1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1574
21.1.14 16:16

@Malvajs Tak zítra jdeš na to :) Budu moc držet palce, pak dej vědět, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
21.1.14 16:17

@artepkaa jeste jsem zapomnela - co ja vim, tak cvicit se muze, akorat Ti to mozna casem prestane samotne byt prijemne, jak budou narustat folikuly. ale jinak pohyb je doporuceny, at se to vsechno dobre prokrvuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
21.1.14 16:21

@jahoda 2 aha, super, diky, takhle nejak jsem to tipovala. vim, ze to vypada, ze resim banality, ale mam pred sebou posledni pokus a snazim se vychytat kazdou drobnost a jakkoli tomu vic pomoct… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
21.1.14 16:25
@Malvajs píše:
Zutra tam mam byt v sedm rano, rekli mi, ze si mam vzit nejaky dzus, at se pak muzu napit a doplnit cukry, takze me zadnou svacinku ani caj asi nedaji :-)

jupii - zakladatelko nase :mavam: - at to vsechno probehne bez problemu a hlavne at tam najdou nejake sikulky, at se mas na dalsi dny proc tesit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
21.1.14 17:03

@Malvajs Mně bylo trapné se zeptat, ale hlen mám od včerejška taky.Snad je to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
21.1.14 17:47

@Malvajs Aspoň je vidět, že nám to tam funguje, když ho teď máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
21.1.14 18:47

@Malvajs Já mám teď spíš chuť na jídlo :) I když teda na dnešek nějaký sen taky proběhl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
22.1.14 06:45

@Ha-ni jo,odsají to při opu, jen mám strach aby nerostly jen cysty a vajíčka se nedělala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
22.1.14 09:56

@Malvajs Doufám, že všechno dnes dopadlo na jedničku :) Dej pak hned vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.1.14 12:30

@Malvajs čekame novinky. Myslim že všychno je ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
22.1.14 13:01

@Malvajs a dáváte isci? Jinak super, že to proběhlo ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.1.14 13:14

Malvajs Tak to je fajn! skoro podobne jako u mne. taky mne řikaly nebo v sobboty nebo v pondeli. Taky mne zajima brali jste za to ICSI? nebo ne. Ao ješte kolik jste rozhodli zavadet embrya 1 nebo 2? nebo o tom jste ešte nemluvili
Jsem vpořadku nic necejtim jen poboliva prsa. Ale ty prsa ešte začali bolet gdyž jsem brala leky. tak že to nic ne znamena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.1.14 13:18

@Malvajs tak super, ze to probehlo pohodove, spermii i tak mate dost ;). Takze ted uz jen, aby se to vsechno spolu spravne skamaradilo… :)
Jinak ja po dnesni kontrole celkem beze zmeny, vse roste, jak ma, pokracuju s Puregonem a OPU bude urcite az pristi tyden. Proti vam zatim celkem nuda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.1.14 13:21

@olga 29 zrovna jsem si na Tebe vzpomnela, jak travis den, jak se citis a jestli se pozorujes… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.1.14 13:52

Skoro cely dni ležim v postele s počitačem nebo vedle televizi. dneska už žačinam hodit vic než jenom na zachod. Mam ješte 1 den doma manžela tak on mne všychno nosi a dela to chcy, Uživam to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.