně zatím nikdo nevolal, jsem vynervovaná a v noci jsem nespala. Snad už me dneska nikam nepoženou.
@Malvajs budu drzet pesti a to cekani budeme mit stejne. aspon nebudu sama
taky jsme myslela ze se tam pocuram ![]()
Už mi volali, ze 4 máme 2 výborné kvality a 2 pomalejší. Dnes je to 2. den po oplození. 3. den je prý kritický. Myslíte, že by se vývoj těch výborných mohl zastavit? Zítra ráno tam mám volat, jsou tam jen embryologové. V pondělí mi upřesní transfer.
Pavlix ja jsem mela stajnou situacii, potřeba veřyt že všychno budet ok
@Malvajs Gratuluju. Jen ne rozumim kam se deli ešte 2 vajička. Gdyž jsi psala že oplodnilo jeich 8 a 2 z nich vypadali guž- A dnes řikali tobe že jich 6. 2 zastavilo 2 pomalejši a 2 ok. Znamena že nic ne zbylo zamrazit
Pavlix cejtim vpořadku. břyško nic. jen negdy poboliva. Pořad beham na zachod a pobolevaji prsa
@Malvajs @Pavlix
Nemohla jsem se pripojit driv, ale od rana na vas myslim, jak to s vami vypada. Holky drzte se
a hlavne se nestresujte, to se v tehotenstvi nema…
Zvlast Malvajs, ktera dnes uz neni sama… ![]()
@Malvajs tak ted dam informacii
1. 30 let
2.1 IVF začatek stimulacii 4.1.2014
3.OPU 15.1 punktirovali 10 z toho 7 vajiček
4. Oplodnilo bez ICSI 4
5. Sbyl jen 1
6. Trasfer 20.1 1 embrya 5 dni
7. nic ne mrazili protože nic ne sbylo
@Elai Děkuju
Já vím, že se stresovat nemá, držela jsem to 14 dní
Problém je, že to teď člověk nemůže ovlivnit, když jsou „embéčka“ někde sama. Úplně si představuju, jak makají, aby mi udělala radost ![]()
Pavlix - 35 v době IVF, 36 v době // ![]()
1. IVF, začátek stimulace 14.1., OPU 23.1., odběr 5 vajíček, oplodněna 4, ET? TT?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.