Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@olga 29 jen lez, kdyz muzes. aspon mas vyhodu, ze nemusis tahat nic tezkeho. my co uz jedno ditko mame… vid, @Malvajs? ![]()
Ted me napadlo - nevite nahodou, jaka poloha po ET je nejvhodnejsi? A hraje to vubec roli? Kdyz jsem byla na ET lezela jsem pak na zadech, zatimco jedna „kolegyne“, ktera tam byla se mnou, na brise… tak nevim, jestli to treba neni lepsi. Zkusim se taky zeptat dr.
@Malvajs ja si prave nepamatuju, jestli mi to rikali… s tim mocakem je to mozne, ale zase vetsina z nas si snad pred tim zakrokem odskoci…spis me napada, jestli to treba nesouvisi s delohou… kazdpadne musim zkusit popatrat.
Mne rekly lezat na zadach. Gdyz pred Et volali rekly at vypiju 0.5l vody. Ja asi vypila vic vody. Jen doela do gennetu rychle jsem sla na zachod)))). Pak jsem zjistila ze ta voda byla at lib videt ultrazvuk na bryske.Tak vypila jsem este 32 sklenicky vody. Potom jak mne pryvezli na pokoj musela odpocivat 30 minut. Rekly gdyz chcy na zahod tak za 15 minut.ja sla za 25.snazila cym dil polezet.za 45 minut rekly ze uz muzu odejit.
Včera po transfuru mne trošku pobolivalo břiško cely den. dneska skoro nic necejtim. jen bolej zada.
@Malvajs Muj manel proti IVF nic ne mel. Vedi že to je zatim nejlepši šans mit ditete.
@Malvajs v kolik maš zitra OPU. ješte po probuzeni po OPU jsem moc chtela na zachod protože před začatkem mela jsem kapačku nečego. Po probuzeni ešte to kapalo. Pak nekdo přyšel sundal tu kapačku a z delogi vyndala neco myslim neco podobnoho na tampon pak mohla jit na zachod)))) gdyž jsem odchazela tak dali mne svačinku a nejaky čaj
@Malvajs mne řikali ešte vzit košilku a přezuvki. ja musela tam byt v 7.30 s manželem. manžel šel na odber a mne odvedli do pokoje. ja byla 3 na fronte tak že mne vzali na OPU kolem 9. v 9.25 už jsem byla na pokoje a v 10.30 jsme už odešli
@Malvajs ty už máš zítra OPU?
Příspěvek upraven 23.07.14 v 20:59
@Malvajs jj, kvůli práci. Zítra držím palce, ať jsou krásná kvalitní vajíčka ![]()
tak od zítřka začínám se stimulací!!
Na vaječníku cysta 18mm a vedle cysta 16mm, ale Lattová volala Dostálovi a domlouvali se co se mnou
a můžu teda začít! Po půl roce uměl. přechodu se konečně něco děje! Uvažuju, že si nechám na gyndě vypsat neschopenku, v práci nás sedí 25 lidí, v jedné místnosti a zrovna jedna uvědomělá kolegyně, má antibiotika, a kašle a kašle!
holky, chtěla bych se zeptat, jestli při stimulaci můžu cvičit, třeba cviky na břicho, atd.?
@Elai Ahoj zalezi jak mas ulozenou delohu jestli dozadu nebo dopredu pokud dopredu lezis na zadech pokud dopredu lezis na brise.Je to stejne i u stiku u tech co maji delohu dopredu davaji nohy nahoru a lezi na zadech. A ti co maji dozadu tak musi zustat lezet na brise a nebo delat tzv kocici hrbet.:-)
@artepkaa tak to ti ty cysty možná odsají při opu, ne? A jinak gratuluji ![]()
@artepkaa ahoj, tak uz jsi zase zpatky mezi nami?
to je fajn, my na sebe s holkama postupne navazujeme, to nejsme o moc napred. cystu jsem jeste zacatkem ledna mela taky, ale nakonec se sama vstrebala. treba to probehne stejne i u Tebe. Drzim palce!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.