1. IVF leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5829
6.1.14 17:50

@artepkaa To budeš mít dlouhý kvůli cystám, snad se podaří :kytka: Pera jsou ok, teda aspon doufám. Když si děda píchal inzulín v peru, tak mi to přišlo jednoduchý :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
6.1.14 17:51

@Kyslíková ahoj tolik prášku najednou, vau, ale určité ví co dělají, jinak to je fajn, že to budeš takhle brzo tu stimulku, zavidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
6.1.14 18:00

Dlouhý k vůli cystám, ale to je jedno, hlavně že se už něco děje, jsem natěšená ale i mám strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
6.1.14 18:03

@Radkkaa ještě, aby se to povedlo ale.. :roll: Tak zatím není co závidět. Max. to jak mi bude za chvíli po těch tabletách šoufl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
6.1.14 18:04

@artepkaa Já se taky těšim, ale zároveň mám strach - jestli to k něčemu vůbec bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.1.14 18:15

@Radkkaa jojo je to zlato.. Chudák si se mnou užívá. I když při prvním těhu, když jsem jen ležela nadával, že těhu není nemoc a že bejvalka dělala všechno. Teď už to neříká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
6.1.14 18:15

@Kyslíková musíme doufat :hug: snad to vyjde a když ne na poprvé, tak na podruhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.1.14 19:52

@Malvajs to jo, tenkrát mě to hodně mrzelo a myslím si, že teď už to tak určitě nebere a naopak mě bude zahánět do postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
6.1.14 20:44

Cauko, ja dnes dobrala prasky a ted pockat ma MS a hura pro injekce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
6.1.14 21:20

@Malvajs Jednorázovně. Prostě polknout 6 tablet a čekat 8o Uvidíme, co z toho vyleze..snad MS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.1.14 22:24

@Malvajs no.. Tak hlavně bejvalka byla o 10 let mladší, měla už jedno dítě bez problémů.. Prostě měla štěstí.

Jinak večer jsem volala s gyndařkou a ta trvá na IVF - že prý mám nějaký problém který se tím dá vychytat - tak uvidím co se bude dít za 14 dní až budu volat pro výsledky z krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
6.1.14 23:31

@Malvajs Začala jsem špinit 18dc, cykly mám po 30d. a MS ma přijít az 13.1. Volala jsem do car a prý by nezačínali s ivf, ale mluvila jsem jen se sestrou tak zavolám znova ve ČT, protože ve st jedu na gyndu ať se na mě podívá… Ale také si myslím, že to je nervama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.1.14 00:33

Ahoj holky, můžu se přidat? Mně je 38, děti nemám a po 4 letech snažení jdeme v lednu na IVF k Apolináři. Operovali mi tam před rokem cysty a byli skvělí. Byla jsem zatím na první kontrole a na druhé pak během ovulace, teď začínám brát Proveru a Estrofem a první den mensturace chtějí vidět sliznici a hned začnu stimulovat. Máte nějaké zkušenosti s těmi prášky? Moc díky, držím všem palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.14 00:36

@Mikr vítám Tě a jen se chci zeptat dělali Ti nějaké testy? Jinak bohužel žádné zkušenosti nemám - u mě se rozhoduje zda IVF nebo přirozeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.1.14 00:42

Ahoj, děkuji :D
Já už všechno měla, dělala jsem si to průběžně, když jsme zjišťovali co a jak se děje, že se neděje. Měla jsem hormony, průchodnost laparoskopií, štítnou žlázu, poševní mikrofloru a přítel spermiogram, vše ok. takže mi dali spoustu papírů ke studiu, pořád se nabízeli s vysvětlováním, měli jsme pocit, že nás berou jako rovnocené k sobě, a to je fajn. Jenže já posledních asi 20 let neměla v puse prášek - krom toho jednoho před laparoskopií, takže to bude nové.
Tak třeba to dáte přirozeně, my jsme čekali jak to šlo, ale nešlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.