KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
24.7.14 13:54

@Vrk ahojky, děkuji za odpověď. Mě jen překvapilo to, že i v nativu se píchne při ovluce prygnyl, pak se bere utrouš na sliznici a já to tak nemám. No, tak uvidíme. Poslední KET jsem měla celý stimulovaný a nedopadlo to. Dokonce sliznice narůstala u děložního hrdla, tak blbě, že se stěny dělohy „slepovaly“ a ani nešlo embryo zavést, já bolestí myslela, že tam už rodím :P. Tak snad se tov nativu zadaří. Dochází nám peníze a hlavně po šesti letech snažení už veškerá síla a energie. ještě jednou moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 16:56

@amelie111 ahoj ja mela prvni ket v nativu a pregnyl jsem nemela ale taky jsem nedostala ovulku tak jsem musela cekat a pak jsem mela stimulovany ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
28.7.14 11:12

@marenkaF ahojky, já mám pregnyl, až po KETu a mám ho píchat 4. a 7. den. tak jsem zvědavá, jak tentokrát dopadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.7.14 17:00

@amelie111 tak ti budu drzet palce ja jdu zitra taky na ket mame posledni vajicko tak snad se nam rozmrazi v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
28.7.14 19:34

@marenkaF budu na tebe moc myslet a držím palce!! určitě to dopadne dobře a věř, že to bude bojovník a uchytí se. Já v to u nás také doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.7.14 19:37

@amelie111 snad uz jo pry ma velkou sanci kdyz jsem to pred tim potratila ze mam pry dobre prichystanou delohu ale to me rikaji vzdycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
22.8.14 11:55

@amelie111 tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
23.8.14 08:52

@Vrk ahojky, no jéé, ani jsem se neozvala. No, snad jsem dopadla dobře, povedlo se, ale doktor říkal, že zatím je brzy na nějaké velké jásání, pořád se mu u mě něco nezdá, tak jsme to ani doma neříkali. No, ale HCG stoupá, teď na posledním UZ se objevilo srdíčko, tak doufám, že se fazolka udrží a že na jaře k nám přiletí čáp nebo vrána. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.8.14 10:10

@amelie111 jee tak drzim pesti!! A kolik je hcg? Ty se mas!!;) koukam, ze jsi byla na hysteroskopii ted pred ketem, doporucila bys? Ja uz mela 4transfery a nikdy nic pritom mame vse ok…tak ti nevim. A muzu se zeptat zda jsi citila ze to vyslo par dni po ket? Treba prsa apod?:) a ktery den jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
23.8.14 18:55

@Vrk ahojky, no na té hysteroskopii jsem byla asi cca 7 týdnů před KETem a to z toho důvodu, že mi embrya šla špatně zavádět, ale prý tam nic nenašli, jen mě teda „prošťouchli“. No a tento můj pokus byl tentokrát jiný, než ty předtím. Byl dělaný jako jediný v nativu, tudíž bez léků, já jsem po něm neležela, nic mi nebylo, prsa mě nebolela, no prostě jsem říkala, nic necítím, je to jiné a určitě se to povedlo. Vůbec jsem ani netestovala, ničím se nestresovala a až 13 den od Ketu šla na krev a HCG bylo 584…no nevěřila jsem tomu. Týden na to bylo 19500 a další týden ba to 64 tisíc. Tak asi takto. Držím ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.8.14 19:09

@amelie111 juuu tak to je krasne, kazdy rika, ze kdyz to vyjde, je to jine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
23.8.14 19:20

@Vrk ju, ju, tentokrát to bylo jiné i na sále při zaváděni, prostě vše šlo úplně v pohodě, a vše jsem prožívala jinak. Moc na to nemyslela, nestresovala se testama, ale člověk přemýšlel. Jediné, co jsem vlstaně citíla, bylo hned druhý den od KETu, takové jakoby píchání v podbříšku a mám to do dneška. Protože už 14 dní špiním a slabě krvácím, tak to řeším s lékaři a něco mi píchli a je klid a fazolka v děloze je a teď se modlím, ať vydrží. No, jsem 7 tt, tak do cca 14 budou stále nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
8.11.14 18:21

@Vrk nevyšlo mi to nic, dlouho jsem tu nebyla, nemohla jsem to číst a sesypala se, ted uz mi je líp ale kdy pujdem na dalsi pokus nevim
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
8.3.15 11:00

Prisla jsem vas pozdravit ahojjjj dneska mame 5mesicu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.