Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs Tak zítra jdeš na to
Budu moc držet palce, pak dej vědět, jak to dopadlo.
@artepkaa jeste jsem zapomnela - co ja vim, tak cvicit se muze, akorat Ti to mozna casem prestane samotne byt prijemne, jak budou narustat folikuly. ale jinak pohyb je doporuceny, at se to vsechno dobre prokrvuje. ![]()
@jahoda 2 aha, super, diky, takhle nejak jsem to tipovala. vim, ze to vypada, ze resim banality, ale mam pred sebou posledni pokus a snazim se vychytat kazdou drobnost a jakkoli tomu vic pomoct… ![]()
@Malvajs píše:
Zutra tam mam byt v sedm rano, rekli mi, ze si mam vzit nejaky dzus, at se pak muzu napit a doplnit cukry, takze me zadnou svacinku ani caj asi nedaji
jupii - zakladatelko nase
- at to vsechno probehne bez problemu a hlavne at tam najdou nejake sikulky, at se mas na dalsi dny proc tesit!!
@Malvajs Mně bylo trapné se zeptat, ale hlen mám od včerejška taky.Snad je to normální ![]()
@Malvajs Aspoň je vidět, že nám to tam funguje, když ho teď máme ![]()
@Malvajs Já mám teď spíš chuť na jídlo
I když teda na dnešek nějaký sen taky proběhl ![]()
@Ha-ni jo,odsají to při opu, jen mám strach aby nerostly jen cysty a vajíčka se nedělala ![]()
@Malvajs Doufám, že všechno dnes dopadlo na jedničku
Dej pak hned vědět.
Malvajs Tak to je fajn! skoro podobne jako u mne. taky mne řikaly nebo v sobboty nebo v pondeli. Taky mne zajima brali jste za to ICSI? nebo ne. Ao ješte kolik jste rozhodli zavadet embrya 1 nebo 2? nebo o tom jste ešte nemluvili
Jsem vpořadku nic necejtim jen poboliva prsa. Ale ty prsa ešte začali bolet gdyž jsem brala leky. tak že to nic ne znamena
@Malvajs tak super, ze to probehlo pohodove, spermii i tak mate dost
. Takze ted uz jen, aby se to vsechno spolu spravne skamaradilo… ![]()
Jinak ja po dnesni kontrole celkem beze zmeny, vse roste, jak ma, pokracuju s Puregonem a OPU bude urcite az pristi tyden. Proti vam zatim celkem nuda. ![]()
@olga 29 zrovna jsem si na Tebe vzpomnela, jak travis den, jak se citis a jestli se pozorujes… ![]()
Skoro cely dni ležim v postele s počitačem nebo vedle televizi. dneska už žačinam hodit vic než jenom na zachod. Mam ješte 1 den doma manžela tak on mne všychno nosi a dela to chcy, Uživam to
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď