Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, bohužel nám nevyšel ET
tak nás čeká v lednu první KET… je tady někdo koho to čeká taky?
Ahoj, mě to čeká asi v lednu. Kam chodíte? My do Pronatalu…
Jéé nejsem sama
my do iscare…já jsme si přála vánoční dáreček, ale bohužel nám to nevyšlo, tak doufám že nový rok začneme z vesela ![]()
Určitě začnete z vesela… Já to chtěla stihnout ještě teď v prosinci, ale kvůli svátkům mi to nevyšlo… Takže čekat měsíc…Kolik máte zamraženo?
Ahoj
, také mne čeká v lednu ket, ale bohužel ne první. Mam toho za sebou víc a jedno zdravé dítě. Můžu se přidat?
@MR ahoj
určitě můžeš. koukám že ti vyšlo první IVF, to je super
nám bohužel ne
můžu se zeptat kam jsi chodila před Cube?
@Kačudis ahoj, právě na první pokus to vyšlo a teď se už rok nedaří s pomocí doktorů ani bez nich. Je fakt, že teď na konci roku jsem docela troska a jsem možná i ráda, že nejsem těhule. Nedávno jsem prodělala neštovice v 31 letech, lahůdka a od té doby mam imunitu dost nabouranou, pořád marodim. Přitom dřív jsem nebyla nemocná tři roky.
Chodila jsem do Iscaru, ale ty tam chodíš taky, že?
@MR aha.a můžu se zeptat proč si tam byla nespokojená? začínám mít obavy, jestli tam mám zůstat ![]()
@Kačudis
Ahojky, já zase nejsem moc spokojená s Pronatalem, ale když tam mám mražáčky, tak musíme tam…
@Hello Kitty75 asi všude je něco
jsme holt holky vybíravý
ale myslim že mrazáčky můžeš převážet, ale taky něco to stojí ![]()
@Kačudis
taky jsem o tom již slyšela, ale dle mě je to taky všude stejné, takže to neřeším a v lednu zajedeme do lesů ![]()
@Hello Kitty75 asi tak, každý má jiný zkušenosti…a jdeš na první KET? a kolik máte mrazáčků?
@Kačudis ahoj, tak jak píšete, všude je něco. Nechci na Iscare házet špínu, určitě mají své výsledky. Konec konců mam od nich syna na první pokus. Nicméně nebyla jsem spokojená s jejich přístupem a taky se mi u nich podruhé nedaří. Rozhodla jsem se zkusit Cube, neboť na ně jsou dobré recenze především kvůli skvělému a osobnímu přístupu k pacientům a novým metodám. Jsou i levnější než Iscare. Taky mam mrazáčky a nechala jsem si je převézt z Iscaru do Cube, ono to jde je převézt, jen to stojí asi 1500 kč. Tak snad mi to přinese štěstí. Ale rozhodně tě nechci odradit, záleží jak ty jsi s nimi spokojená a zda se tam cítíš dobře. ![]()
@Kačudis
ani už nevím, který KET to bude, ale asi druhý nebo třetí… taky mám za sebou 3 IVF, z toho jednou mimoděložní. Máme tam 6 mražáčků, tak přemýšlím, zda dát jenom 1 nebo 2, ale dvojčata bych nechtěla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď