Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@damasusan o děti se člověk bojí úplně jinak než o sebe. A to jsme s naším Kubíkem neprošli ničím vážným..
Tak jsrm se rozhodla… Krvaceni vypada jako MS. Tak dnes zajedu do car na krev, at v tom mam jasno jestli teda mam mit klid nebo muzu zase fungovat. S ditetem ten klid je dosti obtizny… a dovolenou potrebuju na dalsi kety
Pry kdyz bude test neg., muzu rovnou pocitat krvaceni za MS a objednat se na UTZ na 10. DC. ![]()
@damasusan Tak to je super, za dva týdny můžeš mít teoreticky další transfer ![]()
@damasusan myslím, že je to dobré rozhodnutí. Budeš mít jasno a eventuelně za dva týdny bude další KET http://s.emimino.cz/…on_dance.gif
@Tonyax To je fakt. Kdyz jsem zjistila, ze jsem nemocna, netrapilo me ani tak, co bude se mnou, jako to, co bude s malou - tehdy 3letou dcerou… Jako tresinka pro me trauma z toho, ze mimi musim odsunout k nekolik let, az budu v poradku… a tech nekolik let neumel nikdo bliz specifikovat, jestli to budou dva, tri, pet nebo vic. Jak ja tehdy po ivf vsem zavidela, ze jdou na et nebo ket a ja misto toho na radiojod :'( po nemz je rok zakazano otehotnet…
Takze i kdyz 1. Ket byl zrejme neuspesny, raduju se z tohk, ze muzu hned zkusit dalsi ![]()
![]()
![]()
@Tonyax jj kez by. Jen nevim, jestli bude vse ok, kdyz zatim beru zvysenou davku utrogestanu… snad to neovlivni sliznici a ovulaci, abych nemusela cekat na dalsi cyklus…
@damasusan Muselo to být pro tebe těžký období. Ale teď bude líp
Další KET a nová naděje http://s.emimino.cz/…con_clap.gif
@Tonyax jj uz se tesim, i kdyz mi to prijde furt dokola… kobtryhel, grep, neuklizet a nezehlit… doma je to jako po vybuchu.. nikdo to za me neudela…
@Tonyax
Tak me napadlo, jak to resis se synem… mala by si moc prala sourozence… nechci ji delat nadeje, aby nebyla zklamana, ale je hkdne chytra a pozoruje zmeny v mem chovani. Neco jsem ji rict musela, aby na me byla opatrna, nechala me lezet a odpocivat… ale nevim, jak moc ji uvadet do obrazu, resp. kdy a co ji rict… jak zo resis ty?
@damasusan no uvidíš, třeba to bude dobrý
tak hodně štěstí…a je super že mužes jít hned na další ![]()
@damasusan Kubík si taky hrozně přeje sourozence. A miminka má moc rád
Jinak tohle s ním vlastně neřeším, jen ho třeba usměrňuju aby nebyl moc divokej, neskákal po mě a tak..
http://s.emimino.cz/…on_think.gif
@damasusan
Důležité je, že jsi překonala to těžké období a v nejhorším můžeš mít další měsíc další pokus
. Ještě není nic ztraceno. Kdy budeš vědět výsledky krve?
@Hello Kitty75 vysledky budou zitra odpoledne. Kdyz budou neg., rovnou se objednam na UTZ. A o vikendu tu muzu konecne pokkidit a vyzehlit ty kupy pradla…
@damasusan
Chválím tě za přístup
. Hlavně se z toho moc nestresovat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď