1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
427
22.1.14 13:54

@olga 29 dobre delas… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
22.1.14 14:21

Ahoj holky, tak já jsem dnes poprvé píchala Gonal! Asi za tři hodiny po aplikaci mi začalo bolestivě píchat na pravé straně v podbřišku, ale pak to přešlo, tak rychlou reakci jsem nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.1.14 14:41

Mne bolelo tak 3-4 dni, nic strašniho to ne bylo
Tedka asi vic bolej zada od ležani v postilke a toj situacii co stala v subbotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.1.14 15:19

@Malvajs Snažila jsem se o tom ne myslet. Byla moc unavena. Spala prez den par hodin. Večer ne pamatuju co jsem delala. Přez noc ne mohla už spat bylo hodne myšlenok. a nekdy v 8.40 mne zavolali a řekly co a jak.
Do 14 hodim maš hodne času ja bych zblaznila.
O kvalite vajiček mne nikdo nic ne řikal. řekly jen ze sperma dobra. Manžel muj vubec ne chtel slyšet o tom ICSI. řikal že sperma je v pořadku a prej ten nejlepši spermijka oplodni vajičko. ja by možna i doplatila za to ICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.1.14 15:21

@Malvajs na 28 stranke jsem dala fotku jak mne oplodnili vajička a pak rostli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.1.14 15:24

@olga 29 ahoj.Mas hezkou tabulku. Helet a proc se to druhy stop.?A tamty ctyri jako uplne rovnou zanikly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.1.14 15:25

Nemame. na tom obrazku videt že oplodnilo z 7 jen 5. ale to 5 bylo špatny. V ten prvni den řekly že oplodnilo jen 4 ( potom jsem v papirku po transferu rozgledla že jeich oplodnilo 5)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.1.14 15:30

Na začatku tabulki vypadalo všychno krasne. jen že mne nikdo ne řekl proč oni přestavaji rust. Gdyž jsem šla na transfer tešila jsem ze zbyde 2. Nekolik krat opakovala at proglidnou to druhe vajičko. Po transferu řekly že vypada už špatne že to ne přežuje to mraženi. Přečetla jsem na internetu že ten 3 den pro vajička kryticky den, že často přestavaji rust
Ze 7 sbyl jenom 1 a heske kvality a mam doma obrazek))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.1.14 15:31

@Elai Ty jdes uz na posledni pokus? Ty jsi mela vkladane 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
22.1.14 16:02

Ju tez bych takovou tabulku potom chtela. Davaji ji v Gennetu vsem? V Pronatalu ji asi nedavaji vit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.1.14 16:04

Ja nevim…ukazovali ješte na monitoru ten embrya ktery zavadeli a dali fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.1.14 16:47

@jahoda 2 bohuzel. Nechala jsem si zavest dve, kdyz jeste omezeni neplatilo. Ted mam 3. pokus a na 4. nemuzu, protoze se to vztahuje i na vkladana 2 embrya zpetne. Smula… A prvni pokus jsem mela bez ET, protoze vsechna (teda tech par embryi) zanikla… Takze realne mam za sebou 1 pokus s ET a pred sebou uz posledni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.1.14 16:48

@olga 29 fotku a tu krasnou tabulku jsem tehdy nedostala, ale na monitoru jsem je videla. Ja vim, ze to jsou embrya, ale ja na ne uz tehdy koukala jako na deti… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.1.14 16:52

@Malvajs s tou pani na revizi by me to asi rozhodilo. Taky trochu bohuzel tusim, jak ji muselo byt. Ale mne se stalo neco horsiho. Byla jsem na JIP po mimodeloznim a z obou stran lezely maminky po cisari. Obema donesli na ukazku jejich miminka. Vic me v tu chvili uz asi nic zdeptat nemohlo…

Příspěvek upraven 22.01.14 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.1.14 16:59

@Malvajs ono to proste tak hloupe vyslo a jinak stejne nebylo misto. Ale kdyz uz ma clovek nalozeno dost jenom tim, ze prijde o miminko, tak mu jeste pridaji… no, taky jsem to mohla vzit jako motivaci do dalsiho snazeni… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.