KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
21.1.14 15:23

@damasugan počkej aspoň do zítřka. 9 den už jsem tam měla ducha.. Držím ti palce, moc, ať je to jen špinění a jsou tam // http://s.emimino.cz/…icon_hug.gif
 http://s.emimino.cz/…icon_hug.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
21.1.14 15:28

@Tonyax Dekuju, tak ja ho zitra zkusim, at vim, na cem jsem… a uvidime, pripadne budu zkouset obden znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
21.1.14 18:00

@Tonyax Tak me napada, pri tom testovani 9. den jsi mela jake embryo? Abych nebyla zitra zklamana… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
21.1.14 19:11

@damasusan já myslím, že 3 denní embryo + 9 dní už by se na testu ukázat mohlo, moc držím palce a dej nám zítra vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
21.1.14 19:57

@lissa Dam, snad to budou pozitivni zpravy :-) i kdyz jsem puvodne chtela testovat az v patek v klidu… zitra mam dost hekticky den… Kdyby spineni ustalo, tak s testem mozna jeste pockam… Uvidim zitra rano. Dnes se ale necitim vubec dobre, pobolivaji me dost zada vlevo dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.1.14 08:04

Tak bohuzel… Dnes, 9. den po KETu 10bunecneho embrya na TT nic. Slabe krvaceni trva stale a bricho boli take stale :( Tak nevim, zda je jeste sance, aby se tam ty // jeste ukazaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.1.14 08:14

@damasusan strašně moc mě to mrzí. :hug: :hug: Šance ale určitě je, 9 den může být brzo.
Ve správě jsem měla, že to byla hatchující blastocysta, ale kolik buněk mělo nevím :think: Ale bylo 5-ti denní. ty máš tří denní? To by se mohlo ukázat později než mě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.1.14 08:53

@Tonyax jj 3. den vyvoje - 10 bunek, v te dobe ma mit min. 8 bunek… Tak mozna je brzy… i kdyz to krvaceni me spis pripravuje na to, ze to nevyslo… Tak uvidime, testnu to jeste pozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.1.14 08:54

@Tonyax p.s. to moje nebyla jeste ani morula, natoz blastocysta ci dokonce hatchujici… takze nehazim flintu do zita, jsem min. 3 dny za tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.1.14 09:00

@damasusan určitě neházej :kytka: Já právě moc nevím, jak to jde po sobě (morula - blastula :mrgreen:.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.1.14 09:12

@damasusan konečně se v tom trochu zorientuju :)
 http://www.sanatoriumhelios.cz/kultivace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.1.14 09:20

@Tonyax jestli dobre chapu, jsem opravdu 3 dny za tebou… Navic tam samozrejme zalezi na tom, kdy se zacne vylucovat HCG, coz muze byt u kazdeho jinak… Jen nevim, kdyz by TT zustal negativni, tak jak to rozseknout - asi jit na krev, ze? Aby to bylo definitivne potvrzeno, jak to dopadlo… Tak si budu drzet palce a doufat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.1.14 09:22

@damasusan co ti řekli v CARu? mě u prvního pokusu, že si mám 14.den udělat test a přijít na krev ať je výsledek jakýkoli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
22.1.14 10:02

@damasusan taky mě to mrzí… ale ještě to rozhodně není ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
22.1.14 11:04

@damasusan tak to je mi lito :hug:. Mozna je opravdu jeste moc brzo. Urcite test zopakuj za 2 dny a uvidis :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.