KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.1.14 21:54

@damasusan
To bude v pohodě, neboj :-). Uhnízďuje se :srdce:.

Já to dnes odpo dostala, takže zítra zavolám, kdy mám dorazit na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
17.1.14 22:20

@Hello Kitty75 Tak super, že jsi se dočkala. Budu držet palce, aby vše probíhalo dobře a mohlo se jít na věc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.1.14 17:30
@damasusan píše:
Ahoj, dnes mi bylo fajn. Ale ted vecer me zacina pobolivat bricho jako na MS. Tak snad to neznaci nic spatneho…

Neboj se :hug:, ms nedorazi a v patek budou //. Hezky odpocivej a uzivej si vikend ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
18.1.14 17:41

@annka2 Diky, jsi moc hodna. Kez bys mela pravdu. Zacinam byt nervozni a zkoumam, zda by melo smysl testovat driv… Nevim, jestli do toho patku s testem vydrzim… zvlast, kdyz ho doma mam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.14 18:16

@damasusan
To máš pravdu, taky bych to nevydržela. Proto si ten test raději dříve nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
18.1.14 18:54

@Hello Kitty75 No ja nevedela, jak dlouho bude „prchat“ pregnyl, tak jsem jich koupila rovnou vic… Zbyly mi tri testy. Tak uvidime, jakou budu mit trpelivost.. nebo mozna spis cas na to myslet - tento tyden jsem mela volneji, ale pristi tyden mam uz vic prace.. tak mozna nebudu na to mit nakonec ani myslenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
19.1.14 18:57

Holky super, v sobotu jsem to konečně dostala :dance: zítra volám do Car a do 14 dnů by se mohl uskutečnit KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
19.1.14 19:42

@Kačudis Tak drzim palce, at vse v klidu probehne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.14 20:23

@Kačudis
Super, to budeme mít nastejno, já to dostala v pátek odpo :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
19.1.14 20:58

@Hello Kitty75 Tak to máte dobrý, můžete se vzájemně podpořit. Já na vás budu samozřejmě také myslet a držet palce, ale je prostě lepší, když jdete stejně. Budete testovat ve stejnou dobu… Chybí mi tu někdo, kdo je na tom stejně, tj. netrpělivě čeká na výsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.14 21:03

@damasusan
Máš pravdu, bude to lepší, že to můžeme navzájem probírat. Ty jsi z nás byla první na řadě a taky se budeš první radovat :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
19.1.14 21:07

@damasusan díky…podporu mas od nas samozrejme i kdyz netestujem spolu :hug: a dobre to dopadne, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
19.1.14 21:09

@Hello Kitty75 jo super :palec: uvidime kdo to vydrží netestovat :lol: já po ET vůbec nevydržela a testovala jsem už 7.den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.14 21:15

@Kačudis
To já nikdy netestovala takhle brzy, neboť jsem dříve než měl být test, začala krvácet :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
19.1.14 21:20

@Hello Kitty75 no já prrávě začala krvácet tak jsem to testla… a bereš nějaký léky? mě napsala Prednison a pak beru ještě kyselinu listovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.