1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
24.1.14 12:58

Už aby nás pichalo malé v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 13:03

No vidíš to váhou tích folikuliek, takže ich bude tak akurát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.1.14 13:09

Jo, aha,…tak to je super, idem už sa mi zobudil synátor, musím ho ist trocha prevetrat von :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
24.1.14 13:48

Ahoj. Prsa bolej pořad nejvic tak 6-7 hodin rano. Nevim vymejšlim to nebo ne ale už druhi den v nocy vstavam na zachod 2 krat. Vzdycky jsem hodim 1 nebo vubec nic. Tak to nevim))) Pri prvnim tehotentsvi taky od začatku jsem často behala na zachod.
Dneska uz neležim v postele, byla jsem dnes ve mneste. Cejtim v pořadku. Břiško ne boli. Mam 5 den po transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
24.1.14 14:51

@Malvajs Konečně mám čas na novinky :) Ve škole celodenní dozor a 6 hodin v kuse. Aspoň jsem si vás stačila přečíst.
Už v 8 ráno jsem měla dobré zprávy. Z 5 se oplodnila 4. Jupíí. Zítra mi dají zase vědět, jestli odcházejí nebo drží. Podle toho půjdu buď zítra nebo asi v úterý.
Pořád na ně myslím a představuju si je, tak snad to budou držáci a vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
24.1.14 14:51

@olga 29 Moc držím palce. Jsi z nás nejvíc napřed, tak doufám, že odstartuješ pozitivní vlnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
24.1.14 14:56

Já taky :lol: Jsou to docela nervy, ale snažím se nic zlého k sobě nepouštět. Vím, že nemusí vydržet, ale aspoň jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
24.1.14 14:56

@Malvajs Ty budeš mít zprávy taky zítra, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
24.1.14 15:16

@Malvajs Určitě se dovoláš a bude to v pohodě :) Věřím, že Ti tam vydrží a rostou, je jim v teplíčku dobře.
Mně budou volat oni. Dneska jsem začala 2 Utrogestany ráno a 2 mám vkládat večer. Každý den teď baštím Mamavit, tak věřím, že budu připravená. S léky na Crohna a Prednisonem to dneska dělá 12 prášků 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
24.1.14 15:22

@Malvajs Řekli mi, že zavádět je to lepší. Jen jsem měla ráno trochu problém ho udržet. Když jsem si píchala, byla sranda, jestli mě pozoroval někdo v protějším okně, když jsem neměla zatažené závěsy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
24.1.14 15:24

Ja mam zavadet 2-0-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
24.1.14 15:29

Taky chcy koupit nejake vitaminy ale nevim jake. na trhu jeich spoustu. Všude pišou že gdyž bereš hodne vitaminu tak se narodi velke dite. že potreba davat pozor na vitaminy))) Protože gdyž netehotna tak ne pieš žadne vitaminy a gdyž zjisteš že tehodna tak davaš hodne tech vitaminu. Doktorka mne už davno řikala 1 den bereš a 1 den ne )))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
24.1.14 15:36

@Malvajs Já jsem to odevzdala v CARU, oni si to tam zlikvidují. Zrovna jsem koukla
do kalendáře, že jsem poprvé do CARU šla 17. 12. a už 18. 12. byla první konzultace a teď jsem skoro u konce :)To je fofr. Měla jsem štěstí, že jim někdo vypadl a že mi v Motole napsali, že musím zkusit IVF co nejrychleji.
@olga 29 Mně ten Mamavit doktorka schválila, tak snad to je v pohodě. Beru tedy Mamavit Prefolin+DHA. Tam se střídají 2 různé tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
24.1.14 15:49

Ahoj holky, tak mám po OPU. Narkóza ok, jen jsem tam čekala o asi hoďku a půl déle než jsem měla a vyměnili mi na poslední chvíli doktora. Bolí mě trochu břicho - hlavně při chůzi a udělali mi na ruce slušné jelito.

Nakonec mi dělali punkci 15 folíků (na UZ bylo původně víc) je z toho 12 vajíček. Kvalitu zatím neřekli. Uvidíme, co zítra zavolají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
24.1.14 16:00

Ahoj holky, tak já v srpnu 2012 mela mimodelozni a vzali mi levy vejcovod, v listopadu 2013 jsem byla na rentgenovém vyšetření s pravým vejcovodem, jestli je průchodný a hned druhy jsem jela do nemocnice s těžkým zánětem a o vejcovod přišla. začali jsme chodit na kliniku a v lednu jsem začala s injekcama. v neděli jsem byla na odběr vajíček a dnes jsem po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.