1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12488
19.1.14 20:45

@Malvajs ahoj.Drzim palecky at je vse ok a tak jak ma byt.:-)
Noo nedele byla ospala, jezis ten vykend vzdy tak leti, kdyby byli 3dny volno a 4pracovni bylo by o lepi. :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
19.1.14 21:02

@Malvajs Držím moc palce, bude to dobré :) Já jdu zítra odpoledne taky na kontrolní. Můj víkend byl pracovní - 70 písemek :roll:
Dobrou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
19.1.14 21:06

@Pavlix brdo tolik pisemek bych zblbla.At se dari drzim palecky.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
19.1.14 21:15

@jarmila 2 Vždyť taky blbnu :) Má to ale něco do sebe, nemyslím na IVF.
Díky za držení palců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
19.1.14 21:38

@Pavlix joo to jooo ma to neco do sebe. A taky se ucit Aj, kdyz jsem se ucia mela jsem tak pretizenej mozek, ze jsem myslela, ze mi praskne hlava a zjistila jsem vsak, ze nemam cas myslit na neco jineho nez na Aj.Ale bylo to jen chvilkove, ted to jede nanovo, ale mene a vic vpohode, to je fakt.:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
19.1.14 22:14

Ahoj. Tak ja zitra jdu na zavedeni 1 embrya, jen ešte nevim v kolik. Zitra zavolaji a řeknou v kolik musim pryjit. Muj posledni vikend ne byl klidnym)))). Včera večer gdyž jsem vracela domu, nejak špatne pohybovala z batužkem na zadach a neco se mi stalo. Nemohla ani dychat. Musela nejak dostat na vlak protože to stalo na nadraři. Ne sednout ne stat pořat boleli zada. V noci ani otočet jsem nemohla. Dnes večer rozhodla je zajedu do nemocnice. žadny leky jsem nemužu vzat ot bolesti. Tak byla jsem na neurologii napsali mne papir na reabilitacii. Asi tam nepujdu… A ešte jsem musele sedet ve fronte na traumatalogii 3 hodiny at mne doktor napiše papir na rentgen skontrolovat zada. Protože pry tehotenstvi rengen ne delaji. Tak na toj traumatalogii na mne divne koukali ptali jake beru prašky i co vubec tady delam. Na rengen papiry mne ne dali a musela jit pryč. Pred hodinou jsem vratila jen domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
19.1.14 23:54

Vsem na zitra hodne stesti u prohlidek a @olga 29 - Tobe preju zvlast uspesny den D! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
20.1.14 08:53

Elai diky! dneska u mne situacija vypada tak. V subbotu te 2 pomalejšych embrya zastavali. To byl 3den. Na internetu pišou všyde ze často stava že na 3 den přestavaji rust. Tak ze 7 odebranych zbylo jen 2. jeden dneska budou zavadet odpoledne a 2 myslim že zamrazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
20.1.14 14:17

Ahoj holky moc vám držím palce, já jdu 29.1. Do caru a dozvim se zda je vše OK a budu moc v únoru konečné začít stimulovat, moc se teším :dance: ale nějak to neutíká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
20.1.14 16:14

@Malvajs tak to jsem zvědavá, kolik bude zralých vajíček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
20.1.14 16:37

@Malvajs To je bezva výsledek, moc gratuluju :lol:
Já teď přišla domů, mám jeden dominantní 20mm, 3 asi 16 mm a 2 malé(ty nevím, jak jsou velké). Doktorka říkala, že to chce nechat ještě trošku uzrát i za cenu, že ten dominantní bude zdegenerovaný. Že by mi jich zůstalo víc kvalitnějších. Sliznici mám kousek přes 7, takže to chce taky nechat dorůst. Ovitrelle píchám tedy zítra a na OPU ve čtvrtek. Jsi o krok napřed :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
20.1.14 16:39
@Malvajs píše:
@olga 29 neboj, staci jeden bojovnik a bude vystarano!! Tak jak se citis??
@Pavlix A co ty holka? Jak jsi dopadla?
Ja byla dnska a mam na kazde strane cca 7 folikulu velikosti 12-22 mm. Dnes vecer picham Ovitrelle a ve stredu jdu na OPU. Planovny ET v pondeli 27.1. Pokud se budou spatne vyvijet tak ET uz v sobotu.

Presne tak, staci jeden. Ted jde o to, ktery z nich to ma byt… :palec: Ale jinak je to zcela realne!

Holky, ja uz myslela, ze se dneska nikdo neozve, jak jste dopadly. Ale jinak se nam to tu pekne rozjizdi…
Malvajs - gratuluju k vybornemu prubeznemu skore! :potlesk:
Pavlix - neboj, nebudes posledni, ja budu mit OPU nejspis az dalsi tyden…

Příspěvek upraven 20.01.14 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
20.1.14 16:47

@Malvajs O ET mi zatím neříkala, asi se uvidí, jestli tam budou vůbec nějaká vajíčka. Taky jsem si to propočítávala na pondělí nebo úterý. Za chvíli jdu píchat, ale dnes to bude legrace, musím vytáhnout zbytky z per Gonalu. Nechtěla jsem si už kupovat další za 900,–.
S tím testováním se prostě musíme udržet :) Budeš aspoň na vzduchu, budeš dělat procházky a třeba na to nebudeš myslet. Já jsem zatím docela v pohodě, ale vždycky, když jdu do CARU, začne mi bouchat srdce. Jsem zvědavá, jakých bude těch 14 dní. Mám 9.2. narozeniny, tak by to byl krásný dárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
20.1.14 16:49

@Malvajs kez by…, ale diky. Ja se obavam, ze budu rada, kdyz bude material na jedno E.

Uz se tesim na olympiadu. Jednak to rada sleduju a jednak jsem si rikala, ze kdyz se budu nervovat kvuli tem nasim medailovym nadejim, ze se nebudu tolik soustredit na sebe… ale potrebovala bych, aby zacala o par dni driv. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
20.1.14 16:51

@Elai Určitě materiál bude, neboj :) My budem holky úspěšný :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.