Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, bohužel nám nevyšel ET
tak nás čeká v lednu první KET… je tady někdo koho to čeká taky?
Ahoj, mě to čeká asi v lednu. Kam chodíte? My do Pronatalu…
Jéé nejsem sama
my do iscare…já jsme si přála vánoční dáreček, ale bohužel nám to nevyšlo, tak doufám že nový rok začneme z vesela ![]()
Určitě začnete z vesela… Já to chtěla stihnout ještě teď v prosinci, ale kvůli svátkům mi to nevyšlo… Takže čekat měsíc…Kolik máte zamraženo?
Ahoj
, také mne čeká v lednu ket, ale bohužel ne první. Mam toho za sebou víc a jedno zdravé dítě. Můžu se přidat?
@MR ahoj
určitě můžeš. koukám že ti vyšlo první IVF, to je super
nám bohužel ne
můžu se zeptat kam jsi chodila před Cube?
@Kačudis ahoj, právě na první pokus to vyšlo a teď se už rok nedaří s pomocí doktorů ani bez nich. Je fakt, že teď na konci roku jsem docela troska a jsem možná i ráda, že nejsem těhule. Nedávno jsem prodělala neštovice v 31 letech, lahůdka a od té doby mam imunitu dost nabouranou, pořád marodim. Přitom dřív jsem nebyla nemocná tři roky.
Chodila jsem do Iscaru, ale ty tam chodíš taky, že?
@MR aha.a můžu se zeptat proč si tam byla nespokojená? začínám mít obavy, jestli tam mám zůstat ![]()
@Kačudis
Ahojky, já zase nejsem moc spokojená s Pronatalem, ale když tam mám mražáčky, tak musíme tam…
@Hello Kitty75 asi všude je něco
jsme holt holky vybíravý
ale myslim že mrazáčky můžeš převážet, ale taky něco to stojí ![]()
@Kačudis
taky jsem o tom již slyšela, ale dle mě je to taky všude stejné, takže to neřeším a v lednu zajedeme do lesů ![]()
@Hello Kitty75 asi tak, každý má jiný zkušenosti…a jdeš na první KET? a kolik máte mrazáčků?
@Kačudis ahoj, tak jak píšete, všude je něco. Nechci na Iscare házet špínu, určitě mají své výsledky. Konec konců mam od nich syna na první pokus. Nicméně nebyla jsem spokojená s jejich přístupem a taky se mi u nich podruhé nedaří. Rozhodla jsem se zkusit Cube, neboť na ně jsou dobré recenze především kvůli skvělému a osobnímu přístupu k pacientům a novým metodám. Jsou i levnější než Iscare. Taky mam mrazáčky a nechala jsem si je převézt z Iscaru do Cube, ono to jde je převézt, jen to stojí asi 1500 kč. Tak snad mi to přinese štěstí. Ale rozhodně tě nechci odradit, záleží jak ty jsi s nimi spokojená a zda se tam cítíš dobře. ![]()
@Kačudis
ani už nevím, který KET to bude, ale asi druhý nebo třetí… taky mám za sebou 3 IVF, z toho jednou mimoděložní. Máme tam 6 mražáčků, tak přemýšlím, zda dát jenom 1 nebo 2, ale dvojčata bych nechtěla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.