Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@artepkaa To budeš mít dlouhý kvůli cystám, snad se podaří
Pera jsou ok, teda aspon doufám. Když si děda píchal inzulín v peru, tak mi to přišlo jednoduchý
![]()
@Kyslíková ahoj tolik prášku najednou, vau, ale určité ví co dělají, jinak to je fajn, že to budeš takhle brzo tu stimulku, zavidim ![]()
Dlouhý k vůli cystám, ale to je jedno, hlavně že se už něco děje, jsem natěšená ale i mám strach ![]()
@Radkkaa ještě, aby se to povedlo ale..
Tak zatím není co závidět. Max. to jak mi bude za chvíli po těch tabletách šoufl ![]()
@artepkaa Já se taky těšim, ale zároveň mám strach - jestli to k něčemu vůbec bude..
@Radkkaa jojo je to zlato.. Chudák si se mnou užívá. I když při prvním těhu, když jsem jen ležela nadával, že těhu není nemoc a že bejvalka dělala všechno. Teď už to neříká
@Kyslíková musíme doufat
snad to vyjde a když ne na poprvé, tak na podruhé ![]()
@Malvajs to jo, tenkrát mě to hodně mrzelo a myslím si, že teď už to tak určitě nebere a naopak mě bude zahánět do postele
Cauko, ja dnes dobrala prasky a ted pockat ma MS a hura pro injekce ![]()
@Malvajs Jednorázovně. Prostě polknout 6 tablet a čekat
Uvidíme, co z toho vyleze..snad MS ![]()
@Malvajs no.. Tak hlavně bejvalka byla o 10 let mladší, měla už jedno dítě bez problémů.. Prostě měla štěstí.
Jinak večer jsem volala s gyndařkou a ta trvá na IVF - že prý mám nějaký problém který se tím dá vychytat - tak uvidím co se bude dít za 14 dní až budu volat pro výsledky z krve
@Malvajs Začala jsem špinit 18dc, cykly mám po 30d. a MS ma přijít az 13.1. Volala jsem do car a prý by nezačínali s ivf, ale mluvila jsem jen se sestrou tak zavolám znova ve ČT, protože ve st jedu na gyndu ať se na mě podívá… Ale také si myslím, že to je nervama ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Mně je 38, děti nemám a po 4 letech snažení jdeme v lednu na IVF k Apolináři. Operovali mi tam před rokem cysty a byli skvělí. Byla jsem zatím na první kontrole a na druhé pak během ovulace, teď začínám brát Proveru a Estrofem a první den mensturace chtějí vidět sliznici a hned začnu stimulovat. Máte nějaké zkušenosti s těmi prášky? Moc díky, držím všem palce.
@Mikr vítám Tě a jen se chci zeptat dělali Ti nějaké testy? Jinak bohužel žádné zkušenosti nemám - u mě se rozhoduje zda IVF nebo přirozeně..
Ahoj, děkuji ![]()
Já už všechno měla, dělala jsem si to průběžně, když jsme zjišťovali co a jak se děje, že se neděje. Měla jsem hormony, průchodnost laparoskopií, štítnou žlázu, poševní mikrofloru a přítel spermiogram, vše ok. takže mi dali spoustu papírů ke studiu, pořád se nabízeli s vysvětlováním, měli jsme pocit, že nás berou jako rovnocené k sobě, a to je fajn. Jenže já posledních asi 20 let neměla v puse prášek - krom toho jednoho před laparoskopií, takže to bude nové.
Tak třeba to dáte přirozeně, my jsme čekali jak to šlo, ale nešlo to.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď