Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@83eve
tak to je paráda.. a máš teda jenom ležet? nebo můžeš třeba i ven? a bolelo to? jsem zvědavá - se ptám, abych věděla co mi čeká ![]()
@káčátko 123 píše:
@83eve
tak to je paráda.. a máš teda jenom ležet? nebo můžeš třeba i ven? a bolelo to? jsem zvědavá - se ptám, abych věděla co mi čeká
ja ty 4 dny fakt prolezim… a pak prochazky, lehce doma neco poklidit a uvarit, ale zadny velky akce. Jelikoz beru Prednison, tak mam strach abych neco nekde nechytla, takze kdyz je hnusne, tak ani ven nechodim.
Zalezi co komu vyhovuje spis psychicky, nic se nema prehanet, hlavne byt v klidu a bez stresu… Kdyz ti delaji dobre prochazky, tak rozhodne chod. Kdy jdes na KET?
A urcite to neboli, je to jako bezna prohlidka na gynde, zadny strach
Ahoj holky, já jsem měla v pátek 14.3. první KET a bohužel musím říct, že pro mě to byl bolestivý zákrok. Doktor se nemohl dostat do dělohy, tak na mě vzal kleště a musel posunout čípek, což bolelo jako kráva, ale nakonec se podařilo kompaktující morulku zavést na správné místo ![]()
No ale bohužel zákrok netrval 2 minuty, ale tak 10 a myslím, že to pro embryjka není dobré…Uvidíme ![]()
Jinak jsem teda 3 den po transferu a nic mě nebolí, neležím, trochu odpočívám, ale nic extra a zítra jdu do práce.
Všem přeju hodně štěstí!
@Tarani
mam za sebou treti transfer a vsechny bez bolesti a v patek nas tam bylo 5 a slo to jak na bezicim pasu a zadna si na bolest nestezovala… tak bych rekla, ze bolestivy ket je vyjimkou. Ale myslim, ze na embryjka to nema vliv, bud v klidu
a drzim pesti
Dnes me zacalo bolet v podbrisku… tak mam strach, aby to nedopadlo jak uz 2× predtim
4 den po ket bolest, 9 den spineni
ach jooo ![]()
@83eve jj, je mi jasné že transfer je normálně nebolestivý…I dr. se u toho chudák zapotil a říkal, že to už tam dlouho neměli ![]()
Uvidíme jak dopadneme
.
@Tarani
Tak držím palečky aby to všechno bylo v pohodě.. ty jo tak to máš teda zážitek.. a to jsi měla první KET??
@83eve
no ještě nevím, kdy jdu na KET.. teda přibližně vím, že po další MS, měla jsem jít dneska si pro plánek a konzultaci do CARu ale kolegyně musela se synem k doktoru a tak jsem se přeobjednala na další týden.. tam dostanu plánek a recept a až to dostanu tak zavolám a řeknou mi, kdy půjdu na UTZ a pak kdy bude KET. takže cca někdy koncem v dubnu ![]()
@káčátko 123 děkuji, jj byl to první KET, ET jsem vůbec neměla, páč mi hrozil OHSS.
Jo a holky, ještě vám radím, jestli chcete být v klidu, tak nejezděte autem do města (jakéhokoliv), nebo vás klepne pepka, jako málem dneska mě při odpoledním provozu v OVě
.Už chápu proč jsem měla mít delší dovolenou ![]()
@Kačudis To neeeee
a ja mela radost, ze i v Iscare se podarilo, kdyz mne ne… Tak si zajdi na krev, at mas jasno, ten test muze byt spatny… Moc drzim palecky a myslim na tebe!
@Tarani
Tak to máme stejný. U me taky měl dr. podezření na ohss tak jsem dostala tři injekce cetrotide a bylo to v pohodě ale Et se nekonal. A kolik máte mrazacku ![]()
@káčátko 123 koukám, že jsme se sešly i v jiné diskuzi
Jinak máme 16 zamražených prvojader po 4. Vlastně teď už jen 12
Takže to vypadá tak na 4 KETy.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.